Bag Cravings

Olen joskus aikaisemminkin kirjoittanut viha-rakkaussuhteestani monogrammikuoseihin, etenkin Vuittonin tietysti. Ensin teinivuosina rakastuin, sitten inhosin, rakastuin taas ja nyt se inho on sitten taas koittanut. Niin se menee kausittain! Tämänkertainen inho iski aika salakavalasti; ensin haalin monogrammikuosisia tuotteita hullunlailla, mutta sittemmin hankkiuduin niistä eroon tuote kerrallaan. 
Huivit mulla on kyllä edelleen käytössä, niissä se kuosi ei jostain syystä häiritse ollenkaan. 
 
Nyt olen alkanut himoitsemaan suht yksinkertaisia laukkuja, jotka eivät huuda nimeään kadun toiselta puolen. Enkä ole ilmeisesti yksin tämän asian kanssa, sillä blogejen himotuslistoilla ovat pyörineet mm. Givenchyn ja Chloén kauniit yksinkertaiset laukut.

Nyt teidän pitäisi auttaa minua päätöksenteossa. Haluaisin kovasti Célinen mustan Luggagen, mutta sitä on miltein mahdoton saada. Luxbag ei osannut arvioida heidän toimitusaikaansa tai sitä että tuleeko mustaa Luggagea ylipäätään keväällä liikkeen valikoimaan. Kuulin myös että Luggaget ovat ylipäätään Euroopassa loppuunmyyty, joten sellaisen voi löytää vain tuurilla. Eli Tukholman ja Pariisin reissuilla fingers crossed. Givenchyn saatavuudesta en tiedä, tietääkö muut?

Jäljelle jää siis kaksi oikein ihanaa ja käytännöllistä arkilaukkua. Balenciaga on ihana, mutta minua hieman mietityttää tuo lampaannahka (Holiday Collectionissa oli vuohennahkaa, mutta se näytää kuvien perusteella harmaalta?) se kun tuntuu olevan niin hurjan arkaa materiaalia. Mulla on joskus aikaisemmin Balenciaga ollutkin ja se oli muistaakseni aika herkkää sorttia tosin vaalea oli värikin. Chloén Marcie näyttäisi olevan myös oikein oivallisen kokoinen ja nahkakin näyttää silmämääräisesti jämäkältä. Eli jeesiä kehiin siis! :)

// I’ve had mixed feelings towards monogram patterns (especially Louis Vuitton’s) At first I fell in love, then I hated them, then I loved the whole thing again and now I’m just getting bored with it.
I’ve been starting to crave for a simple bag, such as Celine’s luggage or Chloé’s Marcie. Now I’m just having a hard time choosing the right one. Apparently it is impossible to get a black Mini Luggage in Finland and I heard that it’s almost sold out in the rest of Europe? I love the Balenciaga bag, but I’m not sure about the quality, or the lambskin I mean. Arh, I need your advice!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

42 comments

 1. Sanni December 28, 2012

  Materiaalista en niinkään osaa sanoa, mut mun mielestä toi Balenciaga on vastustamattoman ihana<3

  Reply
 2. RagDoll December 28, 2012

  Tuo Celinen kaunokainen on top kolmosessa, yhdessä erään pradan klassikon ja LVn Alman kanssa. ;)
  Lottovoittoa tai palkankorotusta odotellessa.

  Reply
 3. Jossu December 28, 2012

  Muhun kolahtaa joko Givenchy tai Chloé – upeita ovat toki kaikki! :)

  Reply
 4. BagMiss December 28, 2012

  Huh, aika vaikea valinta! Marcie on helpoin saada, mutta itse kyllä valitsisin Balenciagan, se miellyttää silmääni eniten… ;)

  Reply
 5. M December 28, 2012

  Kaikki ovat klassisia ja kivoja malleja! Balenciaga on tosiaan aika pehmeä, mutta siinä ei taas näy naarmut yhtä herkästi kuin vaikka Célinessä. Itse onnistuin juuri löytämään hauskan klassisen Cabas-mallin Luxbagin jouluksi tulleesta erästä, nuo ovat tosiaan aika kortilla!

  Reply
 6. Marianne December 28, 2012

  Tuo Celine on niin unelma!

  Reply
 7. Anniina December 28, 2012

  Pohdin samaa asiaa tuossa Balenciagan laukun ostossa. Olen kuitenkin kuullut hyviä kokemuksia kyseisen merkin laukuista niin uskon että laatu ja nahka olisivat kestäviä. Chloen laukku olisi aivan upea! Olen katsellut Marcieata jo vuosia, mutta sen hinta on tullut aina tielle vaikka samoissa hinnoissa näiden muiden kanssa nyt liikkuu. Ninasiin on tullut Chloen laukkuja myyntiin. Ja voihan sellaisen aina tilatakin vaikka Napista ja palauttaa jos se ei miellytä.
  Odotan vieläkin innolla omaa Celinen laukkuani, minun pitäisi saada se aivan lähiaikoina. Olen kyllä niin onnellinen että onnistuin saamaan sen, niin kiven alla kun ovat. Olen itse myös alkanut pohtimaan myisinkö jotain vanhoja laukkuja kun joitakin esim. Joitakin Vuiskia on tullut ostettua sen enempää pohtimatta. Artsystä haaveilin kauan mutta nyt moni muu on jäänyt vähemmällä käytölle. Minua ahdistaa kun laukusta tulee massatuote ja sellainen on joka toisella iästä riippumatta.

  http://anniinanpetitpassion.blogspot.fi/?m=1

  Reply
 8. Anne-Mari December 28, 2012

  Chloen Marcie on niin ihana, ite haluisin sen konjakinruskeena jonain päivänä! Vaikuttaa ihan täydelliseltä laukulta :)

  Reply
 9. Elle-Marie December 28, 2012

  Mä tykkään tosta Cloésta. Katselin itse asiassa samaa just pari päivää sitten ja tuo malli jotenkin ihastuttaa. Arkeen sopiva peruslaukku, muttei silti tylsä!:)

  Reply
 10. mm December 28, 2012

  Antigona, for sure! It goes with everything.

  Reply
 11. Anonymous December 28, 2012

  Givenchy iskee lujaa! Ehkä osittain juuri sen takia, että merkki on esillä hienovaraisesti. Lisäksi tykkään kun laukussa on kaksi erilaista kantomahdollisuutta. Célinen Luggagen suosio sen sijaan ei ole koskaan auennut mulle.. Nuo töröttävät reunat on mielestäni suoraan sanoen rumat. Mutta onneksi maailma on laukkuja ja makuja täynnä :D

  Reply
 12. Julia December 28, 2012

  They are just a dream… <3 Amazing bags, I love them all!

  Reply
 13. bonbon December 28, 2012

  Mä oon löytänyt sellasia laukkuja paikasta nimeltä Farfetch, jotka on ollu kaikkialla muualla loppu. Se siis kerää eri kauppojen valikoimat ympäri maailmaa. :) Toimitus on supernopee ja mulla ainakin ollu aina ilmanen :) Oon muunmuassa tilannut yhen Korsin laukun sieltä ja poikaystävä tilas mulle Korsin lompakon. Kato jos sieltä löytyis! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 28, 2012

   Joo siis mä oon aina välillä kurkkaillu sinne, sieltä saa just esim niitä Diptyquen kynttilöitä mitä ei juuri muualta saa:)

   xx

   Reply
 14. hensu December 28, 2012

  Mun mielestä noista paras vaihtoehto on Givenchyn Antigona, simppeli, kaunis ja ennenkaikkea ajaton sekä klassinen.

  Reply
 15. LadyBlue December 28, 2012

  Mun mielestä toi Givenchy on noista kivoin. Celinekin on ihan ok, mutta se on jotenkin niin ylihehkutettu, että on vähän mennyt jotenkin maku. Mun kolme viimeistä laukkuostosta on ollut Pradaa, jostain syystä päädyn siihen kerta toisensa jälkeen eikä ole laadun kanssa ollut ongelmia. Laukut on tietty täysin erilaisia keskenään, en sentään samaa mallia hamstraa ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 28, 2012

   Joo siis mä oon myös ollut Pradan laatuun tosi tyytyväinen poikkeuksetta!:)

   xx

   Reply
 16. Lydia December 28, 2012

  i’m soooo in love with the Givenchy Antigona Bag! For me it is stunning! I’m curious to see which one you’ll choose

  Love,
  Lydia

  Reply
 17. Anonymous December 28, 2012

  Chloé on ihanin! Myös Givenchy on tosi kaunis :) Célinen Luggage alkaa jo vähän kyllästyttää, kun sitä näkyy koko ajan lehdissä ja netissä…

  Reply
 18. Anonymous December 28, 2012

  Mut Luggage on kylla ihanin!

  Reply
 19. Maija December 28, 2012

  Antigonaa löytyy ainakin täältä Pariisissa vähän joka koossa ja värissä, joten sen hankkiminen ei pitäisi olla hurjan vaikeaa. Mini Luggagea löytyy myös joissain väreissä, tosin taas se pienempi malli on loppuunmyyty joka paikassa.

  Tsemppiä laukkumetsästykseen! :)

  Reply
 20. Anonymous December 28, 2012

  Chloen laukkuni laadusta en valitettavasti voi antaa kovin posiviivista lausuntoa. Nahka (ei ole lampaannahkaa edes) meni jo heti alussa huonoksi yhdestä kohtaa, mistä kastui hieman (ihan siis vettä ainoastaan räiskähti laukulle) ja sen jälkeen on likaantunut mielestäni luvattoman paljon tuosta kohdasta. Ikäänkuin nahka olisi menettänyt jonkin suojan siitä päältä. Alle vuoden käytön jälkeen myös toinen hihnoista katkesi, nahka vain kului poikki. Laukku on kuitenkin isokokoinen ja oletan, että sen kokoista laukkua ei ole tarkoituskaan kannella tyhjänä ympäriinsä, kannoin siinä yleensä yhtä tai kahta kirjaa ja normaalit puhelin, lompakko ym kamat.

