Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BACK ON TRACK

december 23, 2014, Fitness

puuro1
Syksy on ollut todella kiireistä aikaa, ja treenaaminen on vaan jäänyt vähän vähemmälle. Kunnon punttitreeniä en ole tehnyt pitkään aikaan, sillä ei ole ollut sellaista fiilistä. En halua tehdä mitään vaan tekemisen vuoksi verenmaku suussa, joten olen jäänyt odottelemaan punttikipinän uudelleen syttymistä. Sen sijaan syksy on mennyt jumppapirkkoillessa hot joogassa ja spinningissä, ja se on ollut varsin riittävää tämän rumban keskellä. Täytyy silti myöntää se että olen huomannut eron itsessäni.  Draivi ei ole niin kova kun keväällä, enkä tunne itseäni enää niin vahvasti – fyysisesti. Toki pimeys ja remppastressikin vaikuttaa pääkoppaan, mutta väitän että myös treenaamisella on iso vaikutus hyvinvointiin.

Siispä sovittiin Johannan kanssa että nyt muutaman kuukauden tauon jälkeen jatketaan taas yhdessä treenaamista. Kyseessä on siis ehkä maailman paras personal trainer, jonka kanssa aloitettiin treenit viime tammikuussa. Johanna on todella kannustava ja kaikinpuolin ihana tyyppi, mutta myös tarpeen tullen tiukka valmentaja. Tänään aamulla vedetään eka setti tauon jälkeen, ja mun on sanottava että vähän jännittää. No enköhän mä selviä! Ihanaa taas päästä siihen hyvään treeniflow -tilaan, ja haastamaan itseään. Edessä on siis uusi vuosi ja vanhat hyväksi todetut kujeet.

I have been so busy this fall that I haven’t had time to work out much. I have been to hot yoga and spinning every week, but that’s about it. Besides work I have been traveling and managing the apartment project, and it has taken all of my energy. The renovation is ending soon, so it’s time to focus on well-being more. 

After a couple of months of slacking, I’m continuing with my PT again! Now I’m really motivated and full of energy, so I can’t wait to challenge myself again. We are starting today, it’s definitely the best way to start the holidays. Welcome new year and good old habits!

fitss-1 bootcamp2

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *