Arlene Scarf

Moni teistä kysyi perjantain asussa esiintyneen huivin perään kommenttiboksissa ja Instagramissa, ja kyseessä tosiaan on Twist&Tangon Arlene Scarf. Olen ostanut oman huivini URBAN A:sta, ja se on putiikin lisäksi myös nettikaupan valikoimassa. En aluksi raaskinut ostaa sitä, kun pelkäsin ettei värit toimi oman garderoobini kanssa. Muutaman viikon mietinnän jälkeen päädyin kuitenkin hakemaan sen, enkä ole muuta käyttänytkään sen jälkeen! Huivi tuo pilkahduksen väriä joka asuun, olematta kuitenkaan liian räikeä. Se toimii ihanasti harmaan, mustan ja valkoisen kanssa, eikä vaatekaapistani juuri muita värejä löydykään.

Just wanted to let you know about my current favorite scarf! It’s Arlene Scarf by Twist&Tango and I bought it from URBAN A a couple of weeks ago. Some of you have already asked where it can be bought. URBAN A actually delivers worldwide. So if you are craving for this beauty, check their website here!

1Q9C4285 1Q9C41561

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 comments

 1. Ana November 10, 2014

  Love the scarf and the details! xx

  Reply
 2. soofia November 11, 2014

  Olen sulla useamman kerran tuota huivia ihastellut! Talvisin käytössäni on paljon harmaa villakangastakki ja tummansininen lyhyehkö untuvatoppis, luuletko että huivi sopisi niiden kaveriksi?:)

  Reply
  • Alexa November 11, 2014

   Se on ihana! Ja vielä just sopivan leveä, niin siihen voi kivasti kietoutua. Sopii varmasti molempien kanssa ihan loistavasti! Mä olen käyttänyt tota oikeastaan kaikkien takkieni kanssa, ja se tuntuu kyllä toimivan hyvin eri värien kanssa :) xx

   Reply
   • soofia November 11, 2014

    Kiitos kannustuksestasi, päätin pistää huivin tilaukseen:)

    Reply
    • Alexa November 11, 2014

     Et tule katumaan, se on ihana! :) xx

     Reply