Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JÄNNITTÄVIN PODCAST-JAKSO

june 21, 2018, podcast

Huh! Täytyy sanoa että mua ei ole koskaan kuumottanut näin paljon laittaa podijakso ulos, mutta näillä mennään! Ainakin tähän asti ollaan saatu super paljon positiivista palautetta siitä että ollaan avoimia ja rohkeita, joten samalla linjalla jatketaan – mitä tykkäätte? Tämän päivän jaksossa puhutaan siis otsikon mukaisesti seksistä ja pureudutaan enimmäkseen nuoruuteen, matkaan omaan seksuaaliseen minään ja ekoihin kertoihin. Jakso on aikamoista tunteiden vuoristorataa, mutta toivottavasti tykkäätte. Ajatuksissa olisi tehdä vielä osa kaksi ja ehkäpä kolmonenkin – paljon on sanottavaa ja aihe on selkeästi meille mieluinen. 😂

NONSENSE by Alexa & Linda podcastia voi kuunnella Soundcloudissa, puhelimien omien podcast-appien avulla sekä tähän postaukseen upotetun boksin kautta. Itse käytän podien kuunteluun podcast-appia, joka löytyy jokaisesta iPhonesta oletuksena. Jos käytätte sitä, niin muistakaa käydä arvostelemassa meidän podi siellä!

P.S. Ollaan perustettu meidän podille IG-tili! Menkää siis seuraamaan @nonsensepodi -tiliä, luvassa on yhtä räävitöntä materiaalia!

Photos by Lisa Höök

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *