Backlight

_MG_2509

Back to basics! Inspiraatiota kesäasuihin olisi riittänyt pariksi kuukaudeksi, mutta nyt on taas aika palata arkeen. Onneksi täälläkin on jo kevään merkkejä ilmassa, ja ne piristää jo kummasti. Aamulla herääminenkin tuntuu paljon helpommalta, kun kahdeksan aikaa alkaa olemaan jo valosaa. Eli voiton puolella todella jo ollaan!

Muuten viikonloppu on mennyt pahvilaatikoita kantaessa ja pölyjä pyyhkiessä. Eli ei tosiaan tullut ystävänpäivää erityisesti juhlittua, mutta uusi koti voittaa iltariennot aika kevyesti. Isoja huonekaluja ei tarvitse juurikaan muuttaa, joten muuttaminen on ollut jopa ihan mukavaa puuhaa. Ajatuksena se ei ole ehkä suosikkipuuhaani, mutta kun vauhtiin pääsee niin se on itse asiassa ihan terapeuttista. Saa organisoitua kaikki tavarat uudestaan, ja vähäänkään turhat tavarat menevät helposti kierrätykseen. Parasta tässä on ehkä se että tietää jokaisen laatikon olevan lähempänä asettautumista, eli motivaatio purkaa ja järjestellä on aika kova. Tänään on vielä viimeinen kunnon muuttopäivä edessä, ja huomenna luovutammekin tämän vanhan asunnon uudelle omistajalleen.

P.S. Remppablogissa uutta!

Back to basics! I have still so much inspiration for summer outfits, but it’s time to get back to reality. Fortunately I can feel the spring coming and I’m so excited about it. It has been pretty warm during the past couple of days and I have been constantly wearing my beloved Iro leather jacket. The hat is also a new one, I have been so obsessed about hats this winter.

The weekend has been all about moving in and organizing. So we didn’t do nothing else during Valentine’s Day. I don’t feel bad though, because I’m so excited about the new home! We are spending the first night there tomorrow, finally!

P.S. New on the apartment blog!

_MG_2534_MG_2517

Boohoo Hat
Iro Jacket
Acne Scarf
Acne Shirt
Acne Jeans 
Prada Bag
Acne Boots

postaus sisältää mainoslinkkejä
Photos by: Dora Dalila 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 comments

 1. Natali February 15, 2015

  Great rock chic outfit! You look beautiful Alexa!
  Perfect hat and bag!

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
 2. Tinja February 15, 2015

  Kiva asu! Voi kun voisi jo selvitä tuolla ulkona nahkatakin kanssa :)

  Reply
  • Alexa February 15, 2015

   Kiitos! :) Joo hitsi tää ilma vaihtelee jatkuvasti! Onneksi huomiseksi on luvattu vielä aurinkoa! xx

   Reply
 3. Linda February 15, 2015

  Moi Alexa!

  Aivan ihana asu ja kuvat. Olisiko mahdollista saada sellaista laukkukokoelma postausta? On aina nii ihana ihastella toisten laukkukokoelmia ja haaveilla että ehkä mullakin joskus olis tollane;)

  Reply
  • Alexa February 15, 2015

   Heippa! Ehdottomasti to-do listalla. Haluan ensin löytää niille paikan uudessa asunnossa, jotta saan kuvattua ne nätisti ;) xx

   Reply
 4. Siri February 15, 2015

  Älyttömän kiva asu kaikessa yksinkertaisuudessaan! :)

  Reply
 5. Bitisho February 15, 2015

  Such pretty picture’s of your outfit! Thats outfit has also become one of mine go to outfits these days. Ohh and your make-up looks really pretty ^^

  Take care xx

  Reply
  • Alexa February 15, 2015

   Thank you so much Bitisho! :) xx

   Reply
 6. Sara - Window On My Wardrobe February 15, 2015

  Gorgeous as always! <3 I love the burgundy hat!

  X Sara

  http://windowonmywardrobe.blogspot.be/

  Reply
  • Alexa February 15, 2015

   Thank you Sara! :) xx

   Reply
 7. Maiju March 3, 2015

  Aivan ihana takki! Saako kysyä mistä löysit sen? :)

  Reply
  • Alexa March 3, 2015

   Gaudetesta viime keväänä :) xx

   Reply