Bedroom Progress

seinav2
Osa valoista on jo asennettu asuntoon, ja vitsi oon tyytyväinen että päätettiin laittaa makkariin seinävalot. Kyseessä on Astro Lightingin “Mosto” -seinävalaisimet, jotka sopivat makuuhuoneeseemme kuin nenä päähän. Ne ovat juuri sopivan pienet, ja valo  tuo ihanan tunnelman koko huoneeseen.

Makkariin, vaatehuoneeseen ja työhuoneeseen tuli muuten se tummempi harmaa maali. Se näyttää TODELLA tummalta näissä kuvissa (kuvasin pimeässä), mutta luonnossa sävy on mieletön. Vaalea, mutta selkeästi valkoisesta erottuva. Se näyttää upealta valkoisia jalkalistoja vasten. Mua tosin ehkä vähän harmittaa ettei valittu tätä myös olohuoneeseen, mutta ei se olohuoneen sävykään missään nimessä huono ole.

Jouluaattona mulla on aikaa mennä kuvaamaan päiväsaikaan, joten toivotaan että sillon olisi edes ripaus luonnonvaloa. Haluaisin nimittäin ottaa kunnon kuvat “oikealla” kameralla pitkästä aikaa. Saisi tosiaan paremman kuvan noista seinien sävyistäkin!

Look at the wall lamps! They look superb in the bedroom, I really like the atmosphere they create. The walls look really dark in the pictures, because I took the pictures without proper lights. The shade is really beautiful light taupe / grey and I can’t wait to take better pictures for you.  I have plenty of time during Christmas, so I’ll post better footage then! :)
seinav3 seinavalot

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Joona December 21, 2014

  Moikka!
  Upeet noi valaisimet, onko teillä kenties zarrossa noita?

  Reply
  • Alexa December 21, 2014

   Ne on ihanat! Löytyy kyllä! Juuri tuota ei ole esillä, mutta vastaavaa kyllä. Hintakaan ei ole kova, muistaakseni jotain 130€ pintaan. xx

   Reply
 2. Sofia F December 21, 2014

  Katon reunoja kiertävä madallus näyttää näissä kuvissa paljon paremmalta kuin odotin! Tyylikäs se on ainakin, mutta madaltaako se mielestäsi tilantuntua paljon/ollenkaan?

  Reply
  • Alexa December 21, 2014

   Joo se on ihana! Se tekee itse asiassa tilan paljon korkeamman tuntuiseksi, ihme ja kumma – optinen harha :) xx

   Reply
 3. xod December 22, 2014

  Asunnosta tulee TÄYDELLINEN! Wau, oon niin kade :) Ehkä jonakin päivänä mäkin saan rempata unelmieni asunnon.
  Tällä hetkellä nää remppapostaukset on mun lemppareita koko blogimaailmassa :D

  Reply
  • Alexa December 22, 2014

   Voi kiitos haha ihana:)! xx

   Reply
 4. sara December 23, 2014

  Mulle tulee mieleen Carrien walk in closet sinkkuelämässä :D

  Teidän asunto on niin ihana!

  Reply
  • Alexa December 23, 2014

   Haha yks mun kaveri sanoi ihan samaa! :D Voi kiitos! xx

   Reply