Bathroom Planning

Viime viikkoina vapaa-aika on kulunut pitkälti eri keittiö – ja kylpyhuoneideoita pyöritellen. Aluksi mielessä valtasi kaaos, kun ideoita tuntui olevan liikaa ja puntaista lankaa ei heti löytynyt. Onneksi nyt pikku hiljaa ajatukset ovat kristallisoituneet, ja pohjakin alkaa sentilleen hahmottumaan. Vuosien varrella meidän sisustusmaku on onneksi hitsautunut yhteen, joten materiaalivalinnoista ei onneksi tarvitse kiistellä – ainakaan kauheasti. 

Kylppäriin yritetään mahduttaa mahdollisimman paljon säilytystilaa, ja kaluisteissa pyritään pitämään samanhenkinen tyyli läpi asunnon. Sävymaailma tulee yllättäen olemaan vaalea, ja pyrin miksaamaan sekä modernia että klassisempaa tyyliä – säilyttäen silti harmonisen tunnelman. 

Saadaan avaimet uuteen asuntoon vasta kuun lopussa, joten ensimmäiset remppapostaukset näkevät päivänvalon sitten uuden blogin myötä! Uuteen blogipohjaan tulee tosiaan oma remppasivu kiinnostuneita varten, jotta projektia on helpompi seurata. Tänään illalla mennään katsastamaan Nixi-keittiön valikoima, ja siellä onkin muutama potentiaalinen ehdokas! 

I’ve been planning our new apartment a lot lately. It’s so much fun to just scroll Pinterest and get new fresh ideas! I’m glad that we have the same taste with my boyfriend, so we don’t need to argue much about the options. At the moment we are planning the bathroom and I’m really satisfied with our choices. The style will be a mix of classic and modern (as always) and there will be a lot of marble of course!

We haven’t got the keys yet, but don’t worry, I’ll be posting a lot of stuff about the apartment right after the launch of my new blog. So stay tuned! :)

Pics: Pinterest

From the 1st of October my blog is moving to a new address: https://alexadagmar.com
My Facebook Page / My Instagram Page

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. s September 11, 2014

  Hei nyt kun ollaan kylppäri aiheessa olisin kovin tahtonut kysyä mistä mahtaa olla tuo ihanainen hopea astia kukkien ja kynttilän (?) vieressä lavuaarilla, http://mycosmo.fi/article/alexadagmar/bathroom tuossa edellisessä kylppärissä. Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 11, 2014

   Se on Zara Homesta ja siitä puuttuu kansi :D xx

   Reply
 2. AIAK September 11, 2014

  Moikka! Me laitettiin keväällä justiin Nixi keittiöiden keittiö ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä palveluun ja laatuun. Jos päädytte Nixiin niin voin vain suositella heidän omia asentajiaan, jotka hoitavat homman super tehokkaasti.

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 11, 2014

   Kiva kuulla! :) xx

   Reply
 3. Marta September 11, 2014

  I’m so excited for apartment posts! I’ll be redecorating my house later on this year so I hope I’ll get some inpirations :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 12, 2014

   I’m so excited too! Good luck with the project! :) xx

   Reply
 4. Luna September 11, 2014

  Meillä asennetaan Nixin keittiötä parhaillaan ja komppaan ylläolevaa kommenttia kaikilta osin.

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 12, 2014

   Mahtavaa!:) xx

   Reply
 5. Tuulia September 12, 2014

  Oih, nuo kylppärin marmorikaakelit= LOVE, aivan ihanat

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 12, 2014

   Ne on upeat! :) xx

   Reply
 6. N September 12, 2014

  Voin lämpimästi suositella Nixi:ä. Parivuotta sitten ostin huonokuntoisen asunnon jossa rempattiin kaikki. Nixi:ltä tuli mittatilauskeittiö corian-tasolla (todella helppohoitoinen) ja nixi suunnitteli keittiön kaappien materiaaleista myös suuren senkin olkkariin ja katonrajaan ylösaukeavia kaapistoja joissa ledinauhaa ylhäällä ja alhaalla, sama eteisen kaapeissa. Kaikki mekanismit toimii moitteettomasti ja kokonaisuudesta tuli todella tyylikäs mutta silti käytänöllinen. Kiva kun materiaalit toistuu suurissa kiinteissä kalusteissa joiden ei halua olevan liian huomiotaherättäviä :) Käytin Hesperiankadun Nixi:ä

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 12, 2014

   Tosi mukavaa kuulla palautetta ennen päätöksentekoa! :) Nixin tuotteet todella vaikuttaa hyvin laadukkailta ja viimeistellyiltä, eli vakavaan harkintaan menee :) xx

   Reply
 7. S September 14, 2014

  Tämä Cosmon blogipohja on kamala. Jos joku laittaa linkin vaikka johonkin vanhempaan artikkeliin blogissasi, ei sitä voi kopioida suoraan osoiteriville.

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 14, 2014

   Sanotaanko etten itsekään ole pohjan suurin fani, mutta onneksi uusi blogipohja tulee pian :) xx

   Reply