Bath Party

shrimp-wokkylpykuva-blogimansikka-suklaa moet-ice-imperialdessertbabesparveke Vitsi miten mahtava kesäviikonloppu takana! Ilmat ei ehkä olleet kesäisimmät, mutta fiilis on se tärkein. Meillä oli tosiaan lauantaina legendaariset kylpybileet lapsuudenkavereiden kanssa, joita ollaan järkätty aina vuodesta 2009. Näemme toisiamme liian harvoin, joten tällaisista perinteistä täytyy todella pitää kiinni. Mikäs sen parempaa kun hyvä seura, hyvä ruoka ja juoma, ja rento meininki – porekylpyjä ja saunaa tietenkään unohtamatta.  Käytiin jo aamulla Herkussa ostoksilla, päivä meni järjestellessä paikkoja ja kokkaillessa. Syötiin illallinen (resepti löytyy täältä) jo alkuillasta, jotta ehdittäisiin kylpeä ja saunoa mahdollisimman pitkään. Ilta meni perinteisissä merkeissä ja vielä myöhemmin suunnattiin keskustaan. Yleensä laittautuminen ja kotiin pääseminen on niitä illan parhaita osuuksia, mutta täytyy sanoa että tällä porukalla illat on kokonaisuudessaan aina ihan huikeen hauskoja. Ehkä se johtuu siitä että juhlitaan yhdessä vain kerran vuodessa, niin mennään aina ihat sata lasissa. Jatkettiin sunnuntaina perinteisesti yhdessä vielä brunssille, ja siitä mun täytyykin tehdä erilinen postaus. Oli nimittäin niin hyvä brunssi että se ansaitsee ihan omat hehkutuksensa! 

This weekend was definitely one of the best weekends of the summer! We gathered together with two of my childhood friends to have our annual “bath party”. We have had this tradition since 2009, and I’m so happy we’re still organizing it every summer. We have always had the party at Vilma’s childhood home (it’s gorgeous!) and her parents’ let us spend the weekend there again. We ate well (recipe here!), made drinks and laughed our assess off.  Needless to say but we had so much fun! Thanks girls! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Pinja July 20, 2015

  Mä tein tässä yks päivä sun reseptillä tota risottia ja voi vitsi miten hyvää se on!

  Reply
 2. sonja July 20, 2015

  Moikka, ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta olen etsimässä tilavaa shopperia kouluun eikä neverfull nappaa oikein. Osaisitko suositella about samassa hintaluokassa olevaa? :)

  Reply
  • Alexa July 20, 2015

   Mulla on Célinen Gusset Gabas -shopperi, tykkään siitä hurjasti! Myös YSL ja Givenchylla on kivat :) xx

   Reply
 3. Karolina July 20, 2015

  Lovely photos :)

  Reply
 4. -M- July 21, 2015

  Ihana parveke! Ei taida olla jugendtalo? :)

  Reply
  • Alexa July 21, 2015

   On Jugend joo! Eli ihan unelma :) xx

   Reply