Bag dreamin'

Jostain syystä multa kysellään tosi usein että minkä laukun meinaan seuraavaksi hankkia. Mä oon aika tyytyväinen tämän hetkiseen tilanteeseen, varsinkin kun voidaan mamman kanssa vaihdella laukkuja päittäin. Mutta ainahan sitä saa unelmoida! Mistä siellä päässä unelmoidaan? :)

//I’m quite satisfied with my current bag collection, but sometimes it is just nice to dream!
1. Mulberryn Lilyn haluaisin sellaiseksi “pika laukuksi”. Tiedättehän kun pitää lähteä nopeasti jonnekin ja nappaat mukaan vain avaimet ja kännykän. 2. Olen etsinyt pitkään täydellistä beigeä clutchia pikkumustan kaveriksi. YSL:n versio osoittautui juuri sopivatksi. Harmi vain että tämä poistuu mallistosta ensi kevään jälkeen! Saa nähdä että ehdinkö hankkimaan. 3. Pradalta bongailin tämän ihanan beigen toten. Klassisuudessaan täydellinen! 4.YSL:n Cabas-laukku olisi aika näppärän kokoinen arkikäyttöön. Nahka vaikuttaa myös tarpeeksi napakalta ja kestävältä.

1. Mulberry’s lily is just the perfect bag when you’re in a hurry. It is small, but there is just enough space for everything you need: your cell, keys and lipstick. 2. YSL has the perfect beige clutch. So classy! 3. I found this tote from Prada e-store. Love it! 4. Wouldn’t mind to use this YSL’s Cabas-bag! 

                                                                                   Follow me on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Anonymous September 18, 2012

  Chanelin Boy-laukku on ollut ehdottomasti toivelistani ykkösenä heti ilmestymisestänsä lähtien! Hinta on vain sen verran suolainen, että nykyisiltäni menisin vähintäänkin konkurssiin jos ostaisin sen! Alexander McQueenilta himottaisi taasen norsunluunvalkoinen Heroin-laukku ja Pradan Pyramidin kotiuttaisin milloin tahansa.

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 18, 2012

   Oi kuullostaa oikein hyvältä suunnitelmalta ;) xx

   Reply
 2. Essi September 18, 2012

  Louis Vuittonin Speedy on ollut mulla unelmissa jo tosi pitkään… Etinkin tässä itselleni juuri töitä ja heti kun niitä saan ja saan rahat kasaan laukkua varten, niin menen kyllä ostamaan sen!!:D Osaatko muuten sanoa, paljon Helsingin LV:n liikeessä maksaa Speedy 30 ja 35 laukut siinä perus LV kuosissa ja sitten siitä tummemmassa damien kuosissa?:)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 18, 2012

   Hihi se on klassikko :) En valitettavasti muista hintoja ulkomuistista, joten kannattaa soittaa liikkeeseen. Joka tapauksessa Damier ja Monogram kuosit ovat saman hintaisia :) xx

   Reply
 3. parfums September 18, 2012

  so nice blog i love it.
  Parfum pas cher

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 18, 2012

   Thanks :) xx

   Reply
 4. Anonymous September 18, 2012

  Ne maksavat n. 500-530e koosta riippuen :)

  Reply
 5. Anni September 18, 2012

  Noi kaikki on kyllä ihanan näkösiä, mutta toi Prada on kyllä oikein unelma! Näyttää just näppärän kokoseltakin :)

  http://suklaatilanne.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 18, 2012

   Joo se on ihana :) xx

   Reply
 6. Emma September 18, 2012

  Multa löytyy lily oakina ja oon tykännyt kovasti! Käytän sitä just sellaisena pikalaukkuna :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 19, 2012

   Uuu ihana! xx

   Reply
 7. Emma September 18, 2012

  ja mitä tulee himoitsemaani laukkuun! haaveilen tällä hetkellä joko Yayoi Kusaman Lockit MM keltaisesta (kusamat on ainoita luikkareita joita voisin kuvitella haluavani atm) tai sitten Celinen box bagista melkein missä tahansa värissä :)

  Reply