  Muihin laukkuihini verrattuna huonoin hinta-laatusuhde, silti kyseinen laukku on lempparini. Se on vaan niin nätti :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 28, 2012

   Kiiitos hurjasti kertomuksestasi! Juuri siksi tämän postauksen teinkin, jotta saisin enemmän varmuutta että mille puolelle kallistun. Vaikka tosiaan olen niin “huithapeli” että laukku kun laukku menee mun käytössä huonoksi:D

   xx

   Reply
 21. Anonymous December 28, 2012

  Sinuna ottaisin balenciagan, koska se on kivan näkönen ja rento, mutta tyylikäs :) ei niin jäykkä kuin esim celinen luggage. Ja jos sitä celinen laukkua on vaikea saada niin eiks ois kivempi ostaa tollanen varma vaihtoehto mitä saa, kun odottaa koko ajan, että jos sattuis löytymään :) Ettei pety jos ei löydykään:/ Kuulosti aika hurjalta toi ettei koko Euroopassa olisi niita, what :D

  Reply
 22. CristiinaM December 28, 2012

  Hei, voisitko tehdä postauksen teidän kodista? Sellaisen, jossa näkyisi myös vähän laajemmin teidän kotia :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 28, 2012

   Hmm no ei tää niin kovin iso oo :D Että en oikein tiedä että mistä kulmasta kuvaisin! Mutta siis kotipostauksia on kyllä tulossa, sillä täällä alkaa olemaan valmista. Olohuoneesta tulee hmm varmaan sunnuntaina ja sitten alkuvuodesta taas lisää:)

   xx

   Reply
 23. Anniina December 28, 2012

  Miltä sivuilta olet muuten tuon Balenciagan laukun kuvan ottanut? Juuri tuon itse haluaisin yksityiskohtineen.:)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 28, 2012

   Balenciagan omilta sivuilta ja heillä on siellä myös nettikauppa :)

   xx

   Reply
 24. Anniina December 28, 2012

  En löytänyt muutama päivä sitten tuota samaista heidän sivuiltaan kultaisilla osilla siis mutta pitääkin mennä kurkkaamaan sinne taas.

  Reply
 25. Anonymous December 28, 2012

  toi celine on jännä :)

  Reply
 26. Anonymous December 28, 2012

  joko givenchy tai chloe! molemmat ovat muodoltaa kauniita ja tyylipuhtaita. aamen! :)

  Reply
 27. Anonymous December 28, 2012

  moikka
  samaa mieltä monogrammeista, just nyt en siedä niitä yhtään. Mutta laukuista suosittelen ehdottomasti Balenciagaa, mulla on ollu Giant City nyt kaks vuotta eikä oo menny miksikään käytössä. Mietin samaa ostaessa että kestääköhän tää nahka, ja todellakin kestää!!
  Hyvää Uutta vuotta ja uusia laukkuja!

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 28, 2012

   Jee hei kiitos paljon vinkistä:)

   xx

   Reply
 28. Anonymous December 28, 2012

  Givenchy on kaunis :) Minkälaiset koristetyynyt laittaisit harmaalle sohvalle? Asunnon värimaailma on muuten musta, valkoinen, harmaa. Kromia ja metallia löytyy myös :) Apuaaa :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 28, 2012

   Hmm vaikea sanoa näin näkemättä, mutta laittaisin ehkä valkoisia, mustia ja harmaanhopeita. Käyttäisin hieman eri struktuureja pinnoissa, jotta kokonaisuudesta tulisi mahdollisimman eloisa :)

   xx

   Reply
 29. Anonymous December 28, 2012

  http://hel-looks.com/archive/#20060306_01 oot söötti :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 28, 2012

   Haha joo naureskelin tos yks päivä et oon näköjää menos tohon tyyliin takas kun viimesimmässä asussa tollanen pipo ja sama nahkatakki :D

   xx

   Reply
 30. I'm A Love Addict December 29, 2012

  i would go for the celine or the antigona
  Enter my dress giveaway here: My first Giveaway

  Reply
 31. milsu December 29, 2012

  Itse kyllä tekisin kaikkeni että saisin ton Celinen laukun ! Se on kyllä niin unelma laukku ettei mitään rajaa, tai sitte jotenkin kun se Lindahan on siellä nykissä ni sille pistät vinkkiä että jos se pystyy jotenkin tilaamaan sen sieltä suomeen ? ( jos sellanen on mahollista haha :D ) Mutta Givenchy on myös hurjan kaunis :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 29, 2012

   Haha hyvä idea kylläkin;) Tosin haluan kyllä mennä ostamaan tuon Celinen konkreettisesti jostain, se ostaminen on kuitenkin osa elämystä:)

   xx

   Reply
 32. Bebe December 29, 2012

  I love Celine luggage

  Reply
 33. Una B. December 31, 2012

  go for celine trapeze,box or valentino’s studded shoulder bag or the big ones.

  xxx

  Reply