Anastasia Eyebrows

_MG_6795_MG_6807
Kulmat on ehdottomasti suuri hifistelyn kohteeni. Rakastan etsiä uusia kulmatuotteita, ja käytän niiden viimeistelyyn meikissäni varmasti eniten aikaa. Kiitos Youtuben meikkigurujen, löysin viime kesänä Anastasia Beverly Hillsin huikeat kulmatuotteet. Sen jälkeen en ole enää muita käyttänytkään! Käytän geelimäistä Dip Brow Pomade kulmaväriä ja sen lisäksi myös kulttimaineen saanutta Brow Wiz -kynää. Brow Wizillä teen ääriviivat kulmakarvojen alle ja vahvistan siipimäistä muotoa. Dip Browlla “väritän” kulmat ja joskus kiireisenä päivänä saatan käyttää vain sitä. Dip Brow:sta minulla on sävy “Taupe” ja Brow Wizista “Soft Brown”. Nuo sävyt toimivat hyvin yhteen ja niillä pystyy luomaan luonnollisen lopputuloksen.

Anastasian tuotteissa koostumus on täydellinen ja sävyvalikoima ihan mieletön. Valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle se täydellinen kulmasävy. Omasta meikkipussistani löytyy myös samaisen merkin väritön kulmageeli, mikä on myöskin ihan omaa luokkaansa. Löytyykö sieltä muita kulmahifistelijöitä ja Anastasia -faneja?

I’m really obsessed about my eyebrows. I used to try tons of different eyebrow products, until I bumped into Anastasia Beverly Hills. They have the perfect selection of eyebrow products and the products are really worth the hype. They have a great selection of different shades and the formulas are so natural and blendable. I have been using Brow Wiz (Soft Brown), Dip Brow Pomade (Taupe) and the Clear Brow Gel for about a year now and I could’t live without them. The only downside is that the most popular shades are mostly sold-out everywhere, so I need to stock up on them if I find them somewhere. Have you tried Anastasia products?

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. Pinja March 23, 2015

  Mä oon myös jo pitkään kuunnellut hehkutusta näistä Anastasian kulmatuotteista, mutta vielä en ole itse testannut. Mutta eiköhän sekin aika vielä tule ;)

  Reply
 2. Reetta V. March 23, 2015

  Oi, nää täytyy ehkä laittaa kokeiluun. Itse ainakin olen todella tarkkana kulmieni kanssa. :)

  Reply
  • Alexa March 23, 2015

   Joo todellakin! :) En ole ikinä pettynyt Anastasian tuotteisiin! xx

   Reply
 3. Lady March 23, 2015

  Kivoja nämä havainnolliset postaukset, minkälaista silmien rajaustuotetta ja sivellintä suosittelisit helpon arkimeikin tekoon? Toivepostaus.

  Reply
  • Alexa March 23, 2015

   Pitänee tehdä :) xx

   Reply
 4. Sopa March 23, 2015

  Seuraatko paljonkin eri youtubereita? Oman postauksen verran..? :D hihi

  Reply
  • Alexa March 23, 2015

   Joo :D pitäis varmaan tehdä! xx

   Reply
 5. Roosa March 23, 2015

  mistä oot ostanu noi omat tuotteesi ja tiiätkö onko noi minkä hintasia? :) vaikuttaa tosi hyviltä, mietiskellyt vain löytyykö noista myös tarpeeksi vaaleanruskeaa väriä ihan blondeille hiuksille!

  Reply
  • Alexa March 23, 2015

   Postauksessa on linkit, josta näet hinnat :) Olen tilannut Net-a-Porterilta ja joskus myös Kicksistä, jos siellä on ollut sävyjä varastossa. xx

   Reply
 6. minnis March 23, 2015

  Olisipa kiva jos tekisit tutorialin kulmien laitosta!

  Reply
  • Alexa March 23, 2015

   No mähän teen! :) xx

   Reply
 7. Tinja Emilia March 23, 2015

  En ole kuullutkaan, vaikka kulmatuotteet ovat minullekin tärkeitä. Youtubessa ei oikein tule vietettyä aikaa, en tiedä miksi. Kiitos kun kerroit!

  Reply
 8. Emma March 23, 2015

  kulmahifistelijä ja anastasia fani täällä myös! Vasta vähän aikaa sitten ostin brow wizin itelle ja täytyy myöntää että kulma elämäni on muuttunut täysin:D Loistava tuote

  Reply
 9. sisi March 23, 2015

  hei saako pyytää postausta miten teet sun kulmat? tai linkkiä hyvään youtube videoon?:)

  Reply
  • Alexa March 23, 2015

   Mun pitää vissiin kuvata sellanen :D xx

   Reply