PÄIVÄ ARABIAN MALLINA

may 7, 2018, Collaboration, Uncategorized

 

Eikö olekin hauskat kuvat? Olin Arabian mainoskuvauksissa aikaisemmin tänä vuonna ja ihastuin näihin niin, että kysyin mikäli voisin jakaa kuvat myös täällä blogissa. Nämä ovat nimittäin jotain ihan muuta kuin mitä täällä on normaalisti totuttu näkemään ja miten herkullinen on toi pinkki tausta?
Kirjoitinkin alkuvuodesta Arabian uudesta Mainio Sarastus -astiosta ja se on ollut nyt itselläni jokapäiväisessä käytössä puolisen vuotta. Mainio Sarastus on sopinut mitä parhaiten tähän kompaktiin vuokrakämppään, nimittäin astiat pystyy pinoamaan ja lautaset toimii kulhoille myös kansina. Ollaan molemmat poikaystäväni kanssa tykätty astiastosta hurjasti, se varmasti seuraa meitä seuraavaankin asuntoon. Nyt kun juhlakausi taas alkaa, niin Mainio Sarastus on ehdottomasti myös loistava lahjaidea, niin vastavalmistuneelle kun hääparillekin. ❤️
I wanted to share these pictures with you guys! I was modelling at Arabia’s photoshoot earlier this year and it was so much fun. I love the Mainio Sarastus tableware collection and the shoot was so cool, the pink background is so me – right?

 

Arvoin teille edelliselle kerralla kaksi settiä Arabian Mainio Saratus -astiastoa ja arvonta oli sen verran suosittu, että sain neuvoteltua teille uuden arvonnan!
Arvonnan säännöt:
Jätä kommentti tähän postaukseen 24 tunnin sisään, niin olet mukana arvonnassa. Päivitän voittaja tähän postaukseen, ilmoitan hänelle myös henkilökohtaisesti. Tarkemmat säännöt löytyy täältä Arvonta on päättynyt, voittaja nimimerkillä: Sari. Olen sinuun yhteydessä!
Onnea arvontaan! ❤️

 

In collaboration with Arabia

769 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *