Avecmiddag

Eilen tosiaan aloteltiin jo vuosijuhlien riennot (moni teistä kyselikin että mistä vuosijuhlista on kyse ja mun täytyy sanoa etten osaa edes kunnolla selittää! J kuuluu tosiaan sellaiseen hassuun akateemiseen “herrasmiesklubiin”, joka sitten järkkää aina näitä kekkereitä) ja oli kyllä hauskaa päästä tutustumaan muihin tyttöihin. Osa tytöistä oli jo ennestään tuttuja, mutta suurinosa heistä oli minulle täysin uusia tuttavuuksia. 
Aloteltiin jo seiskan maissa drinkkejen merkeissä ja myöhemmin jatketiin Tony’s Deliin rennolle dinnerille. Jatkot oli Hankenissa ja siellä meidän miekkoset olikin jo aika hyvässä vauhdissa.  Me lähdettiin J:n kanssa ehkä yhden maissa (Ravintola Kolon yömyssyjen kautta) kotiin.
Mulla oli tosiaan aika aikainen herätys tänään kampaajalle, mutta onneksi ei ole väsymyksestä merkkiäkään :) 
// My boyfriend is a part of a so called “gentlemen’s club” and they are arranging a big gala every year. 
So the gala is tonight, but we had a little preparty yesterday. We started the night by mingling and having aperitifs and we continued the night by having a cozy dinner at Tony’s Deli

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Annina Närhi November 10, 2012

  Hauskaa:)! Opiskeleeko j itse hankenilla?

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 10, 2012

   Joo tai valmistuu kohta maisteriksi:)

   xx

   Reply
 2. Anonymous November 10, 2012

  Onko tuo semmonen juttu, että kaikki on siellä rikkaita? Tai saisko sinne jonkun deittinä tulla vaikka H&M:n mekossa, jos se sopis vaan pukukoodiin, vai pitääkö olla jotain kallista päällä?

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 10, 2012

   Pukukoodiin kuuluu että naisilla on iltapuku ja miehillä frakki. Mutta esim. Mangostahan löytyy nykypäivänä iltapukuja ja sellainen käy ihan mainiosti:) Itselläni on tänä vuonna n. 20 vuotta vanha äitini iltapuku, kun en viitsi joka vuosi ostaa uutta…

   xx

   Reply
 3. Anonymous November 10, 2012

  Pöh, en tajua miksi pidät tätä näin salassa. HankGents löytyy ihan googlaamallakin :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 11, 2012

   Haha ei ole kyllä ton niminen klubi kyseessä (kysyin J:ltä ja hänkään ei ollut koskaan kuullutkaan) ja tosiaan koko klubilla ei ole mitään tekemistä Hankenin kanssa vaikka siellä oltiinkin jatkoilla :)

   Mutta ei mulla tosiaan ole mitään velvollisuutta kertoa täällä kaikkia yksityiskohtia elämästäni, ymmärrät sen varmasti:)

   xx

   Reply
 4. Anonymous November 11, 2012

  HankGents on kyllä kuitenkin ihan olemassa, mutta Vaasan Hankenilla :)

  Reply
 5. Annina Närhi November 12, 2012

  Vau, hänelle tsempit sitten vaan loppurutistukseen :)!

  Reply