BALENCIAGA SUEDE

_MG_0603
Pari viikkoa sitten postailin rakkaudestani vihreää kohtaan, ja tämä upea Balenciaga vilahti inspiraatiokollaasissani. Yritin löytää laukkua nettikaupoista, mutta kyseistä väriä mokkanahassa ei löytynyt mistään. Uskoin siis että kyse on vanhasta mallista, ja tuskin tulen sitä koskaan löytämään. Pari päivää myöhemmin kävin Luxbagissa ikkunashoppailemassa, ja siellä se oli – täydellinen Balenciagani. Kävin sitä ujosti testailemassa, mutta totesin samaan henkäykseen että nyt ei ole oikea aika hankkia laukkua. Pidin pääni, vaikka laukku kummittelikin mielessäni joulun pyhien yli.

Muutama päivä sitten kävelimme Luxbagin ohi, ja se täydellinen laukku edelleen odotti siellä minua. Alennusmyynnit olivat juuri alkaneet Luxbagissa, ja tämä kaunokainen sattui löytymään alehyllyltä. Mikä tuuri! Suureksi yllätyksekseni poikaystäväni tarjoutui ostamaan laukun minulle lahjaksi, kun ei vaihdettu joululahjojakaan tänä vuonna. Myöhäinen lahja siis, ja mitä täydellisin sellainen!

Mielestäni tämä havunvihreä sävy toimii älyttömän hyvin mokkanahassa, ja kultaiset yksityiset viimeistelee kokonaisuuden. Mitäs siellä pidetään?

Remember this beauty? A couple of weeks ago I told you about my obsession with green and this beautiful suede Balenciaga appeared on the collage. I couldn’t get it off my mind, especially after running into it at a local store right before Christmas. 

A couple of days ago I passed the store again and fortunately the winter sale had just started. The dream bag happened to be on sale, and to my surprise my boyfriend wanted to buy the bag for me as a late Christmas present. So cute! So do you like it? 
_MG_0568_MG_0577

Leave a Reply

Your email address will not be published.

35 comments

 1. Sasha January 6, 2015

  What a beauty!
  xx
  SASHA

  Reply
 2. Mikko January 6, 2015

  Hieno hankinta! Ihailin onnistunutta mallia myös liikkeessä, tuo vihreä + kulta ovat täydellinen pari ja mokka tuo myös kivaa vaihtelua tutun antiikkinahan rinnalle. Noin tummassa ei edes näy lika, niin sitäkään ei tarvitse varoa. Enjoy!

  Reply
  • Alexa January 6, 2015

   Eikö vaan! On kyllä ihana yhdistelmä! Mä en ole pitkään aikaan fiilannut Balenciagan laukkuja, mutta tämä oli kyllä pysäyttävä tapaus! :) xx

   Reply
 3. papukaisa January 6, 2015

  Haha, mulle tuli kans Luxbagilta kutsu aleen ja just ton takia en ole uskaltanut mennä! :) Balenciagat ja Celinet siellä tietysti huutelis hyllyllä mun nimeä mutta just nyt on kalliit hankinnat pannassa.
  Tuo on tosi kaunis väri, en ole ennen nähnyt tai sitten en ole kiinnittänyt huomiota kun olen itse selaillut vaaleampia versioita netissä. Kaverilla on lambskin city, joka on kestänyt monta vuotta hyvänä niin mielelläni kuulen kokemuksia myös mokkanahasta!

  Reply
  • Alexa January 6, 2015

   Se on kyllä vaarallinen paikka :D Itsekin kiersin kesällä kaukaa, mutta nyt menin sinne kohtalon saattamana… Mokka on toki arempaa materiaalia, mutta teen parhaani pitääkseni sen kunnossa :) xx

   Reply
 4. Sopa January 6, 2015

  Ihan järjettömän kaunis!! Paljon jäi alen jälkeen hintaa?

  Reply
  • Alexa January 6, 2015

   Eikö vaan! :) N. 850€ xx

   Reply
 5. tuumummi January 6, 2015

  I-h-a-n-a! Paljonko tuo maksoi alessa? Juuri tuonvärisestä olen haaveillut.

  Reply
  • Alexa January 6, 2015

   Se on täydellinen! Alen jälkeen hintaa jäi n. 850€. Katsoin että hiukan eri mallia löytyi samassa värikombinaatiossa MyTheresalta, mutta tätä Cityä ei tunnu löytyvän mistään! En tosin ihmettele, onhan tämä aivan huikean näköinen! :) xx

   Reply
 6. Terhi January 6, 2015

  Ehdottomasti samaa mieltä että kyseinen vihreän sävy yhdistettynä mokkaan toimii upeasti. Mokka muutenkin miellyttää silmää erityisesti tällä hetkellä : ) ihana ihana laukku ja ihana ele poikaystävältäsi : )

  http://www.terhisuanto.blogspot.com

  Reply
 7. siiri January 6, 2015

  TÄYDELLINEN ! Siis aivan ihana vihreä. Sopii taatusti niin talvisiin asuihin kuin raikkaisiin kesäkokonaisuuksiin ! Innolla asujaai tämän kanssa odotellen :-)xx

  Reply
  • Alexa January 6, 2015

   Olen ihan samaa mieltä! :) xx

   Reply
 8. sparklyprincessa January 6, 2015

  Wow, I love this color. It’s really pretty.

  Reply
  • Marianna January 6, 2015

   Love the bag! Suede in green looks amazing!

   Alexa, i wanted to ask you about home decor for a while now. Soon we will begin to renovate an entire house and i am looking for some inspirational ideas, i know pinterest, but can you maybe recommend a good decor magazine? There is so many, elle decor, maison, etc. Any advice? My taste in home decoration is similar to yours based on your home pictures. :)

   Reply
   • Alexa January 6, 2015

    Hi Marianna! I’m all about Pinterest, I don’t know a better place to search for inspiration :) Good luck with everything and thanks for your kind words! xx

    Reply
 9. Tiina January 6, 2015

  Mää pyörryn, tuo on niin täydellinen! <3 Ihana ihana ihana, sinä onnellinen omistaja! :)

  Reply
 10. Eveliina January 6, 2015

  Aivan upea!!

  Reply
 11. mari January 6, 2015

  U-P-E-A! Olet tartuttanut minuunkin rakkauden vihreään.. XD

  Reply
 12. Sannasii January 6, 2015

  Laukku on nätti malliltaan, mutta omasta mielestäni mikä tahansa “hittiväri” näyttäisi aina paremmalta mustana.

  Reply
 13. Kristina January 6, 2015

  OMG this bag is a dream! Love it :)
  xo Kristina
  http://thekontemporary.blogspot.de

  Reply
 14. Doppwoman January 6, 2015

  Upea! Ja extra väri tuo kivasti särmää asuihin. Upea valinta:)

  Reply
 15. A January 6, 2015

  Hei tämä kysymys ei liity mitenkään tähän postaukseen mutta mikä on tuon fontin nimi jota olet käyttäny tuossa My videos jutussa tuossa sivu palkissa ? se olisi juuri täydellinen fontti tatuoinnille :)

  Reply
  • Alexa January 6, 2015

   Heippa! Muistaakseni Signerica, tai joku vastaava :D xx

   Reply
 16. Ernesta January 6, 2015

  That’s the one you wanted! Dreams do come true, haha! Amazing bag :)

  Reply
 17. Annika M January 6, 2015

  voi että, se on kyllä niin upea. itsekkin haaveilen, että uskaltaisin joku päivä ostaa laukun jossain muussa värissä kuin mustassa :D

  Reply
 18. Elisa January 7, 2015

  Voi että, tuo Balenciaga juuri tuossa värissä, nahassa ja mallissa on varmaan kaunein näkemäni laukku! Olen jo tovin ihastellut sitä niin Pinterestissä kuin täällä blogisi puolella, kun se eräässä kollaasissa vilahti ;) Onnea uudesta tulokkaasta – vau!

  Reply
  • Alexa January 7, 2015

   No eikö vaan! Aikamoinen tuuri kävi kaikinpuolin, eli se oli selkeästi tarkoitettu mulle ;) xx

   Reply
 19. Henna January 8, 2015

  Hei mistä toi sun puhelimen kuori on, näyttää super kivalta!

  Reply
 20. Tiffy January 9, 2015

  So pretty! The color is a nice change to the save but sometimes a little monotone black classics! You’re beau did good ;) !

  Reply
 21. Maria January 9, 2015

  Pakko sanoa, että en kyllä tykkää :D! Mutta toisaalta, sulla on niin mieletön laukkukokoelma neutraalin sävyisiä laukkuja, että tää olisi tosi tylsä minkään muun värisenä, joten siinä mielessä ihanan erilainen :).

  Reply
 22. hannah January 13, 2015

  hi alexa!
  your bag looks amazing!
  I was wondering where you got your phone case, the marble one, its so pretty and classy! :)
  Thanks!
  From Canada <3 xoxo

  Reply
  • Alexa January 13, 2015

   It’s from Nunus Design Company! :) xx

   Reply
 23. L February 4, 2015

  Toivottavasti saat vielä ilmoituksen tästä kommentista, mutta olisin kysellyt mikä tuon laukun tarkka malli on, kun city bageja on muutamaa eri mallia ja tämä on täydellinen <3

  Reply
  • Alexa February 4, 2015

   Just eilen katoin siitä lapusta, mutta nyt olen jo ehtinyt unohtamaan! Tota samaa en ole nähnyt missään, mutta “shop my style” -osiossa (yläpalkista klikkaamalla löytyy) on linkki täysin samaan, mutta pienempään. Se on todella suloinen! xx

   Reply