Bathroom Progress

_MG_5387 _MG_5403 _MG_5399
Kaapit Nixi, Valaisimet Astro, Peili teetetty

Kylppäri on ollut suht valmis jo hyvän aikaa, mutta olen vain unohtanut kuvata sen! Lasiseinä tulee varmaan ensi viikolla, mutta muuten siellä on aika valmista. Paitsi koukut ja sen sellaiset puuttuvat vielä. Löydettiin kyllä sopivat, mutta juuri tätä postausta kirjottaessa muistin unohtaneeni tilata ne. No mutta niitä ilmankin on pärjännyt ihan hyvin toistaiseksi.

Jos jotain pientä rempassa muuttaisin, niin olisin ehkä valinnut altaan, joka peittää koko tason. Meillä oli joku todella fiksu syy miksi valitsimme toisin, mutta hei, näitä sattuu. Ei tämäkään huono ratkaisu ole, mutta se olisi ehkä ollut visuaalisesti yhtenäisempi. Ja voihan noita vielä joskus muuttaakin, jos sille päälle sattuu. Muuten olen ollut kylpyhuoneeseen tosi tyytyväinen. Kaikki toimii moitteettomasti, ja kaksi sisäänkäyntiä oli parhain idea ikinä.

The bathroom has been semi ready for quite a while now, but I just haven’t posted anything about it. We are still waiting for the glass wall to arrive and we also have to order the towel rails and other accessories to finish the bathroom. 

If I could change one thing in the apartment, it would be the wash basin. I would rather have the whole top in marble or Corian, but it’s not that big of a deal. I can change the top later on, if I still feel like it. Otherwise I have been very pleased with our design. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. Azyyati Elias March 6, 2015

  wow!! you’re bathroom is so beautiful and looks clean because of white thingy :)

  Reply
 2. Ansku March 6, 2015

  Hei kiva, sulla onkin tällainen erillinen sisustuspuoli. Mukavaa että vinkkasit, jotta löysin tännekin :)

  http://www.peaceandstyle.fi

  Reply
 3. Laura March 6, 2015

  Mä taas tykkään juuri tuon mallisesta/kokoisesta altaasta! Jää hyvin laskutilaa meikeille ja muille purnukoille. Jos allas olisi koko tason levyinen olisi se mielestäni vähän epäkäytännöllinen, kun altaaseen ei voi laskea tavaroita, vaan se iso tila on pelkästään veden laskua varten. Toki kuten sanoit olisi ehkä yhtenäisemmän näköinen, kun korkeuseroja ei olisi niin paljon, mutta tässä asiassa mielestäni käytännöllisyys vie voiton ja olette valinneet hyvän ja kauniin vaihtoehdon! :)

  Reply
  • Alexa March 6, 2015

   Joo itse asiassa toi oli just se syy miksi me päädyttiin tällaiseen ratkasuun. Täydellinen ratkaisu olisi ollut jos allas olisi periaatteessa upotettu niin että sivuille jää kuitenkin tilaa, mutta kokonaisuus näyttäisi yhtenäisemmältä. Käviköhän tuo nyt yhtään järkeen? :D xx

   Reply
 4. Sofia F March 6, 2015

  Koko tason peittävät altaat, joissa on laskutilaa sivuilla on omia suosikkeja. Yhtenäinen lookki, ei saumoja ja yksinkertaisuudessaan vaan upeita. Kaunis on tuokin, mutta näyttää nyt kuvan välityksellä ainakin hieman ahtaalta, vaikka tilaakin siinä varmasti on :)

  Reply
 5. Maija March 6, 2015

  Oma kokemukseni on, että leveät altaan sivut kerää ihan hurjasti enemmän (ja rumemman näköisesti) likaa kuin vaikkapa toi teidän vastaava taso, joten uskon, että tulette olemaan tuohon päätökseen vielä tyytyväisiä :) Hyvältä näyttää!

  Reply
  • Alexa March 6, 2015

   Totta, hyvä pointti! :) xx

   Reply
 6. J March 6, 2015

  Peiliä olisin laskenut hitusen alemmas, jotta se olis valonkatkaisijoiden kanssa samalla tasolla.

  Reply
  • Alexa March 6, 2015

   Muuten joo, mutta poikaystäväni ei näkisi laittaa hiuksiaan :) xx

   Reply
 7. Krisse March 8, 2015

  Kaunis ja harmoninen kylpyhuone!
  Pesukoneen piilottaminen kaappiin tuo rauhallisen tunnelman , joskin siitä päästäänkin kysymykseeni…eli miten aiot järjestää pyykkien kuivauksen ?
  Ilmeisesti sinulla on myös kuivuri pyykille, mutta entäpä ne vaatteet jotka eivät koneellista kuivausta kestä?
  Itseä kyrsii tuo kodinhoitohuoneessa oleva pykinkuivausteline, mutta mitäpä teet…vai onko vinkkiä jostain tyylikkäästä ratkaisusta? :-)

  Reply
 8. kaisa March 8, 2015

  HEI, mistä olet löytänyt tuon marmorimosaiikin lattiaan? Olen metsästänyt keittiön välitilaan sellaista, mutta huonolla menestyksellä. Kiitos jo etukäteen, se on ehdotottomasti saatava keittiöön!! :)

  Reply