Bedroom Prints

_MG_6675
Vihdoinkin seiniämme koristaa Etsystä tilatut mustavalkoiset printit, jota olenkin ehtinyt odottamaan jo malttamattomana. Printit ovat kokoa A3 ja kehysten lisäksi päätin vielä teettää reilun kokoisen paspan printtiä korostamaan. Aluksi pähkäilin kahden isomman ja kolmen pienemmän printin välillä, mutta tulin siihen lopputulokseen että makuuhuoneessa kahden kimppa on kolmea parempi valinta. Toki kolme pienempää olisi ollut ehkä perinteisempi valinta, mutta päätin että taulut voivat vaikka symbolisoida meitä. Ei toki yhtään kliseinen heitto!

Tilasin samalta valmistajalta olohuoneeseen vastaavia printtejä kolme. Ne sitovat mielestäni makkarin ja olohuoneen mukavasti yhteen, mutta ajattelin kehystää ne ohuilla messinkisillä kehyksillä. Same same, but different.

Olen teettänyt kaikki kehystystyöt ja muutamat mittatilauspeilit Fredan Inter Artissa. Mieletön palvelu ja todella hyvä hinta -laatusuhde. Yleensä tuotteen on saanut ihan muutamassa päivässä, mikä on mittatilaustyölle ihan utopistisen nopea aika.

I finally got the prints I ordered from Etsy a month ago. It was honestly hard to find abstract monochrome prints, with a reasonable price online. But I’m glad I did, because they look superb hanging on our bedroom wall. I also ordered similar ones for our living room, because I simply can’t get enough of them. I’m going to go with minimalistic brass frames with them, because I don’t want them to be exact the same as in the bedroom. Do you like the prints? :)

_MG_6659
_MG_6675

Postailen huomenna meidän yöpöydän valaimista. Tulette yllättymään, nimittäin yllätin itsenikin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Yasmine March 22, 2015

  Moikka, ihanaa printit <3 mistä Etsy kaupasta ostit ne? :D

  Reply
 2. Sara March 22, 2015

  Mäkin oon kehystykseen käyttänyt inter arttia! Kehystäminen on niin sairaan kallista puuhaa ja oon tehnyt paljon hintavertailua eikä inter artin hinnat ole kalliimmat eikä myöskään huomattavasti edullisemmat kun muissa kehystämöissä keskustassa mutta palvelu on kyllä musta aivan priimaa!!

  Reply
  • Alexa March 22, 2015

   Ihan huikea! Ja palvelulla jos jollain voin kilpailla tänä päivänä :) xx

   Reply
 3. Fabulous March 22, 2015

  Kiitos tuosta kehystämövinkistä! Pitää laittaa muistiin. Hauskaa sain nimittäin itsekkin tällä viikolla ripustettua makuuhuoneeseen uusia tauluja: http://www.lily.fi/blogit/fabulous-things/bedroom-details-79.

  Reply
  • Alexa March 22, 2015

   Hyvältä näyttää! :) xx

   Reply
 4. anna March 23, 2015

  Hei, millä sävyllä maalasitte seinänne? :)

  Kiitos vastauksesta ja ihanaa kevättä!

  Reply
 5. Marianna April 18, 2015

  Moikka! En tajua, miten keksin vasta nyt tän sun ihan mielettömän sisustusblogisi, koska selasin näitä postauksia ihan maanisena ihastuksesta. Mulla olisi myös n. A3-kokoinen vedos minkä olen ajatellut kehystyttää (koska ei ole ihan kuitenkaan se A3 ja oikean kokoisia kehyksiä ei tunnu vaan löytyvän). Olen ajatellut juurikin tällaisia ohuita mustia kehyksiä. Jos haluat kertoa, niin paljon yhden tällaisen julisteen kehystäminen+kehykset maksoivat? En osaa yhtään arvioida mitä voisi tulla kustantamaan, kun en ole ennen mitään kehystyttänyt.

  Reply
  • Alexa April 18, 2015

   Ihana kuulla, kiitos! :) Noin satasen luokkaa oli per duuni! xx

   Reply
 6. Li May 18, 2017

  Moikka,
  Tilasin myös PaulMaguireArtin printtejä koossa A3. Ajattelin ostaa jo etukäteen kehykset sekä paspat, jos vain löytyisi peruskaupoista. Näin malttamattomana kysyisinkin, että minkä kokoiset kehykset sulla on näissä? Muistatko tai pystytkö mittaamaan? Kiitos jo etukäteen!

  Reply
  • Alexa May 18, 2017

   Heippa! En valitettavasti löytänyt mittaa mistään, mutta teetin kaikki kehykset printtien mukaan ns. “mittatilauksena” enkä ostanut valmiita kehyksiä. Mukavaa että löysit hyvät printit, tykkään noista edelleen kovasti! ? xx

   Reply