Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Bathroom Details

march 11, 2015, Apartment Blog

_MG_5557 _MG_5569
Nyt olen saanut hiukan sisustettua kylpyhuonettakin. Vielä pitäisi tilata koukut, tangot ja sen sellaiset. Onneksi löysin juuri meidän kylppäriin sopivat setit, joissa sekoittuu kivasta moderni ja klassinen tyyli. Kuulostaa ehkä oudolle, mutta näette sitten kun saan ne paikalleen.

Olen todella iloinen että päätin laittaa nuo marmorihyllyt takaseinälle. Se on ensimmäinen asia mitä näkee astuessaan kylpyhuoneeseen, ja sillä voi mukavasti pehmentää sisustusta. Puteleita ja purnukoita voi vaihtaa mielensä mukaan, joten fiilistä voi helposti muokata käden käänteessä. Lupaan tehdä kunnon kylppärikierroksen vaikka videon muodossa (viisi kokonaista neliötä jee!), kunhan vain saadaan loput tavarat paikoilleen.

I have finally decorated the bathroom a bit. The first thing you see when you step inside is (the toilet seat) the wall, so I wanted to make a little extra effort to it. I’m totally obsessed with the marble shelves, it’s so nice to play around with the accessories. I’ll make a whole bathroom tour when the decoration is ready. It’s still missing some shelves and towel rails… 

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *