Bathroom Progress

IMG_2037
Tässä taas vähän tilannekatsausta kylppäristä! Seinät on melkein kaakeloitu, ja pian onkin jo vuorossa lattiamosaiikin (kuvan löydät täältä) asennus. Kylpyhuoneesta tuli kyllä paljon odotettua isompi, vaikka se tässä kuvassa aika pieneltä näyttääkin! Seiniä kaatamalla ja järkevällä suunnittelulla saa kyllä paljon aikaiseksi… Tuohon vaatehuoneen oven ja kaakelin väliin tulee tietystikin lasiseinä. Päädyttiin myös hieman erilaiseen lattiakaivoratkaisuun, mutta siitä lisää myöhemmin.

Mietin myös erilaisia hylly -ratkaisuja WC -nurkkaukseen, ja keksittiinkin mainio idea siihen. Asennetaan muutama marmorikaakeli poikittain “hyllyksi” kahden seinän väliin, ja ne asennetaan niin että kannattimia ei tarvita. Uskon että lopputuloksesta tulee todella kaunis!

Here is the current situation in the bathroom. It became much bigger than I thought, though it looks pretty small in the picture. I need to take better pictures next time! I’m totally looking forward to seeing the beautiful marble mosaic floor in action. They will be installing it today and tomorrow. There will be a glass wall between the doorway and the marble tile of course and I have also planned beautiful marble shelves above the toilet seat. I’m so excited!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 comments

 1. Sara. February 3, 2015

  Ihan uteliasiuudesta kysyisin minkämoiset pyykinepesusysteemit teille tulee?

  Reply
  • Sara. February 3, 2015

   Aika kamala mitä typoja tuli kännykällä näpytellessä! Pahoittelen.

   Reply
  • Alexa February 3, 2015

   Ihan vaan pyykinpesukone, ja se menee kaappiin piiloon :) xx

   Reply
 2. iines February 3, 2015

  Uuh. Tuskin maltan odottaa! Mikäpä mahtaa olla vety-maali?

  Reply
  • Alexa February 3, 2015

   Hups :D Uusi sana, jonka olin keksinyt päästäni! Tarkoitin siis luja -maalia :D xx

   Reply
 3. Jossu February 3, 2015

  Kylppäristä tulee upea! Tätä teidän projektia on ollut tosi mielenkiintoista seurata. Ei malttaisi odottaa, kun alat sisustaa asuntoanne !

  Reply
 4. emppu February 3, 2015

  Tää remppablogi on kyllä ollut tosi ihana idea! Sun tyyli on niin samanlainen ku mulla. Terveisin 19 vuotias tuleva sisustusarkkitehti. :)

  Reply
  • Alexa February 3, 2015

   Voi kuinka kiva kuulla, kiitos! :) Tsemppiä opintoihin! xx

   Reply