ASUNTO MUUTTOPÄIVÄNÄ

june 18, 2019, Apartment Blog 2.0
© Tietoa Finland Oy

Tässä se sitte on, nimittäin meidän asuntoprojekti muuttopäivänä. Eikö olekin mieletön kuva? Muuttopäivä menee nimittäin varmasti vuodelle 2020, mutta Tietoa Finland halusi tehdä meille mahdollisimman realistisen visun tulevasta kämpästä. Tästä jos jostain saa lisää motivaatiota ja kärsivällisyyttä meidän hyvin pitkäksi venyneeseen projektiin. Mun oli pakko testata tämän kuvan toimivuutta muutamalla läheiselle ja molemmat meni ihan halpaan ja luuli että oltiin kaikessa hiljaisuudessa rempattu kämppä kuntoon. Meinasin ensin juksata teitäkin, mutta se olisi ollut liian julmaa, kun olette odottaneet päivityksiä rempasta niin hurjasti.

Hieno siitä tosiaan tulee ja onneksi asiat etenevät koko ajan. Toivottavasti päästään elokuun aikana ihan tosi toimiin, niin sitten tämä remppablogikin herää taas henkiin! Palaan teille kun on lisää uutisia. ❤️

It looks real, right? The talented company Tietoa Finland made this picture for us, to get some extra motivation. We are about to start the project soon and I can’t wait to finally start building. I’ll keep you posted!

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *