Art

_MG_4333 _MG_4335
Moni teistä kyselikin videossa vilahtavasta taulusta, ja nyt olemme viimein saaneet ripustettua sen seinälle. Marjatta Tapiolan työ sopii olkkariimme kuin nenä päähän. Tykkään sen melankolisesta tunnelmasta, sillä se tuo tarvittavaa kontrastia muuten niin vaaleaan ja klassiseen sisustukseemme.

The b&w painting looks gorgeous in our living room. I totally love the edgy vibe on it and it gives a great contrast to our harmonic decoration.  We had such good luck finding the perfect piece of art. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 comments

 1. Jenni February 22, 2015

  Toi on aivan upea!

  Reply
 2. iipa February 22, 2015

  Upea teos, ja näyttää sopivan tosi hyvin tuohon! Toi on sellainen taulu mitä voi jäädä vaan tuijottamaan jotenkin lumoutuneena :D

  Reply
  • Alexa February 22, 2015

   No eikö vaan! Rakastan abstrakteja töitä, kun niistä löytää uusia ulottuvuuksia joka päivä. Äidillä on paljon vastaavia teoksia kotonaan, ja mä rakastin lapseja arvuutella että mitä niissä “on”. Aikamoinen tuuri että koko sattui olemaan täydellinen ja että värimaailmakin toimii. Odotan vaan että saisi vielä maton, pöydän ym. loput huonekalut paikoilleen, niin näyttäisi olkkari vähän tasapainoisemmalta :) xx

   Reply
 3. Sanna February 22, 2015

  Hei!

  Kysyisin tuosta teidän keittiön Tulip-pöydästä, tiedätkö myydäänkö sitä vielä jossain? Osaatko sanoa hinnasta? :)

  Reply
  • Alexa February 22, 2015

   Heippa! Joo kyllä sitä valmistetaan edelleen ja virallinen valmistaja nykyään on Knoll. Luulisin että valkoisella carraralla hinta on 4000-5000€ suunnilleen. Stocka jossain vaiheessa myi sitä, mutta en tiedä myykö edelleen! xx

   Reply
 4. Villiina February 22, 2015

  Upea taulu! Sopii todella hyvin teidän vaaleaan olohuoneeseen. Pakko kommentoida kyllä vielä, että koko asunto näyttää nyt jo todella kaunillta, vaikka sieltä vielä huonekaluja ja muita sisustuselementtejä puuttuukin. :)

  Reply
 5. Amanda February 22, 2015

  Teillä on todella kaunis koti ja voi upeus tuota taulua <3täydellinen. Selasin tuon hiljattain tekemäsi videon läpi ja katseeni kiinnittyi myöskin niin upeisiin yöpöytiin. Ovatkohan ne mistä? Itsellä ollut samantyyliset etsinnässä jo useamman vuoden, mutta sopivia ei ole tullut vastaan :/ nuo kuitenkin vaikuttaisivat varteenotettavilta vaihtoehdoilta. Kiitos ihanasta remppablogista Alexa! Tästä saa niin hirveästi inspiraatiota omaankin kotiin :)

  Reply
  • Alexa February 22, 2015

   Heippa! Ihana kuulla :) Nämä meidän on tosi vanhat, mutta Zarrosta saa vastaavia. Laitan sulle meiliä :) xx

   Reply
 6. Kata February 22, 2015

  Upea maalaus! Itsekin koetan juuri etsiskellä oman kotini seinille taidetta, joka näyttäisi näin hyvältä :)

  Reply
  • Alexa February 22, 2015

   Kantsii käydä Casuarinassa Fredalla. Siellä olen nähnyt paljon kauniita (vastaavanlaisia) teoksia :) xx

   Reply
 7. Paulii February 22, 2015

  Aivan upea taulu, ja ihanan iso kooltaan! Riittää tosiaan yksinään tuomaan paljon kontrastia kauniiseen sisustukseenne.

  Reply
 8. Leena February 22, 2015

  Vinkkinä taidetta etsiville suosittelen Kuvataideakatemian myyjäisiä jouluna ja Musiikkitalon myyntinäyttelyä. Suoraan taiteilijoilta saa usein n. 30 % edullisemmin kuin gallerioista ostamalla. Marjatta Tapiolan maalaukset ovat useimpien ulottumattomissa, mutta nuorten taiteilijoiden töitä saa usein edullisesti ja joku on aina myös se tulevaisuuden suuri nimi. Taidemaalariliiton teosvälitys ja taidelainaamot ovat myös hyviä hankintapaikkoja. Ripustyksessa kannattaa huomioida, että teos tulisi uskaltaa laskea riittävän alas, useimmiten kodeissa ovat liian korkealla.

  Reply
  • seija February 22, 2015

   Itse ostin just tuolta kuvan joulumyyjäisiltä ainakin 6 taulua, hintaa niillä oli n. 50-100€ kappale ja aivan ihania kaikki, olen niin tyytyväinen! kannattaa hyödyntää tällaisia mahdollisuuksia ja muistaa että ei aina tarvitse olla tajuttoman rikas omistaakseen taidetta.

   Reply
 9. Satu February 22, 2015

  On todella upea taulu ja istuu sisustukseen kuin nenä päähän. Innolla odotan lopputuloksen valmistumista. Meilläkin on vielä kodin sisustus kesken ja jotenkin tuntuu, että erityisesti seinät jää aina tyhjiksi. Olen monissa paikoissa käynyt etsimässä, mutta teosta jossa olisi sopiva koko, sisustukseen sopivat värit, puhutteleva ulkoasu ja hinta kohdallaan tuntuu olevan todella vaikea löytää..

  Reply
 10. souphie February 23, 2015

  Ihan sairaan hieno maalaus… Teil on niin kaunista et saanko muuttaa teille asumaan:D:D

  Reply