ASUKUVIA VUOSIEN VARRELTA

2011

Uudessa podcast-jaksossa puhutaan meidän tyylievoluutiosta ja tietysti karseista muotimokista, joten ajattelin tehdä tällaisen postauksen throwback Thursdayn merkeissä. Ekassa kuvassa näkyykin jo ihana leggings-tyyli. 🙈

You have been wishing for a throwback Thursday, so here it is! I started my blog 8 years ago, it feels crazy to go back in time.

2012

Vasen asu on erittäin hasardi, jalassa on Alice+Olivian shortsit, jotka mulla on edelleen tallessa! Oikea on sen sijaan ihan klassinen ja toimii edelleen, vaikka ei ehkä enää ihan ominta tyyliä.

The outfit on the left side is really horrible, what was I thinking? The other outfit is actually pretty nice.

2013

Jälleen kerran vasen kuva on mitä ihmettä ajattelin-akselilla. Päässä on pikkuveljen lippis ja jalassa on kiilakorkotennarit. Sen sijaan oikeanpuoleinen asu on sen verran kiva, että voisin edelleen pukea sen päälleni.

Yet again, the outfit on the left side wtf. I could actually wear the outfit on the right side.

2014

Nämä molemmat on jo ihan kelvollisia asuja. 😂 Oikealla on taas jalassa ne Alice+Olivian shortsit, jotka näkyivät vuoden 2012 kuvissa myös. Vasemmassa kuvassa huomaa meikän kevään 2014 kuntokuurin.

I actually like these outfits!

2015

Zaran mekko oikeassa kuvassa oli ihan mun lemppari ja Joksu meni sitten pesemään sen tummien vaatteiden kanssa ja se mekko olikin entinen sen jälkeen.

I absolutely loved the white Zara dress, but my husband ruined it by washing it together with dark clothes.

2016

Mulla on edelleen nämä kaikki vaatteet tallessa ja välillä käytössäkin.

I still own and use these clothes regularly.

2017

Vasemassa kuvassa näkyy hattu, jota käytin syksyllä 2017 taukoamatta ja jota myös Joksu inhosi. Jalassa on Bubbleroomin 7th Flea farkut, joita käytän edelleen paljon. Oikeanpuoleisessa kuvassa päällä on Club Monacon jumpsuit, josta pidän edelleen hurjasti.

On the left side I’m wearing 7th Flea jeans, which I still love and wear often. I also love the Club Monaco jumpsuit on the right side, it’s really comfy and fab looking.

2018

Tässä vielä viime kesän ja syksyn tyylinäytteitä. Muistakaa käydä kuuntelemassa uusi podcast-jakso, jos haluatte kuulla aiheesta lisää.

A couple of looks from last year. Hope you enjoyed this throwback!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

22 comments

 1. vveronika March 7, 2019

  My husband is not allowed to deal with laundry after I saw how he treated his clothes back then when we were dating :-)))

  Reply
  • Alexa March 7, 2019

   Hahah I get it 😂 ❤️ xx

   Reply
 2. Satu March 7, 2019

  Tuli kuvia katsellessa mieleen, että oletko tehnyt hetkeen mitään postausta laukkukokoelmastasi? Olisi kiva tietää onko sinulla esim. vielä kaikki kuvissa näkyvät laukut ja ovatko ne pysyneet hyvässä kunnossa?

  Reply
  • Alexa March 7, 2019

   Teen varmasti jossain vaiheessa kun sellaista on toivottu! Suurimman osan oon kyllä näistä myynyt jo. ☺️ xx

   Reply
 3. Elina March 7, 2019

  Sun tyyli on aivan uskomattoman upea. Olet niin upea. En kestä.

  Reply
  • Alexa March 7, 2019

   Voi kiitos, ihana olet! 😘 Pitkä matka on tultu tuolta vuodesta 2011. 🙈 xx

   Reply
 4. Taija March 7, 2019

  Ihania asuja! Ja siis nämä 2011-2012 asuthan ovat olleet silloin kuuminta hottia, vaikket enää niitä päällesi laittaisi. Olet ollut tosi trendikäs aina 😊 2013 -> jälkeiset asut vois hyvin laittaa edelleenkin päälle ja kaikki olis et wau 😊

  Reply
  • Alexa March 8, 2019

   Haha voi ihana! 😘 Kiitos! ❤️ xx

   Reply
 5. Cami March 7, 2019

  Noooo, paria hutia lukuunottamatta upeita asuja 😍 Ei nuo vanhimmatkaan kaikki niitä huteja ole! Tuleekohan näistä tämän hetken asuista myös myöhemmin sama mitä olen ajatellut-fiilis 🙈 Veikkaan, että ainakin itselläni tulee 😀

  Reply
  • Alexa March 8, 2019

   Voi kiitos ihana! 😘 Ja älä muuta sano, varmaan 10 vuoden päästä taas kauhistellaan 🙈❤️ xx

