bedroom planning

bedroom-planning
Ajattelin että paljastan teille nyt vähän muutamia juttuja mitä olen sunnitellut makuuhuoneeseemme. Yöpöydät menee vaihtoon, sillä halusin hieman kookkaammat yöpöydät vastapainoksi sängylle. Hankin myös tyyliin sopivammat lasijalkaiset valaisimet yöpöydille. Kuvassa oleva rahi on Pottery Barnista, sillä en löytänyt netistä kuvaa Artwoodin vastaavasta rahista. Yöpöytää ja valaisinta saa tilattua Zarrosta. Matosta en ole vielä ihan varma. Chhawal & Jonssonilla on muutama kiva vaihtoehto, joten voi olla että tilaan sieltä jonkun harmaasävyisen matoin makuuhuonetta koristamaan.

Laitoin viime sunnuntaina muutamia juttuja myyntiin ja niistä suurinosa on jo mennyt. Tarjouksia tuli ihan huima määrä, kiitos niistä. Tuotteista vielä vapaana on yöpöydät ja rahi, eli jos jotain kiinnostaa niin viestiä vaan!

I wanted to share my decoration plans for the bedroom. I’m going to order new side tables and table lights and I’m also going to change the ottoman. I’m going to make the orders in August, so the bedroom will be ready by the end of the summer. We are going to shoot the apartment for a magazine then, so it better be ready by then! ;) 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Leena July 5, 2015

  nuo yöpöydät ovat kauniita, millaiset niiden mitat ovat ja paljonko on hintaa?

  Reply
  • Alexa July 5, 2015

   Heippa! Mitat: 57 x 46cm korkeus 69cm. Hinta 830€ / kpl :) xx

   Reply
 2. Fabulous July 5, 2015

  Voin lämpimästi suositella noita yöpöytiä. Itse hankin ne, kun uudistin makuuhuoneen sisustusta: http://www.lily.fi/blogit/fabulous-things/bedroom-details-77. Yöpödät ovat sopivan jykevät, jotta eivät näytä liian pieniltä massiivisen sängyn vieressä. Antavat mukavasti ylellistä tunnelmaa sisustukseen. Käyvät varmasti hyvin teidän sisustukseen!

  Reply
  • Alexa July 5, 2015

   Kuulostaa ja näyttää hyvältä!! :) xx

   Reply
 3. Henna July 24, 2015

  Hei Alexa,

  Olen jo pitkään ihaillut Atrwoodin sängynpäätyänne…Mistä löysitte päätyyn väriltään sopivan sängyn? Mieheni haaveilee myöskin moottorisängystä ja luin että teillä olisi sellainen oletteko olleet tyytyväisiä valintaan?

  Reply
  • Alexa July 24, 2015

   Meidän sängynrunko on Virosta, mutta se on tosiaan aika lailla pellavanvärinen, joten ei ollut haastavaa löytää. Mun mielestä moottorisänky oli tyhmin juttu ikinä, enkä käytä sitä ominaisuutta juuri koskaan. Kai nämä on näitä miesten juttuja? :D xx

   Reply
   • Henna July 24, 2015

    Saanko vielä udella mistä Viron liikkeestä sänkynne ostitte? Myyttekö Zarrossa Artwoodin huonekaluja?

    Reply
    • Alexa July 24, 2015

     Joo Zarrosta saa ostettua tuota sängynpäätyä ja toki muitakin Artwoodin huonekaluja. Meidän rakennusmestari tilasi sängyn, joten en osaa sanoa valmistajasta mitään valitettavasti… xx

     Reply
 4. Jutta August 17, 2015

  Osaatko sanoa mistäköhän löytyisi tuollaisia inspiraatiokuvan kaltaisia yöpöytiä? Olen metsästänyt kaikki paikat läpi, mutta löytyy vain niin pieniä yöpöytiä, kun nimenomaan haluisin massiivisemmat muhkean sängyn kaveriksi. Nuo peiliset olisivat kokonsa puolesta loistavat mutta liian “kovat” ja modernit. Saako Zarron kautta jotain vastaavaa? Hjelp! :)

  Reply
  • Alexa August 17, 2015

   Saa Zarron kautta just noita. Mä laitan sulle meiliä :) xx

   Reply
 5. Piritta August 18, 2015

  Makuuhuonseesta tulee pienellä uudistuksella varmasti todella upea vaikka se on sitä jo nytkin :) Lasijalkainen valaisin on todella kaunis. Voinko udella kenen valaisin on kyseessä ja minkä hintainen valaisin on? Sopisitäydellisesti myös omaan kotiin ;)

  Reply
  • Alexa August 18, 2015

   Heippa! Tarkkaa hintaa en muista mutta n. 600€ pintaan on, voin toki töissä tarkistaa! :) xx

   Reply