Asos Extra -10% ALEKOODI!

     Näiden alekoodejen jakaminen on kyllä ihan parasta! En itse ainakaan onnistu löytämään toimivia alekoodeja, jos en sitten sattumalta ole jostain blogista oikeaan aikaan bongannut. :)

Mutta tosiaan lemppari nettikauppani Asos tarjoaa teille aletuotteistaan vielä huimat 10% extra alea! Mä löysin alesta myös helmiä. Mm. Tämän ajankohtaisen vihreä parkan, tämän ihanan kermanvärisen mekon ja tämän upean nahkamekon! :) Niin mun näköisiä, eikö vain? Onneksi on loppuviikko aikaa pähkäillä, tosin koot loppuu kyllä aika nopeasti.
Eli kannattaa mennä kurkkailemaan :) Alla linkki josta pääset aletuotteisiin, muista lisätä koodi “BONUS10” maksaessasi. *

                Täältä ALE + Extra 10%:
Women Finland Sale 728x90

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. potaa April 26, 2012

  Oi kiitos paljon! Oon kuolannut erästä alelaukkua jo varmaan yli viikon, mutten jostain syystä ole raaskinut tilata. No nyt lähti tilaukseen vielä tuolla 10% alennuksella! :)) Jee!

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 26, 2012

   Jee hei loistavaa jos tästä oli sinulle jotain hyötyä :) Niin ilomielin kyllä jaan aina näitä alekoodeja, toimivia ei ole koskaan liikaa!

   xx

   Reply
 2. Anonymous April 26, 2012

  Hei voitko linkittää mistä löysit tuon mustan maksimekon, kun en millään löydä vaikka kuinka etsin asoksen sivuilta :)
  Evea

  Reply
 3. Anonymous May 3, 2012

  hei osaatko sanoa mihin asti tuo alekoodi on voimassa??
  kiitos jo etukäteen!

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 3, 2012

   Ale loppui valitettavasti viikonloppuna, mutta asoksella on tällä hetkellä valikoiduista (Women’s occasionwear) tuotteista -20% :)

   xx

   Reply