BALMUIR SPECIAL SALE -20%

november 21, 2018, Fashion

kaupallinen yhteistyö: Balmuir

Multa on pitkään kyselty Balmuirin alekoodin perään ja viimein mulla on tarjota sellainen! Koodilla BWALEXA saa – 20% alennuksen koko valikoimasta ja koodi on voimassa 26.11 saakka. Ymmärrän että tämän viikon aleviidakossa saattaa tulla hiukan hulluksi, suosittelen siis tekemään harkittuja ostoksia ja panostamaan laatuun sekä ajattomuuteen määrän sijaan. Tässä muutamia ajattomia klassikoita Balmuirin valikoimasta,  joista saa luonnollisesti nyt myös tämän alennuksen.  ❤️

It has been a pleasure to work with a local brand Balmuir for so many years! Today we teamed up to show my favourite products from their selection and I also have an discount code for you guys. You can get -20% off during the weekend from the entire selection with the code BWALEXA, hope you enjoy! ❤️

ST.Marcel Baskeri 100% kashmir 

Baskeri sopii tietysti näihin Pariisin tunnelmiin täydellisesti! Se on asusteena ihanan tyttömäinen, joskin nyt talvea kohden on parempi kyllä peittää korvat!

I love timeless berets. This St.Marcel beret is super soft and warm, because it’s made of cashmere.

 

Montblanc-huivi 100% kashmir

Hiukan uudempi versio ikonisesta Helsinki-huivista, josta olen kirjoittanut vuosien ajan.

Such a snuggly cashmere scarf, love it!

Montrose-huivi

Tämä on mun uusin huivi-ihastus tänä syksynä! Olen ihastunut ruutukuosiin sekä beigeen, joten tässä kohtaa molemmat obsessioni. Niin kaunis, varma katseenvangitsija ja myöskin hiukan kashmir-huiveja edullisempi vaihtoehto.

One of the prettiest scarfs I have ever used, I love the different tones of beige. 

Estelle Shopper

Tässä on laukku, jonka jokaisen naisen tulisi omistaa! Ja tämä riittää. Vaikka asukuvissa laukku ei ole juuri näkynyt, niin käytän shopperia useasti viikossa. Se on valintani aina kun pitää kuljettaa puoli elämää mukana (erityisesti läppärin kanssa kätevä) ja matkustaessa ihan must. Nahan luonnollinen struktuuri antaa myös paljon anteeksi ja on kätevää että laukun saa tarvittaessa olalle.

I love the Estelle shopper, you can fit the whole universe in it. I use it always when I need to carry my laptop and my camera around and it’s also awesome when traveling.

Cremona-hattu

Minua pitkään seuraavat tietää että vuonna 2014-2015 vannoin Balmuirin Lombardia-hatun nimeen, mutta nyt vaihteen vuoksi valitsin pienemmällä lierillä varustetun Cremona-hatun – niin chic!

This new Cremona hat is so chic! I used to use the Lombardia Hat all the time, if you can remember? 

Kashmir-tuotteet

Myös Balmuirin ihanista kashmir-tuotteista saa nyt viikonlopun aikana tuon -20% alen. Oikeassa kuvassa päällä on Lausanne Robe ja vaisemmalla Lausanne Setti. Meikäläinen taitaa tehdä muutamia joululahjahankintoja! Tämän alen lisäksi Balmuirilla on muuten salainen kampanjasivu, jossa on valikoituja tuotteita isommalla aleprosentilla varustettuna.

All the cashmere products are also available to shop with the discount code. I use the robe and the pants daily!

Photos by Linda Juhola

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *