Täydellinen Arkiasu

Ihanaa että on viimein voinut pakata talvitakit kellariin ja keventää vaatetusta. Viime aikoina farkut ja loaferit ovat olleet arjessa kovassa käytössä ja ilmeisesti viikonloppuna saa viimein ottaa hellemekot (!) esiin. Ihan mahtavaa!

Olette myös kyselleet hiustutoriaalin perään ja parhaillaan editoin sitä teille valmiiksi, eli ensi viikolla tulee nimenomaan tästä lookista video – ja kuvatutoriaali kehiin. Muuten videoiden suhteen on tällä hetkellä pieni inspiraation puute, kun niitä on niin kovalla tahdilla koko kevään vääntänyt. Eli jos teillä on jotain toiveita videoiden suhteen, niin laittakaa ehdottomasti tulemaan! Huomenna ajateltiin Vilma P:n kanssa kuvailla jotain, mutta vielä ei ole konsepti täysin selvillä – ideoita saa siis laittaa!

Finally I feel like summer is approaching. Lately I have been mostly wearing jeans and my favorite loafers, I really love this particular outfit – It’s really classy but still definitely not boring. The weather forecast for the weekend looks awesome (+20 during May in Helsinki is pretty much winning) and I’m excited I can finally wear my new summer dresses! Now I’m just waiting to get all the work done, so I can start enjoying the beautiful weekend. 

Pakko vielä hehkuttaa noita Guccin loafereita! Olen käyttänyt niitä kuukauden jokaisena päivänä ja ne on kyllä ihan mielettömät. Ei ole missään vaiheessa hiertänyt, eikä tullut Milanon tai Pariisin reissuilla selkä kävelystä kipeäksi. Olen siis vaikka mitä juoksukenkiä reissuilla testaillut kun selällä on taipumuksena kipeytyä, mutta joku taika näissä kengissä on. Toki hintakin on “kohdallaan”, mutta laatu on kyllä vastannut korkeita odotuksiani.

I just love my Gucci loafers. I know they are more on the pricey side, but they have been definitely price-worthy. I have been constantly wearing them during this spring and they still look like brand new ones. I also get easily lower back pain (when walking more than 10 km), but when I have been using these magical shoes I have had zero back pain – not to mention they look pretty gorgeous. I just love them! 

Tykkäsin näistä kuvista ja tästä asusta niin että en voinut olla valitsematta vähempää kuvia! ?

Ray-Ban Sunnies from Zalando*
Andiata Blouse
Allsaints Sweater
Zara Pants (similar here!)
Chanel Bag
Gucci Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Natali May 18, 2017

  You’re always looking fabulous Alexa! I’m also looking forward to the weekend because from tomorrow, it seems like we will have
  a small Summer in Helsinki. :D

  https://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa May 18, 2017

   Aww thanks so much! Yeah, totally! ? xx

   Reply
 2. Pandi May 18, 2017

  Muuten tosi kiva, mutta ripset jotenkin luonnottoman näköiset?

  Reply
  • Alexa May 18, 2017

   Koska ne on tekoripset ? Mutta kiitos! xx

   Reply
   • Pandi May 18, 2017

    Oot nätimpi ihan omilla?

    Reply
 3. Elisa May 18, 2017

  Hei Alexa! Jätinkin jo aiempaan postaukseesi kommentin, mutta se taisi jäädä vastauksetta. No worries! Kerroin, että tahtoisin esittää sinulle postaustoiveen, nimittäin minusta olisi erittäin mielenkiintoista lukea sinun vinkit oman blogin aloittamiseen. Mitä kannattaa ottaa huomioon ja mihin panostaa? Erityisesti minua kiinnostaisi millainen ensimmäisen postauksen tulisi sinun mielestäsi olla? Jos postauksena tämä ei innosta sinua, arvostaisin jos voisit jakaa parit vinkit tänne kommenttikenttään mulle :)

  Kiitos sinulle jo etukäteen. xx

  Reply
 4. Piia May 19, 2017

  Siis niin täydellinen asu, aivan ihastuttava jälleen kerran ? Mukavaa viikonloppua sulle!

  Reply
  • Alexa May 19, 2017

   Voi kiitos ja samoin! ? xx

   Reply
 5. Hanna May 19, 2017

  Apua Alexa! Kesä tuli (ihanaa), mutta mitä päälle?! Postaustoive siis kesäpukeutumisesta tulisi tarpeeseeb ja parasta tietty ois jos ois linkkejä nettikauppoihin! xx

  Reply
  • Alexa May 19, 2017

   No oon ihan samaa mieltä! Pitää siis tehdä sellanen! ? xx

   Reply