Ballerinojen parhaimmistoa – Pretty Ballerinas

 
 
Pretty Ballerinas on mallorcalaisen Máscarco-perheen perustama kenkäyritys. PB on tullut tavallisten tallaajien tietouteen vasta 2000-luvulla, vaikka yritys on ollut pystyssä jo vuodesta 1918. Pretty Ballerinas on edelleen samaisen perheen omistuksessa ja traditioihin nojaten luottaa Másarcot edelleen paikalliseen käsityöhön.   
 
 
…Innostuin tekemään kollaaseja

 

 

 

 
 
Store
 
Tämä oli niin suloinen, että oli pakko laittaa!
 
Itseltäni tosiaan löytyy yhdet ainokaiset PB:n ballerinat, mutta olen ollut sen verran tyytyväinen että meinaan tulevaisuudessa hankkia toisetkin. Olen sen verran agressiivinen kengän kuluttaja (…ja vähän alipronaatiotakin löytyy), että muut ballerinat hajoavat jalassa alta aikayksikön!
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 comments

 1. Vivve July 6, 2011

  Ahhh PB’s !!! <3 Mä oon poistanut toistaiseksi Ziosta vasta noi tossa ekassa kollaasissa näkyvät mustat glitteriset, llloving them! Ja kyllä laatua voin suositella – kyseessä on todellakin siis käsintehdyt _designkengät_, eikä mitkään brändätyt tossut, joissa merkki maksaa, mutta laadusta ei tietoa..

  Meillä on muuten vielä jtn tän kevät/kesän PB’itä alessa, voisin checkaa huomenna onko kolmeysiä sulle ;) Parit Pura Lopezit platolla oli muuten vielä ainakin maanantaina jäljellä, otan sulle vaik huomenna puhelimella pari kuvaa arvioitavaksi!
  Tapas joku ilta tällä viikolla oh yes please!
  xoxo Vivi

  Reply
 2. Alexa July 6, 2011

  Vivve tietää mistä puhuu! Mulla on ollu nää PB:t jo vuoden ja nää on vieläkin kuin uudet! Hihi pappa on tällä hetkellä Madridissa ja oli kai ottanut tästä vähän vinkkiä ;) Mutta hei haluaisin kyllä tulla hakemaan jotkut Pura Lopezit platolla. Mielellään mustat tai beiget! Onko sulla lauantaiksi mitään pläänejä? Se vois passata aika kivasti. Myös perjantai toimii :)
  Tuun anyways käymään huomenna!

  xxx A

  Reply