Bedroom Curtains

sheer-white-curtainssheer-curtainswhite-sheer-curtains2lee-broom-crystal-lamp
Verhoprojekti saatiin kesän alussa kuntoon, ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Kyseessä on Gancedon valikoimasta valittu valkoinen pellavaverho, joka sopii makuuhuoneesemme mielettömän hyvin.Materiaali on mielestäni paljon yleellisemmän oloista, verrattuna esimerkiksi edellisen asunnon valoverhoihin. Nämä pellavaverhot tulivat mittatilauksena Aletasta, kuten myös nuo maailman parhaat pimennysverhot (niistä löytyy video täältä). Olkkarista löytyy myös pellavaverhot, mutta sinne pitäisi laittaa vielä nupit (?) ja systeemit. Muutaman vaihtoehdon löysinkin Etsystä, mutta se projekti on vielä vähän vaiheessa.

Koko asunto pitäisi tosiaan kuvata yhden sisustuslehden lokakuun numeroon ja tuntuu että aika loppuu kesken! Matot on vieläkin hankkimatta, ja kieltämättä motivaatio niiden löytämiseen on ollut vähän hukassa. Ehkä se sisustusinto taas laukeaa syksyn myötä!

I totally love the linen curtains we have in our bedroom. The fabric is from Gancedo’s collection and I really like the result. Nothing too complicated, but less is more what comes into curtains – right? The fabric feels really luxurious and the shade of white looks fresh against the grey walls. 

The apartment should be fully decorated soon. It will be photographed for a interior magazine soon and the carpets are still missing… Usually I get excited about decoration in the beginning of fall, I guess I’ll be fixing everything then the latest. 

Yhteistyössä Aletan kanssa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 comments

 1. MaijaT July 26, 2015

  Tosi hyvältä näyttää sekä verhot että koko makuuhuone! :)

  Reply
 2. Marjukka July 26, 2015

  Mattojen löytäminen on tosiaan vähän hankalaa. Mä hankin meille kotiin uudet matot Mattotalo Helmasta, jonka runsaista tilausvalikoimassa sain juuri sen kokoiset ja näköiset kuin halusin.

  Makuuhuone on todella kaunis, sulla on valtavan hyvä maku!

  Mukavaa sunnuntaita ja heinäkuun viimeistä viikkoa!

  Reply
  • Alexa July 26, 2015

   Mä olen myös käynyt Helmassa useaampaan otteeseen ihailemassa. :) Voi kiitos ja samoin sinne! xx

   Reply
 3. Daniella July 26, 2015

  Greetings from France! Do you have anymore that black cushion with big B – letter? it was so chick.

  Reply
  • Alexa July 26, 2015

   Yes I do! :) I wish I was there! xx

   Reply
 4. Sofia July 26, 2015

  Voitko paljastaa mihin sisustuslehteen kotinne kuvataan? Olen harkinnut jonkin sisustuslehden tilaamista ja mietin voisiko tuossa olla hyvä vaihtoehto. Tai onko sinulla suosituksia hyvistä suomalaisista sisustuslehdistä? :)

  Reply
  • Alexa July 26, 2015

   En mä taida paljastaa vielä! Luen tosi vähän sisustuslehtiä, joten musta ei ole ehkä apua tällä kertaa :( xx

   Reply
 5. -M- July 28, 2015

  Onpa upeat verhot, sopii täydellisesti teidän ihanaan makkariin! Mistä olikaan tuo söpö pikku lamppu ikkunalaudalla? Jotenkin nuo Tolomeot eivät nyt mielestäni ole paras vaihtoehto yöpöydille, kun on noin näyttävät verhot. Vaihtaisin joihinkin vähän hienostuneempiin valaisimiin, mutta sitä olit ilmeisesti jo ajatellutkin?

  En yleensä osta suomalaisia sisustuslehtiä, mutta sitten kun teidän koti sellaiseen ilmestyy, niin juoksen heti kauppaan :)

  Reply
  • Alexa July 28, 2015

   Eikö vaan! :) Pikku lamppu on Lee Broomin, Zarrosta tetty. Mutta joo Tolomeot menee vaihtoon heti vaan kun saan tilattua uudet. Jee kiva kuulla! :) xx

   Reply