ALMADA LABEL

september 21, 2020, outfit

Eilen oli ihan super jännä päivä, sillä yleisön pyynnöstä avattiin mun ja Lindan yhteisen brändin Almadan Labelin sivut! Meitä hieman jännitti lanseerata brändi, josta ollaan vuosia unelmoitu ja jonka eteen ollaan paiskittu ihan hurjasti hommia, mutta vastaanotto on ollut ihan huikea! Kiitos siitä. 🖤

Ollaan tehty Almadan Instagramin puolella Q&A-nosto, eli sieltä löytyy kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin vastaukset. Kannattaa muutenkin ottaa tuo Instagram-tili seurantaan, sillä tiedotetaan siellä aina ensimmäisenä uusista lanseerauksista. Jos teitä kiinnostaa tarinat kulissien takaa, niin puhuttiin uusimmassa podijaksossa brändin perustamisesta ja kaikesta mitä matkan varrella on opittu.

Vaikka töitä tämän eteen ollaan jo pitkään paiskittukin, niin matka on toki vasta alussa. Parasta tässä on toki se, että pääsee toteuttamaan omaa unelmaa parhaan ystävän kanssa. Se on ihan hurja voimavara! Pääsee halkomaan haasteita yhdessä ja toki myös skoolaamaan niille onnistumisille.

Näissä kuvissa mulla on päällä meidän Rib Knit Skirt ja Turtleneck Sweater. Tämä asu on ollut ihan pelastus viime aikoina, kun muuten mahan kanssa ei päälle juuri leggingsejä kummempaa menekään. Meidän neulevaatteet on tehty merino- ja kashmirvillasta, mikä on kombona ihan lyömätön. Vaatteet ovat älyttömän pehmeitä, mutta ei kuitenkaan nyppyynny käytössä.

Suurkiitos kaikille teille, jotka olette tukeneet tämän brändin tarinaa seuraamalla somessa ja tekemällä tilauksia. Ollaan super innoissamme ja mielettömän kiitollisia!

Almada Label Set
Hermès Kelly Bag (vintage)
&Other Stories Boots

Photos by Juuli Rönkä

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *