ALMADA LABEL

Eilen oli ihan super jännä päivä, sillä yleisön pyynnöstä avattiin mun ja Lindan yhteisen brändin Almadan Labelin sivut! Meitä hieman jännitti lanseerata brändi, josta ollaan vuosia unelmoitu ja jonka eteen ollaan paiskittu ihan hurjasti hommia, mutta vastaanotto on ollut ihan huikea! Kiitos siitä. ?

Ollaan tehty Almadan Instagramin puolella Q&A-nosto, eli sieltä löytyy kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin vastaukset. Kannattaa muutenkin ottaa tuo Instagram-tili seurantaan, sillä tiedotetaan siellä aina ensimmäisenä uusista lanseerauksista. Jos teitä kiinnostaa tarinat kulissien takaa, niin puhuttiin uusimmassa podijaksossa brändin perustamisesta ja kaikesta mitä matkan varrella on opittu.

Vaikka töitä tämän eteen ollaan jo pitkään paiskittukin, niin matka on toki vasta alussa. Parasta tässä on toki se, että pääsee toteuttamaan omaa unelmaa parhaan ystävän kanssa. Se on ihan hurja voimavara! Pääsee halkomaan haasteita yhdessä ja toki myös skoolaamaan niille onnistumisille.

Näissä kuvissa mulla on päällä meidän Rib Knit Skirt ja Turtleneck Sweater. Tämä asu on ollut ihan pelastus viime aikoina, kun muuten mahan kanssa ei päälle juuri leggingsejä kummempaa menekään. Meidän neulevaatteet on tehty merino- ja kashmirvillasta, mikä on kombona ihan lyömätön. Vaatteet ovat älyttömän pehmeitä, mutta ei kuitenkaan nyppyynny käytössä.

Suurkiitos kaikille teille, jotka olette tukeneet tämän brändin tarinaa seuraamalla somessa ja tekemällä tilauksia. Ollaan super innoissamme ja mielettömän kiitollisia!

Almada Label Set
Hermès Kelly Bag (vintage)
&Other Stories Boots

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 comments

 1. Cecilia September 21, 2020

  Hurjasti onnea teille molemmille!

  Yksi kysymys tuosta tehtaasta, sivuillanne lukee “We have visited the facilities MANY TIMES to check the working conditions and to establish a good relationship with the team working there.”

  Haluaisin mielellään kuulla lisää tosta.

  Kiitos ja onnea vielä kerran!

  Reply
  • Alexa September 21, 2020

   Kiitos! ? Ollaan käyty tehtaalla tosiaan useita kertoja viime vuoden / alkuvuoden puolella, sillä tuotteiden lopullinen suunnittelu ja siitä kommunikointi tapahtui paikan päällä koronaan asti. Olemme siis tutustuneet tehtaaseen, henkilökuntaan ja käyneet tutustumassa tuotantoprosessiin. Toivottavasti tämä maailman tilanne tästä hiukan rauhottuisi ja päästäisiin taas paikan päälle alkuvuodesta. Samalla voitaisiin dokumentoida tuotantoprosessia enemmän, kuten tarkoituksenamme oli. ? xx

   Reply
 2. miki September 21, 2020

  I adore this outfit so much, also it fits with you baby bump so well :)
  Miki x

  http://www.littletasteofbeauty.com

  Reply
  • Alexa September 21, 2020

   Aww thank you! ❤️❤️ xx

   Reply
 3. Terhi R September 21, 2020

  Tilasin mustan poolon. Onko mallistoon kenties jossain vaiheessa tulossa esim. housut tai lyhyempi mekko? Kivan näköisiä joka tapauksessa, nyt vain odottamaan poolon tuloa ❤

  Reply
  • Alexa September 21, 2020

   Hei mahtavaa! Kiitos! ? Uusia tuotteita on kyllä suunnitteilla. ? xx

   Reply
   • Jonna September 25, 2020

    Hei ja onnea upeasta mallistosta ? Minkä kokoinen neule sinulla on päälläsi kuvissa? ?

    Reply
    • Alexa September 26, 2020

     Kiitos paljon! ? Mulla on M-koko! ❤️ xx

     Reply
  • Molly September 23, 2020

   Toi hame on ihana:) mitenköhän toi neulos käyttäytyy jos käyttää toimistossa ja istuu siis koko päivän perus toimistotuolilla, joka on myös kangasta? Alkaako neulos nukkaantua takapuolen kohdalta..

   Reply
   • Alexa September 23, 2020

    Se on! ? Meillä on ollut noi käytössä (sekä omassa että kuvauskäytössä malleilla) useamman kuukauden ja ei ole nyppyyntymisestä tullut toistaiseksi merkkiäkään. Merino on siitä loistava materiaali, että se ei tosiaan nyppyynny ja tuosta 10% cashmeresta saadaan vaatteeseen ihana pehmeys. ?

    Reply
 4. Kati September 22, 2020

  Aivan ihania! Voittaispa lotossa, et pääsis tilaan kaikki ;)

  Reply
  • Alexa September 23, 2020

   Ihana kuulla että tykkäät! ? xx

   Reply
  • Johanna September 24, 2020

   Mallisto vaikuttaa hyvältä. :) Onko käyttämänne merinovilla mulesing-free?

   Reply
   • Alexa September 25, 2020

    Mukavaa kuulla että tykkäät! Ja kyllä vaan on. ?? xx

    Reply
 5. Maria Finer October 1, 2020

  Onnittelut kauniista mallistosta! Olen itse oikea villapaitafani ja etsin jatkuvasti ihania kevyitä neuleita joita voi pitää myös viileinä kesäiltoina.

  Reply
  • Alexa October 1, 2020

   Hei ihana kuulla, kiitos! ? xx

   Reply
 6. Tubusterius October 2, 2020

  Upeaa työtä! Toivottavasti mallistoonne tulisi nuorekkaita, mutta ajattoman tyylikkäitä, puolipitkiä merinovilla/kashmere neuletakkeja, beigeä, harmaata, tummaa kamelia… Koko syksyn etsinyt tuloksetta täydellistä neuletakkia. Nyt heräsi toivo, josko teiltä saisi jatkossa sellaisia. Menestystä matkaan ❤❤

  Reply
  • Alexa October 2, 2020

   Hei ihana kuulla, kiitos! ? Neuletakista on tullut niin paljon toiveita, että sellainen ehdottomasti tehdään. Luulen että sen tuotanto menee ensi kesään / syksyyn, mutta hyvää kannattaa odottaa. Toiveita otetaan mielellään vastaisuudessakin! ❤️ xx

   Reply