Arvonnan voittaja + kauneusvinkkejä!

Arvonnan voittajat:
 

laittakaa mulle meilitse osoitteet, niin laitan paketit tulemaan :)

 


 
“Paras kauneusvinkkini on juoda paljon vettä! Sitä hoetaan kaikissa kauneuslehdissä eikä suotta. Toinen hyvä vinkki on Bepanthenin käyttö – sillä saa hoidettua rohtuneet huulet, kuivuneet kynsinauhat ja halkeilleet kantapäät.”

“Paras kauneudenhoitovinkkini on nukkua riittävän paljon,juoda vettä,ulkoilla ja urheilla sekä nauttia elämästä ja omata positiivinen ajattelu:) koska kauniit ihmiset ovat myös sisältä kauniita”

 
“Sokerista ja sitruunamehusta saa huippulaadukkaan kuorintavoiteen !”
 

 

“Salainen aseeni; manteliöljyllä saa ripsiin mukavasti pituutta. Iltaisin nukkumaanmennessä manteliöljyä ripsiin tai ripsien tyveen niin ripset kasvaa supervauhtia pituutta :) Tää on joku ikivanha neuvo edesmenneeltä isoäidiltäni, mutta toimii täydellisesti ainakin mulla! Ja on muuten paaaaljon halvempaa kun nykyisin suositut kalliit ripsiseerumit. Manteliöljy maksaa marketissa n. 6-7e pullo, eikä lopu ikinä jos vaan ripsiin käyttää!”

 
“Kyllä kauneudenhoito lähtee nimenomaan sisältä päin :) Paljon vettä, unta, liikuntaa ja hyvä ruokavalio! Sitten yksi mun ehdoton luottokamu on puuteripaperi! Kun iho kiiltää niin ei todellakaan tee mieli lisätä uutta meikkikerrosta nassuun..”
 
 
“Kauneus ja hyvinvointi lähtee sisältä, eli hyvinvoiva mieli hyvinvoivassa ruumiissa :) Juomalla riittävästi vettä, syömällä terveellisesti, nukkumalla riittävästi, liikkumalla ja tekemällä sellaisia asioita joista oikeasti tykkää pääsee ainakin tosi hyvään alkuun :)”
 

 

“Hyvä ryhti, hymy ja iloinen mieli. Näitä parempaa kauneusvinkkiä ei ole olemassakaan :)”

 

 
“Minun paras kauneusvinkkini on OIKEA ASENNE. Ei jaksa kiinnostaa tummat silmänaluset, laajentuneet ihohuokoset ja sotkuinen rotanpesä päälaella jos lähtee matkaan “I rule the world” asenteella. Kaikken parasta on, että sitä ei edes aika voi viedä sinulta pois!”
 
 
“Paras kauneus vinkkini on nukkua hyvät yö unet ja tietenkin kauneimmillaan on silloin kun on oma itsensä ja kantaa itsensä itsevarmasti :)”


kuvat wehearit

Leave a Reply

Your email address will not be published.