Because I’m Happy

_MG_5139 _MG_5147
_MG_5148
Huomenta! Pakko tulla ihan erikseen kiittämään teitä siitä kuinka ahkeria olette olleet viime aikoina! Blogin kävijäennätys tuli helmikuussa, vaikka kyseessä on vuoden lyhyin kuukausi. On ollut ihan huikeaa huomata kuinka aktiivisia te olette olleet. Kiitos siis tuestanne ja kaikista upeista kommenteista mitä olette jättäneet. On ihanaa että vielä neljänkin vuoden jälkeen intoni bloggaamiseen on todella kova, ja uusia ideoita tulee jatkuvasti. Ei ollut tosiaan hullumpi päätös lähteä viime syksynä portaalista ja pistää oma itsenäinen sivu pystyyn. Kaikki asiat ovat menneet paremmin kuin olisin koskaan osannut odottaa.

Viime kuukauden luetuin postaus oli tietysti asunnon muodonmuutos -postaus. Se oli kyllä itsellekin ihan paikallaan, nimittäin olin jo ehtinyt unohtamaan miltä asunto näytti ennen remonttia. Joka tapauksessa, suuri kiitos teille että olette siellä! Meinaan ehdottomasti vielä palkita teidät aktiivisuudestanne. Nimittäin mulla on jo muutama huikea arvonta mielessä!

P.S. Postailin eilen taas uutta sisustusblogin puolelle!

I just need to tell you guys how much you mean to me! You have been supporting me for so long and without you I couldn’t be where I am in life now. Four years of blogging and last month I actually hit the highest amount of visits ever. I’m so grateful I can do this for living and communicate with my soul sisters every single day. You guys are the best! 

The most popular post of the month was “Extreme Makeover Before & After”. I’m so glad I eventually did the post, because the whole project is a little milestone in my life and the post encapsulates it all. I’m going to reward you somehow soon for being so good to me. Have a great day everyone!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 comments

 1. Ansku March 4, 2015

  Mä löysin sun blogin vasta ja olen tykästynyt. Sulla on hyvä tyyli, iloinen asenne ja kaunis blogi. Mitä muuta tarvittaisiinkaa!

  http://www.peaceandstyle.fi

  Reply
  • Alexa March 4, 2015

   Voi ihana kuulla, kiitos! :) xx

   Reply
 2. Milla March 4, 2015

  Kiitos sulle mahtavasta blogista!

  Reply
 3. Anne Nousiainen March 4, 2015

  Blogiasi on suuri ilo lukea, siitä pursuaa aina energiasi, ilosi ja onnellisuutesi. :)

  Reply
 4. Linda March 4, 2015

  Olisin tiedustellut, mistä olet ostanut pyöreän marmorisen ruokapöytäsi? It’s to die for. :)

  Reply
  • Alexa March 4, 2015

   Se on 60-luvulta ja olen saanut sen perintönä :) xx

   Reply
 5. Julia March 4, 2015

  Sun blogi on yks mun lempparitavoista vältellä yo-lukemista ;) Tää blogi on tosi inspiroiva, ja joitain postauksia on vaan pakko lukee uudestaan, kuten just noi koti postaukset!

  Reply
 6. Anna March 4, 2015

  You deserve every single visit Alexa! :) I love your blog, for almost 3 years now. It gets more perfect every day. <3

  Reply
 7. Karolina March 4, 2015

  I’m glad you’re so happy :)
  Spring is in the air! ;)

  Reply
 8. Elisa March 4, 2015

  Sun blogisi on kyllä yks mun lemppareista. Sulla on tosi ihana tyyli joka on omaan makuuni, varsinkin sisustuksessa! Onnea vielä uuteen kotiin ja aurinkoista kevättä :)

  Reply
  • Alexa March 4, 2015

   Voi kiitos ja samoin! :) xx

   Reply
 9. Elise March 4, 2015

  Love your hair!

  Reply
 10. Lara March 4, 2015

  Oot kyllä kehittynyt ihan huimasti koko ajan!! Ja pakko munkin todeta että ootte tehneet hienoa työtä asunnon kanssa, se on aivan ihana :)

  Reply
 11. Rula March 4, 2015

  Hi Alexa ! You are being so sweet :) It’s nice of you somehow to write this kind of posts to your readers. It may seem normal to you, but not all bloggers think of their readers like you do. So thank you for always being there and honest with us.
  Your appartment is beyond amazing. Congrats for all the good things hppening to you :) As always, wishing you all the best ! xxx

  Reply
  • Alexa March 4, 2015

   Thank you so much Rula for being such a sweetheart! xx

   Reply
 12. Milena March 4, 2015

  Kiitos itsellesi Alexa kivasta blogista!
  Koukutuin blogiisi varmaan juuri tässä helmikuun aikana, erityisesti asuntopostaukset on luettu ja ihasteltu tarkkaan ja mulla on nyt sen johdosta ihan hirveä asuntokuume..! :)

  Reply
  • Alexa March 4, 2015

   Voi ihana! Kiitos että luet :) xx

   Reply
 13. essii March 4, 2015

  Pitkään oon sun blogia lukenut, mutta varsinkin ton remonttiblogin myötä sun blogi on noussut yhdeksi suosikiksini! Remonttipostaukset on tuonut mukavaa vaihtelua muihin postauksiin, ja niitä postauksia kyllä odottaa aina innolla! :) Ja se vielä, että postaat niin usein niin on todellakin plussaa! Jatka samaan malliin, ja aurinkoista kevättä sulle! :)

  Reply
  • Alexa March 4, 2015

   Ihan huippua. Kiitos Essi! :) xx

   Reply
 14. Oonis March 4, 2015

  KIITOS BLOGISTA. Mielestäni (jo ennestään korkea) blogin laatu on paranee paranemistaan ja sitä on kyllä todella ilo lukea. Suomen paras, äänestää tämä lukija ;) Kivaa kevättä!!

  Reply
  • Alexa March 5, 2015

   Voi kiitos ihana, samoin sinne! :) xx

   Reply
 15. Minna March 5, 2015

  Hei! Haluaisin tiedustella, että mistä tuo lasinen “kupu” kynttilän päällä mahtaa olla? :)
  Kiitos hyvästä ja inspiroivasta blogista!

  Reply
  • Alexa March 5, 2015

   Se on Zarrosta! Ne on just loppuunmyyty, mutta lisää on tilattu :) Kiitos! xx

   Reply