Belted Coat

Tiger of Sweden Coat / Asos Belt / Allsaints Sweater (similar here!) / Tiger of Sweden Pants / Billi Bi Shoes

Nyt oli palattava taas (harmaaseen) arkeen tänne Helsinkiin. Ihan hullua ajatella että ensi viikolla on jo huhtikuu? Mihin tämä koko alkuvuosi on oikein kadonnut. Itse olen vielä kirjotellut virallisiin lomakkeisiin “2016” kun en ole vieläkään tottunut tähän uuteen vuoteen. Mutta parempi näin, sillä kevät on kyllä ihan parasta aikaa. Kauan en kerkeä Suomessa olemaan, sillä huomenna hyppään koneeseen kohti Köpistä. Mennään sinne äidin kanssa pariksi päiväksi työmatkalle tapaamaan Zarron tanskalaisia yhteistyökumppaneita. Ei siis pahemmin keretä kaupungille pyörimään, mutta keväisemmät säät otan kyllä ilomielin vastaan.

Kiitos kaikista ihanista kommenteista edelliseen vlogiin, niistä tuli jälleen ihan super hyvä mieli. Paljon kivoja idiksiä on videoiden suhteen mielessä, eli tulossa on siis vaikka ja mitä. Ihanaa päivää!

To be honest I wish I was still in Stockholm! The weather is so wintery here in Helsinki, even though it’s almost April. Fortunately I’m traveling to Copenhagen tomorrow and the weather should be a bit better there. I’m just traveling there over night to do some business with mom, but it’s always nice to travel – even just for a couple of days. 

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 comments

 1. Natali March 22, 2017

  I love the trend of belted coats and blazers!

  http://lartoffashion.com

  Reply
 2. Marianne March 22, 2017

  Alkuvuosi on todella mennyt kuin siivillä – kohta onkin jo kesä :)
  Ihanaa Köpiksen matkaa <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa March 22, 2017

   No älä muuta sano! ? Kiitos! xx

   Reply
 3. Jenni S. / big mamas home March 22, 2017

  Kiva asu. Mä kattelen sun videon taas sitten, kun on hetki aikaa istua alas ja keskittyä näkemäänsä.

  Reply
  • Alexa March 22, 2017

   Kiitos ☺️ Onneksi niitä voi katsoa jälkeenpäinkin! xx

   Reply
 4. Teea March 22, 2017

  Voi luoja ku aina nää samat blogikliseet toistuu. Kahvikuppi ja ajankulusta valittaminen. Vöhä freesiyttä kiitos, ja jotain uniikkia.

  Reply
  • Alexa March 22, 2017

   Pahoittelen ja mua itseänikin naurattaa ? Mutta pakko sanoa että mun mielestä esimerkiksi mun videot ovat olleet freesejä, uniikkeja ja sellasia mihin olen nähnyt kovasti vaivaa. Niitä ideoin koko ajan lisää ja pyrin tuottamaan enemmän. Joka päivä en pysty kuitenkaan maksimisuoritukseen, sillä ihminen olen minäkin! Mutta voin nyt tehdä kirjallisen lupauksen että en enää tän vuoden puolella kirjottele ajankulusta ? xx

   Reply
   • Anu March 22, 2017

    Joo noi vlogithan ovat olleet iha huippuja! Oon kattonut ne kaikki ja innolla odotan lisää. Jos Jonilla menee 10min vlogin tekoon 10h niin en edes uskalla kysyä paljonko sulla on mennyt 30min videon editointiin!!!

    Reply
    • Alexa March 22, 2017

     Jee, ihana kuulla! No siis mulla menee 30min videon editointiin yleensä melkeen kaksi päivää! ? Sen takia saattaa välillä normaalit asupostaukset olla vähän lyhyempiä, kun videohommat syö tosi paljon aikaa. Mutta ihan parasta kuulla että te tykkäätte! ❤️ xx

     Reply