   Reply
 6. Eveliina March 7, 2019

  Täällä vaan repeiltiin kuville, lähinnä sen podissa esiintulleen ”jäätävä kassi reisien peitoksi” -paljastuksen jälkeen, näissä se näkyi hyvin! Vaikkei mitään tarvetta olisi jalkojen peittelylle ollut, upea Allu.
  Hauskaa katsoa näitä tyylin muokkaantumiskuvia vuosien varrelta, ja samalla tajuaa, miten kauan on blogiasi tullut seurattua. Keep going! :)

  Reply
  • Alexa March 8, 2019

   Hahah joo siis vuosilta 2011-2013 ei juuri löytynyt kuvia, jossa ei olisi ollut laukku reisien peitteenä 😂 Onneksi olen päässyt niistä komplekseista ohi! 🙈❤️ xx

   Reply
 7. Laura March 8, 2019

  Ai että, mä niiiin rakastan kaikkia tällaisia “vuosien varreta”-postauksia! Sun tyyli nykyään on niin to die for, että on huojentavaa nähdä miten senkin kehittymisessä on ehkä mennyt aikaa, ja matkalle osunut jos jonkinmoista asukokonaisuutta :D Ihanaa viikonloppua ja kivaa kevään odotusta! :)

  Reply
  • Alexa March 8, 2019

   Voi kiitos ihana ja samoin sinne! 😘 xx

   Reply
 8. Ano March 8, 2019

  Oot sä ollut kapoinen!🤩

  Reply
 9. Julia March 9, 2019

  Tuli mieleen tosta viime vuoden vissiin Lontoosta otetusta kuvasta että ootko lukenu juttuja siitä kuinka joillain Lontoossa ja Pariisissa alkaa mennä hermot siihen että influencerit ottaa heidän kotiensa edessä jatkuvasti asukuvia? Ois kiva kuulla sun ajatuksia vaikka jossain postauksessa jossa puhut työstäsi, mun mielestä näiden ihmisten valitukset kuuluu vähän kategoriaan “rich people problems” mutta toisaalta ymmärrän että saattaisi ärsyttää jos kotikadulla ois jatkuvasti hirveesti porukkaa hyörimässä ku ite yrittää elää omaa elämää.

  Tässä yks juttuesimerkki: https://www.standard.co.uk/news/london/please-stop-influencing-on-our-doorsteps-notting-hill-residents-tell-unapologetic-social-media-a4078806.html

  Reply
 10. Ulla March 9, 2019

  Usually I am not commenting that much on blogs but this time I simply couldn’t resist. I am following you for many many years and just now I realised again how fast time goes by. I clearly remember these outfit posts of yours and back then I loved your style like that. I am not going to lie, nowadays I had to smile about these pictures :)
  BUT as you see, I am still one of your followers! Please always keep going and I am sure your followers will do the same. You are Perfect the way you are :)
  Big hugs, Ulla ❤️

  https://www.pinterest.de/tiffanyssecret/

  Reply
  • Alexa March 9, 2019

   Aww you are so sweet! Thank you so much, this comment made my day! 😘 xx

   Reply
 11. Roosa March 10, 2019

  Moi! En oo ennen kommentoinut blogiisi enkä itse asiassa edes seurannut ennen kuin aloin kuunnella podianne (joka muuten kuuluu ehdottomasti top 3 lemppareihin!) mutta nyt oli pakko :) on nimittäin ihania asuja kaikki, myös vanhimmat omassa suloisuudessaan! :D oon viime aikoina saanut jotenkin tosi paljon inspiraatiota pukeutumiseen ja tyyliin blogistasi, ja omaan elämään muutenkin, olet sen verran jotenkin terveellä järjellä ja itsetunnolla varustettu ja kuitenkin samaistuttava kaikessa tyylikkyydessäsi:) joten kiitos ja kumarrus!

  Reply
  • Alexa March 10, 2019

   No hei onpa ihana kuulla! Kiitos itsellesi kun seurailet 😘❤️ xx

   Reply
 12. Elina March 11, 2019

  Hei, muut ovat ilmeisesti nähneet tämän postauksen ihan normaalisti, mutta useista yrityksistä huolimatta mulla tämän postauksen kuvat menee kaikki päällekkäin niin, että yläreuna näkyy kaikista kuvista niin, että sinusta näkyy kaikissa kuvissa suurin piirtein vain pää. Kaksi viimeistä kuvaa näkyvät normaalisti. Postaus menee myös kuvaruudulla uudemman postauksen kanssa päällekkäin, joten näkymä on melko sekava. Osaatko sanoa, mistä tässä on kyse? Kiinnostava postaus, joten haluaisin nähdä tämän kunnolla.

  Reply
  • Alexa March 12, 2019

   Eikä, no johan on 😭 Pitää tarkistaa että mikä homma, kiitos palautteesta! ❤️ xx

   Reply