Army Green & White

army-green-white-jeans2
Huomenta! Toivottavasti teillä meni helatorstain vietot mukavasti. Mun oli tarkoitus saada ihan hirveesti aikaiseksi, mutta toisin kävi. Nukuin ensin pitkään, sitten treenailtiin PT:n kanssaja tulin kotiin tekemään lounasta. Vedin pienet päikkärit ja aloin tyytyväisenä kuvaamaan teille toivottua videoa. Luulin että kaikki meni ihan jees, mutta lopuksi huomasin että homma ei mennytkään putkeen. Välillä video on liian tumma ja välillä naama on palanut puhki. Valitettavasti en ole mikään velho editoinnin suhteen, joten video jää varmaankin julkaisematta. Ehkä käytän sen vielä mun isäpuolella, jos se osaisi tehdä jotain asian suhteen… Tarkoituksena oli kuvata enemmänkin päivän aikana, mutta otti sen verran päähän että päätin pitää vapaata. Täytyy kyllä arvostaa videobloggaajia, jotka jaksavat vielä postata suht tiheään tahtiin. Ei ole nimittäin mitään ihan helppoa hommaa tuo kuvaaminen, sitten editoinnista puhumattakaan. No mutta hiljaa hyvä tulee!

Nyt viikonloppuna ei ole onneksi mitään kummempaa ohjelmassa, salitreeniä, töitä ja blogijuttuja. Ensi viikolla lähdetäänkin Pariisiin ja arkipäivät onkin buukattu täyteen tapaamisia, eventejä ja töitä. Eli yritän olla nyt viikonloppuna tehokas, että olisi ensi viikoksi postauksia valmiina. Huh välillä tuntuu siltä että aika loppuu vuorokaudesta kesken, mutta onneksi mulla on pian kesäloma! :)

Good morning! Yesterday I was so excited about filming a tutorial for you guys, but it didn’t go as planned. The lighting changed all the time and the result wasn’t good. I was so frustrated after filming, I give all my respect to the video bloggers – they are doing a hell of a job. Well I’m going to try again during the weekend, I hope it goes well then. 

I don’t have much planned for the weekend. Just work and blog related stuff. Next weekend we are finally heading to Paris and I’m trying to work as much as possible before the trip. Sometimes I feel like I don’t have enough hours in the day, but I’m glad my summer holiday is approaching. Two weeks to go!
army-green-white-jeans3army-green-trencharmy-green-jacket-jeans

Photos by: Kata Lilius

Céline Sunnies
Gina Tricot Jacket
H&M Body
H&M Jeans
3.1 Phillip Lim Bag
Valentino Pumps

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 comments

 1. Ansku May 15, 2015

  Mä olen vasta haaveilun tasolla videoiden teossa :D Mitä ohjelmaa muuten käytät? Olisko jotain vinkkejä aloittelijalle?

  Reply
  • Alexa May 15, 2015

   Haha en mä tiedä voinko mä antaa vinkkejä kun mä oon myös alottelija :D Ihan vaan iMovieta käytän, ei varmaan riittäisi kärsivällisyys Final Cut Pron opettelemiseen :D xx

   Reply
 2. Sasha May 15, 2015

  I need a coat like that in my life :D
  xxx
  SASHA

  Reply
 3. Iida May 15, 2015

  Oi miten ihanan raikas asu!

  Reply
 4. Laura May 15, 2015

  Oi miten ihana kevät asu! Mun on PAKKO jostain löytää vastaava takki :D

  Tuli mieleen, että tohon asuun sopisi myös ne Chanelin Espadrillot! En muista oletko kirjottanut käyttökokemuksia tms. niistä, mutta kiinnostaisi siis niiden laatu – ovatko ne sulla edelleen käytössä? ja mitä mieltä yleisesti niiden hinta/laatusuhteesta?

  xx

  Reply
  • Alexa May 15, 2015

   Toi takki on kyllä ihana! Ei mulla oo ollu niitä pitkään aikaan, ostan ehkä uudet täksi kesäksi :) Ekassa tuotannossa oli selkeästi huono hinta-laatusuhde, mutta laatua on parannettu vuosien myötä. xx

   Reply
 5. Stephanie May 15, 2015

  Wow! I usually don’t comment on your blog but you look really good in darker hair :) Hoppas att du kommer trivas i Sverige för övrigt!

  Reply
  • Alexa May 15, 2015

   Tack så jättemycket snälla! xx

   Reply
 6. Jossu May 15, 2015

  Ihana värimaailma näissä kuvissa ja pakko kehua: armeijavihreä sopii tosi kivasti sun tukkaan yhdistettynä :D
  Kivaa viikonloppua :)

  Reply
  • Alexa May 15, 2015

   Kiitos ja samoin sulle Jossu! :) xx

   Reply
   • Jossu May 15, 2015

    heiii onko sulla kestoväri kulmissa? kulmameikkivinkkejä kaivataan :)

    Reply
    • Alexa May 15, 2015

     Heips! Ei oo, ihan vaan kynällä taituroin :) xx

     Reply
 7. Tintti May 15, 2015

  Ihan superkauniilta näytät näissä kuvissa! Jotenkin vielä jotain spesiaalia “normaaliin” verrattuna :)
  Meikkikin näyttää todella hyvältä, joten minäkin toivoisin meikkitutoa (varmasti monen muun ohella). Jos vielä saisit sen ulos ennen kesän juhlakautta niin sitä parempi! Haluaisin itsekin osata loihtia jotain tuon tyylistä meikkiä kasvoille.

  Reply
  • Alexa May 15, 2015

   Voi kiitos! Joo kokeilin vähän eri meikkiä ja tietty bruna aina vähän jeesaa ;) Ah joo mä yritän ja teen parhaani noiden tutojen suhteen, niin hankalaa puuhaa nimittäin! xx

   Reply
 8. noora May 15, 2015

  Ainakin Canon 60D:llä videoita kuvatessa voi säätää kuvan kirkkautta -/+ sen mukaan millainen valaistus on. Se ei tietenkään näin jälkikäteen auta, mutta siitä voisi olla hyötyä kun seuraavan kerran kuvaat :)

  Reply
  • Alexa May 15, 2015

   Siis joo totta kai voi säätää! Mutta kun valo muuttuu koko ajan (pilviä tulee jne.) niin kuva muuttuu sen mukaan :D Sain kyllä nyt vähän lisää vinkkejä faijapuolelta asetuksiin, jos ens kerralla onnistuis paremmin! xx

   Reply
 9. Sofia May 15, 2015

  Ihan täydellinen väriyhdistelmä, teki heti mieli päästä ostaa valkoset farkut ja koittaa samaa!:D

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  Reply
  • Alexa May 15, 2015

   Ah joo valkoset farkut on kyllä niin raikkaat, ihanan kesäiset! :) xx

   Reply
 10. Natali May 15, 2015

  Loving your trench coat and white jeans! You always look so effortlessly stylish!

  http://lartoffashion.com

  Reply
 11. ronja löytty May 20, 2015

  moikka , täydelliset kengät tiedätkö mikä noiden kenkien värin nimi on ?:)

  Reply
  • Alexa May 20, 2015

   Ne on! Väri on tietääkseni pink :) xx

   Reply