ASUNTO MUUTTOPÄIVÄNÄ

© Tietoa Finland Oy

Tässä se sitte on, nimittäin meidän asuntoprojekti muuttopäivänä. Eikö olekin mieletön kuva? Muuttopäivä menee nimittäin varmasti vuodelle 2020, mutta Tietoa Finland halusi tehdä meille mahdollisimman realistisen visun tulevasta kämpästä. Tästä jos jostain saa lisää motivaatiota ja kärsivällisyyttä meidän hyvin pitkäksi venyneeseen projektiin. Mun oli pakko testata tämän kuvan toimivuutta muutamalla läheiselle ja molemmat meni ihan halpaan ja luuli että oltiin kaikessa hiljaisuudessa rempattu kämppä kuntoon. Meinasin ensin juksata teitäkin, mutta se olisi ollut liian julmaa, kun olette odottaneet päivityksiä rempasta niin hurjasti.

Hieno siitä tosiaan tulee ja onneksi asiat etenevät koko ajan. Toivottavasti päästään elokuun aikana ihan tosi toimiin, niin sitten tämä remppablogikin herää taas henkiin! Palaan teille kun on lisää uutisia. ❤️

It looks real, right? The talented company Tietoa Finland made this picture for us, to get some extra motivation. We are about to start the project soon and I can’t wait to finally start building. I’ll keep you posted!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 comments

 1. TR June 18, 2019

  Ai kauhee ku säikähin ? Ihan rauhassa sellasin igstorieta ja tää lävähti silmille. Mietin et hetkonen! Miten mul on voinut mennä kaikki remppapostaukset ohi! Mut huh ei sittenkään. On kyllä uskottavan näköinen kuva! (Ja upea!)

  Reply
  • Alexa June 18, 2019

   Hahah, sika hyvä! ?❤️ xx

   Reply
 2. Savon June 18, 2019

  Minä kyllä katsoin, että nooou, ootte kaikessa hiljaisuudessa sniikisti jo rempanneet sen! :D

  Reply
  • Alexa June 18, 2019

   Olis ollut aikamoinen temppu ? Kaikki on vielä edessä, niin ihanaa ja jännittävää samalla ?❤️ xx

   Reply
 3. Cami June 19, 2019

  Ai vitsi miten upea teidän kodista varmasti tulee! Mä oon ihan hullunu kaikkiin remppaohjelmiin (Love it or list it – Vancouver on suosikki), joten en malta odottaa, että pääsette kunnolla vauhtiin ja saan seurata homman etenemistä :) Tsemppiä tulevaan! Paljon se vaatii, mutta paljon se antaa <3

  Reply
  • Alexa June 19, 2019

   No joo, vitsi mä odotan myös!! ?? xx

   Reply
 4. t June 20, 2019

  Mäkin menin totaalisesti halpaan! Ajattelin jo, että olit syystä tai toisesta halunnut hoitaa rakentamisen hiljaisuudessa ja nyt sit jälkikateen näytät vaiheet :) Ja olin jo tosi onnellinen teidän puolesta siitä, että uusi asunto on vihdoin valmis!

  Mikä muuten on tuo kattoikkunoista näkyvä pyöreä muoto? Onko se taiteilijan tulkinta naapurin harjakatosta vai mitä siellä pilkottaa?

  Reply
  • Alexa June 20, 2019

   Haha, no just hyvä ? Tosin ei mua haittaisi tonne nyt muuttaa, mutta toisaalta paras osuus on vasta edessä ? Se terassin maisema on jotenkin hassusti rendattu, en oo ollut siellä katolla aikoihin, niin en edes muista! Mutta siis kattoa sieltä näkyy ja Helsinki aukeaa enemmän vasemmalle ja oikealle puolelle terassia. xx

   Reply
 5. Hanna June 26, 2019

  Huh, mäkin katoin ensin et eiiii, nytkö ootte rempannut asunnon salaa valmiiksi ? Teidän projekti on niin mielenkiintoinen, on ihana päästä seuraamaan sitä!

  Reply
  • Alexa June 26, 2019

   Jee! Vitsi odotan kyllä kans et päästään pian alkuun ?? xx

   Reply
 6. Belegwen July 3, 2019

  Haha! Oon oottanut innoissani remppakuulumisia ja nyt näin postauksen! :D :D

  Itsellä menossa vanhan hirsitalon purkutyöt juuri nyt, joten inspistä kaivataan aina, joten kiva kuulla, että teillä hommat etenee!

  Reply
  • Alexa July 3, 2019

   Jee, hei tsemppiä projektiin! ❤️ xx

   Reply
 7. Sanna August 11, 2019

  Täälläkin niiiiin malttamattomana odotan, että teidän projekti käynnistyy kunnolla, koska sulla/teillä on ihan mieletön silmä asuntojen suhteen! Sitä odotellessa olisiko mahdollista saada toivepostausta tulevista materiaaleista tai millaista sisustusta olit ajatellut tulevaan kohteeseen? :)

  Reply
  • Alexa August 11, 2019

   Hahah, no sama täällä ☺️ Just itse asiassa ajattelin että voisin tehdä sellasen, eli ehdottomasti! ❤️ xx

   Reply
 8. Eveliina April 23, 2020

  Hei
  Halusin kysyä sulta motivaatiosta, koska mua kiinnostaa remppahankkeet. Teidän nykyinen asuntohan on sinulle mieleinen ja tavallaan unelmien täyttymys, sillä muistan lukeneeni, että asunnon näköisen kuvan olit liimannut vision boardiin – onko vaikeeta olla motivoitunut tähän uuteen projektiin koska nykyinen asuminen on niin mieleinen? Entä tekeekö joskus mieli luovuttaa tai vaihtaa suuntaa, koska työnsarkaa on niin paljon? Toivottavasti osasin kysyä selkeesti :)

  Reply
  • Alexa April 23, 2020

   Moikka! Ei oo vaikuttanut motivaatioon. Kyllä me se oma asunto haluttaisiin ihan hurjasti ? Ja mun on todellakin tehnyt mieli muutamaan otteeseen luovuttaa ja hankkia ns “helpompi” remppakohde, mutta mieheni on tsempannut mua eteenpäin. Meille on tullut ehkä 101 haastetta eteen, mutta kyllä nekin vielä voitetaan. Onneksi on jo valoa tunnelin päässä. ☺️ xx

   Reply