Balance

_mg_9910

Uskoisin että usean uuden vuoden lupaukset liittyvät jollain tavalla urheiluun ja parempiin elämäntapoihin, joten siitä inspiroituneena laitetaan tämä vuosi käyntiin sporttisella asulla. Omista uuden vuoden toiveista ja lupauksista kirjoittelen teille ihan oman postauksen huomenna, mutta sen verran voin paljastaa että salilla ajattelin käydä tammikuussa ihan saman verran kun vuoden ympäri muutenkin.

Täällä ei tulla siis näkemään trendidieettejä tai mehupaastoja, vaan ihan tavallista tasapainoista arkea. Toki urheilu ja terveellisemmät valinnat ovat aina olleet osana arkeani, mutta yhtä lailla myös lempeät herkkuhetket viikonloppuisin kotona. Joka tapauksessa myös tämän uuden vuoden tavoitteeni on balanssi. Sopivasti rentoilua ja itsensä hemmottelua, ja vastapainoksi haasteita ja tavoitteita.

Most of the people are kicking off the new year by making resolutions regarding well-being and inspired by that I chose to show my current favorite sportswear. The jacket that I’m wearing was a bargain from Zara and the pants are actually from H&M. I have been wearing this combo a lot recently, it’s the perfect gym look. I’m talking more about resolutions tomorrow, but you can be sure that I’m not going to be sharing any crazy diet tips. In my opinion the most important thing is to find balance and enjoy that all year round. 

_mg_0036

Mutta asun kimppuun! Vaikka rakastankin korkeita korkoja ja nahkahousuja, niin täytyy sanoa että sydämessäni on ihan erityinen paikka treenivaatteille. Olenko ainut joka tuntee itsensä melkeen vetävemmäksi treenikuteissa kun pikkumustassa? Mikä siinä onkaan! Ja parasta on se että treenivaatteet on vielä niin yltiö mukavia ja tarvittaessa voi ottaa pari juoksuaskeltakin jos tilanne vaatii. Uskokaa tai älkää mutta takki oli (super hyvä!) löytö Zaran aleista ja housut on taas H&M urheilumallistosta. Edullisia ja loistavia löytöjä jotka ovat viime viikon aikana löytyneet päältäni melkein päivittäin. Pitää ehkä mennä ostamaan toiset samanlaiset housut varastoon, kun omalle kropalleni hyvin istuvia treenihousuja on todella hankala löytää.

_mg_9994 _mg_0048

_mg_0054

Emstate Cap
Zara Jacket (similar here!)
adidas Sweater*
H&M Tigths
adidas Sneakers*
Céline Bag (also like this one!)

postaus sisältää mainoslinkkejä / *tuotteet saatu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Jenni January 2, 2017

  Tosi kivat noi housut! Itsellä on juurikin uudet treenihousut hakusessa (niitä uuden vuoden lupauksia varten :D), täytyypä katsastaa H&M. xx

  http://www.shakespeareandsparkle.com/

  Reply
  • Alexa January 2, 2017

   No eiks vaan! Ja ne on ihanan napakat päällä eikä valu mihinkään! :) xx

   Reply
 2. Laura January 3, 2017

  Blogisi on yksi kaikkien aikojeni lemppareista. Kuitenkin suoraan blogisi sivuilta luettuna tekstistäsi on vaikea saada selvää, tuntuu että kontrasti taustan ja fontin värin välillä on hyvin pieni. Tätä ongelmaa ei ilmene esimerkiksi bloglovinissa, ennen kuin klikkaa blogisi sivulle.

  Jotta tämä ei kuitenkaan vaikuta negatiiviselta haluan kehua sinua blogisi selkeydestä. Yksi postaus ei käsittele kaikkea henkilökohtaisen elämän ja meikkivinkkien välillä. Videosi ovat mahtavia, toivon vuoden 2017 tuovan niitä lisää, etenkin kosmetiikka videot sekä meikkipostaukset ovat todella “infoavia”. Olisin myös kiinnostunut uudesta “kahvilat ja ravintolat” postauksesta. Tällaiset usein etsii itse käsiin jos miettii minne mennä kahvin nauttimaan. :)

  Ihanaa alkanutta vuotta. Olet upea nainen!

  Reply
  • Alexa January 3, 2017

   Heippa! Kiitos kovasti rakentavasta palautteesta ja ihanista sanoistasi. Blogini ulkoasu tulee muuttumaan nyt tammi-helmikuun aikana, niin tuohonkin tulee varmasti muutos :) https://alexadagmar.com/best-cafes-helsinki/ Tässä on postaus jonka peräät kaipailit :) Ihanaa alkanutta vuotta sinne! :) xx

   Reply
 3. Jenni / big mamas home January 3, 2017

  Näyttää kyllä tosi hyvältä. Mietin tuossa omaa blogiani varten uudenvuoden toiveita/tavoitteita ja yksi olisi ehdottomasti löytää se tasapaino omaankin elämään. En ole koskaan pitänyt itseäni urheilullisena, mutta haluan lisätä liikuntaa elämääni. Nyt pitää vain odottaa ensin, että influenssa hellittää ettei tule sydänlihastulehdusta.

  Reply
  • Alexa January 3, 2017

   Kiitos :) Kuulostaa hyvältä! Liikunta on kyllä ihanaa, siitä tulee niin hyvä ja energinen fiilis :) xx

   Reply