Beige Clutch…

Olen sen verran paljon käyttänyt tuota Miu Miun mustaa croco pouchia, että olen alkanut haaveilemaan beigestä iltalaukusta. En vain osaa päättää mallia! YSL:n klassinen clutch toimii aina, mutta en tiedä mahtuuko sinne tarpeeksi tavaraa? (kokemuksia?) Clutchiini tulisi mahtua ainakin kamera, puuteri, puhelin ja avaimet. Tämän hetkinen Miu Miu on täyttänyt tarpeeni varsin hyvin ja olisi mukavaa saada sille joskus kaveri.
Alla muutama vaihtoehto, mitä mieltä olette? :)
Tosiaan mulla on toi alimmainen mustana, se on kyllä toiminut loistavasti mutta olisiko too much ostaa samanlainen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. Anonymous January 16, 2012

  siis noi MiuMiut on kyllä herkkuja, YSL on jotenkin niin feikin, Bangkokin tuliaisen näkönen väska, että itse en sitä valitsisi, muutenkin se on aika liian basic :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 16, 2012

   Haha hyvin sanottu ;) Totta kyllä joo!

   xx

   Reply
 2. Anonymous January 16, 2012

  Mulla on toi MiuMiu:n rypytetty clutch mustana ja toimii erittäin hyvin :) Sinne mahtuu yllättävän paljon tavaraa ja on mielestäni todella kaunis. Omissa haaveissani(kin) on tuon beigen ostaminen, koska MiuMiu:n nudet korkkarit mätsäisivät sen kanssa aika kivasti!

  -Hanna

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 16, 2012

   Uuu Miu Miun nude korkkarit nam nam! In my dreams :D
   Oi vitsi pohdin itse kanssa sillon ton rypytetyn ja kiiltävän mustan väliltä ja lopulta päädyin kiiltävään. Arh vaikea valinta! Onneksi Miu Miut menee toistaiseksi ihan ok hinnoissa tohon YSL verrattuna :) Ja vitsit tohon MM menee muuten tavaraa!

   Reply
 3. Anonymous January 16, 2012

  noi molemmat miu miu:t on ihania! ysl:n on omaan makuuni vähän liian tylsähkö jos niin voi sanoa :) noissa miu miu:ssa on jotain jänskää!

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 16, 2012

   Miu Miu on kyl aina pettämätön valinta ;)! Pitää käydä viel paikan päällä hypistelemässä!

   xx

   Reply
 4. Jossu January 16, 2012

  Muhun iskee noista kolmesa kyllä ehdottomasti MiuMiut. M-mutta kumpi sitten olisi se kivempi.. Ylempi näyttää paksummalta, alempi ohuemmalta ja ehkä hitusen salkkumaisemmalta. Onkohan ne IRL samankokoisia. YSL näyttää, ainakin näin koneelta, enemmän isolta lompakolta – voin toki olla väärässä! (:

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 16, 2012

   Ne on IRL muuten samankokoisia (muistaakseni jotain 25 x 25) mutta ylempi on vähän muhkeampi :) Hihi vaikee päätös! Tosin mulla on tosta alemmasta jo se musta et oisko se too much ostaa samanlainen? :D

   Reply
 5. Tiia January 16, 2012

  Tuo rypytetty Miu Miu on minun lemppari noista :P

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 17, 2012

   Se on kieltämättä tosi kiva kun siinä on vähän ideaa ;)

   xx

   Reply
 6. Anonymous January 16, 2012

  Belle du Jouriin mahtuu yllättävän paljon kamaa (mulla avaimet, blackberry, korttikotelo, puuteri, huulipuna, taskukokoinen Moleskine ja kulkukortti, eikä edes ole ongelmia sulkemisen kanssa). Kyseinen YSL:n veska on myös ehdottomasti klassisin. Oon kyllä aivan rakastunut siihen, tosin kyseessä on aika perustylsä clutch loppupeleissä. Käytän sitä pikemmin tasapainottamaan kuin antamaan särmää. Ylin miumiu on aivan ihana! Ehkä se seuraavaksi…? :)

  Oot ihana säkin!

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 17, 2012

   Oho aika paljon sinne mahtuu :o Kävin hypistelemässä sitä Singaporessa ja mietin just että se vaikuttaa niin ohuelta ettei sinne mene hirveästi tavaraa… Mutta pitää käydä vielä testailemassa! Mun kamera on nimittäin aika möhkäle ja se on aika olennainen tavara siellä laukussa :D Mutta toi on kyl just sellanen klassikko! Voi olla että toimis ehkä mustana paremmin… Hmm :D

   xx

   Reply
 7. Jossu January 16, 2012

  Hahaa no sit ehd. se ylempi! ;)

  Reply
 8. Laapa January 16, 2012

  Hmm, elämä on valintoja! :) Omaa silmää miellyttää eniten YSL, käyttökokemuksista en sitten tiedä.

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 17, 2012

   Totta puhut :D Hmm jeps! No täytyy vissiin mennä ihan kokeilemaan, pahoin pelkään ettei mun kamera mahdu sinne! Mut let’s see ;)

   xx

   Reply
 9. Anonymous January 17, 2012

  paljon nuo miumiun clutchit sitten maksavat – eihän tuo ysl ole kuin noin 400-500 koosta ja väristä riippuen jos vaikka eurooppaan toimittavien nettikauppojen tarjontaa katsoo (esim. net-a-porter), itse olen ainakin ymmärtänyt, että miumiut ovat suunnilleen samaa hintaluokkaa? :D

  Reply
 10. ALEXA January 17, 2012

  Se yks kommentti ei jostain syystä näy täällä (näkyy kyllä mulla tuolla muualla :o) Mutta Hinnoista sen verran että Noi Miu Miut maksaa n. 300€
  Eli kuitenkin tuntuva ero YSL :) Ainakin omasta mielestäni!

  xx

  Reply
 11. Markéta Trpišovská January 19, 2012

  miu miu looks very good

  Reply