ASUKUVIA VUOSIEN VARRELTA

march 7, 2019, outfit

2011

Uudessa podcast-jaksossa puhutaan meidän tyylievoluutiosta ja tietysti karseista muotimokista, joten ajattelin tehdä tällaisen postauksen throwback Thursdayn merkeissä. Ekassa kuvassa näkyykin jo ihana leggings-tyyli. 🙈

You have been wishing for a throwback Thursday, so here it is! I started my blog 8 years ago, it feels crazy to go back in time.

2012

Vasen asu on erittäin hasardi, jalassa on Alice+Olivian shortsit, jotka mulla on edelleen tallessa! Oikea on sen sijaan ihan klassinen ja toimii edelleen, vaikka ei ehkä enää ihan ominta tyyliä.

The outfit on the left side is really horrible, what was I thinking? The other outfit is actually pretty nice.

2013

Jälleen kerran vasen kuva on mitä ihmettä ajattelin-akselilla. Päässä on pikkuveljen lippis ja jalassa on kiilakorkotennarit. Sen sijaan oikeanpuoleinen asu on sen verran kiva, että voisin edelleen pukea sen päälleni.

Yet again, the outfit on the left side wtf. I could actually wear the outfit on the right side.

2014

Nämä molemmat on jo ihan kelvollisia asuja. 😂 Oikealla on taas jalassa ne Alice+Olivian shortsit, jotka näkyivät vuoden 2012 kuvissa myös. Vasemmassa kuvassa huomaa meikän kevään 2014 kuntokuurin.

I actually like these outfits!

2015

Zaran mekko oikeassa kuvassa oli ihan mun lemppari ja Joksu meni sitten pesemään sen tummien vaatteiden kanssa ja se mekko olikin entinen sen jälkeen.

I absolutely loved the white Zara dress, but my husband ruined it by washing it together with dark clothes.

2016

Mulla on edelleen nämä kaikki vaatteet tallessa ja välillä käytössäkin.

I still own and use these clothes regularly.

2017

Vasemassa kuvassa näkyy hattu, jota käytin syksyllä 2017 taukoamatta ja jota myös Joksu inhosi. Jalassa on Bubbleroomin 7th Flea farkut, joita käytän edelleen paljon. Oikeanpuoleisessa kuvassa päällä on Club Monacon jumpsuit, josta pidän edelleen hurjasti.

On the left side I’m wearing 7th Flea jeans, which I still love and wear often. I also love the Club Monaco jumpsuit on the right side, it’s really comfy and fab looking.

2018

Tässä vielä viime kesän ja syksyn tyylinäytteitä. Muistakaa käydä kuuntelemassa uusi podcast-jakso, jos haluatte kuulla aiheesta lisää.

A couple of looks from last year. Hope you enjoyed this throwback!

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *