AUTUMN WANTIES

Chanel Card holder | Stand Coat | Acne Sweater | Realisation Par Skirt | Alighieri Earrings | Topshop Sweater

Niin se syksy vaan tulee ja aika alkaa miettimään syksysempiä asuja. Vaikka rakastan korihattuja ja hulmuavia helmoja, niin kyllä se syyspukeutuminen vaan kiehtoo! Pukeutumista pystyy enemmän fiilistelemään, kun vallitsevan hellekupolin aikana olisi vaan mieluiten ollut alasti. Toivonkin että saadaan mahdollisimman pitkät nahkatakkikelit, kun edellisvuosina talvikelit ovat tulleet turhan nopeasti. Tähän kollaasin valkkasin hameen, jonka hetki sitten tilasin itselleni. Ihanan naisellinen ja syksyä hehkuva vaatekappale, joka on helppo yhdistää eri yläosien kanssa. Mitä tykkäätte? Muut kuuluvat hyvin suppealle wish listilleni, nimittäin tällä hetkellä ei ole juurikaan materiahaaveita. Paljon olette toivoneet kollaasipostauksia ja niitä mielellään postailen nyt enemmän, jos edelleen niitä kaipailette. Ainakin itse saan tällaisista aina inspiraatiota pukeutumiseen.

There’s no denying that fall is about to start. As much as I love summer dresses and basket bags, I really love fall as a fashion season. I love to play around with chunky sweaters and leather jackets, so I’m actually quite excited! I hope fall lasts for months, I’m definitely not waiting for winter. Hope you like this inspiration board, let me know if you would like to see posts like this more often.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Sanna Inspired by love August 27, 2018

  Tosi kivoja tuotteita! Itse ostin ensimmäisen kamelinsävyisen takin täksi syksyksi enkä malta odottaa, että pääsee käyttämään! Hei oletko nähnyt missään kivoja slip skirteja ilman kuosia? Tuo sun ostama on myös kaunis! :)

  Reply
  • Alexa August 27, 2018

   No hitsi en oo! Oon itsekin koittanut etsiä 🤔 xx

   Reply
 2. Jenni August 29, 2018

  Kiva ja inspiroiva postaus! Strictly stylen Hanna esitteli blogissa kolme tapaa pukee slip skirt. Se oli aika sama sävy ku tossa, mut yksvärinen. Muistaakseni Anine Bing -merkkiä. Ite käytän mummon vanhaa silkkistä ;)

  Reply
  • Alexa August 29, 2018

   Joo se Hannan Anine Bingin on tosi kiva! 😍 Oi hyvä vinkki toi mummon silkki, pitäis itsekin katsoa alusvaateosastolta! xx

   Reply
 3. Sade August 29, 2018

  Tiedätkö, saako noita alighierin koruja Suomesta mistään? :) Oon nähnyt noita muissakin blogeissa ja on kyllä upeita!

  Reply
  • Alexa August 29, 2018

   En ole ainakaan huomannut että myytäisiin, ihania on! 😍 xx

   Reply