All White With Sabina

IMG_5298

Kuvattiin nämä kuvat yhdessä Sabinan ja Janitan kanssa muutamia viikkoja sitten, itse asiassa juurikin perjantaina. Perjantait ovat olleet sellaisia Sabina & Alexa -päiviä tänä keväänä, sillä meidän treffit sekä videopostaukset ovat aina sattumalta osuneet perjantaille. No mutta ainakin ovat viikonloput lähteneet hyvin käyntiin jos ei muuta! Ajateltiin että jatketaan perinnettä ja mennään tänään yhdessä lounaalle ja suunnittelemaan tulevia juttuja. Mistä erityisesti tykkään Sabinassa on sen mimmin draivi. Ollaan todella samanlaisia luonteeltamme ja jos jotain suunnittellaan, niin se pistetään vireille samantien. Ja jos teille tulee jotain ideoita mitä halautte kuulla tai nähdä, niin toiveitakin saa toki antaa.

Tässä on tosiaan muutamia kuvia, jotka napattiin yhdessä joitakin viikkoja sitten. Ideoitiin nämä kuvaukset ihan omaksi iloksemme, mutta ajattelin että teitäkin saattaisi kiinnostaa nämä.  Jotain vähän erilaista, juuri hauskaa vaihtelua!

We took these pictures together with Sabina and Janita a few weeks back, exactly on Friday. Friday has definitely been our day this spring, we have met almost every Friday to catch up and create ideas for the future. Hope you like this “all white editorial”, we were inspired by good vibes and spring fashion. Have a lovely weekend!

IMG_5464

IMG_5237
IMG_5148-3

IMG_5283 IMG_5123-3 IMG_5331 IMG_5408 IMG_5329 IMG_5121-2 IMG_5565-2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

42 comments

 1. Roosa April 29, 2016

  Upeita kuvia! Harvoin näkee blogeissa kaksi henkilöä samassa asupostauksessa. :)

  Reply
  • Alexa April 29, 2016

   Kiitos! Just sen takia ideoitiin nämä kuvat, vähän jotain normaalista poikkeavaa :) xx

   Reply
 2. suvi April 29, 2016

  Tuo kolmanneksi viimeinen kuva!!! Wau! Ei voi muuta sanoa!! Ootte mimmit upeita! Sun astetta klassisempi tyyli iskee ehkä enemmän omaan makuun mutta ei Sabina kyllä yhtään kakkoseksi jää!

  Reply
  • Alexa April 29, 2016

   Voi kiitos ihana! Me tykättiin myös hurjasti näistä! :) xx

   Reply
 3. Sara V April 29, 2016

  Siis mun sanat ei riitä kuvaamaan miten makeita kuvia ! Ihana fiilis ja kontrasti taustaan. Todella ammattimainen lopputulos. Toki kahdella kaunottarella on siihen iso vaikutus, mutta propsit Janitalle ! Ainut mikä pistää mun silmään (ja saa mun Monica Geller – puolen esiin) on toi että miten uskalsitte istua valkoisilla housuilla noille portaille ! :D
  Ihanaa viikonloppua Alexa
  X

  Reply
  • Alexa April 29, 2016

   Voi kiitos ihana! Haha no ajateltiin vaan että kerran sitä kuvataan, et annetaan mennä vaan :D Ei muuten edes likaantunut! Vasta eilistä postausta kuvatessani meni peppu ihan pölyseksi.

   Samoin sinne ihana! xx

   Reply
 4. Emma April 29, 2016

  Pakko kysyä, millaiset alusvaatteet sinulla on valkoisten vaatteiden alla?

  Reply
  • Alexa April 29, 2016

   Aina nuden sävyiset sileät tosi perus (epäseksikkäät) alusvaatteet :D xx

   Reply
 5. Kaisla April 29, 2016

  Oikeasti kuvia olisi miljoona kertaa miellyttävämpää katsoa jos nyt oikeasti voisit pitää suuta kiinni kuvissa. Mahdotonta katsoa kuvia kun ei voi kuin tuijittaa avonaista suuta. Ja semisti naurattaa kyllä nyt nämä “malli” kuvat koska tuli sellainen oli että yritetäänkö tässä nyt olla kansikuvamalleja. Bloggaajien (yleisesti) kannattaa pysyä perus blogikuvissa koska niitä lukiat tulevat katsomaan.

  Reply
  • Alexa April 29, 2016

   Normaalisti en enää edes jaksa kommentoida mitään suun asentoon liittyviä kommentteja, koska en yksinkertaisesti enää jaksa. MUTTA voin iloksesi kertoa että näiden kuvien ottamisesta on suunnilleen kuukausi ja purenta on rautojen ansiosta parantunut jo tossa ajassa niin paljon että suun asento alkaa olemaan luonnollisempi tai ainakin parempi. Niin toinen kuvaajani Maria ainakin viime viikolla analysoi :)

   Rakentava palaute on aina tervetullutta, mutta jos sellaista antaa niin on paljon uskottavampaa antaa se kohteliaasti muotoiltuna. Sitä en valitettavasti kirjoittamastasi kommentistasi havainnut. Mitä sisältöön tulee, niin mielestäni vaihtelu virkistää. Välillä ihan perus blogisettiä ja välillä jotain erilaista ja yllättävää, kuten esimerkiksi tämä postaus :) xx

   Reply
 6. Sanna April 29, 2016

  Aivan ihania kuvia! Sun blogi on todella hyvä, paljon erityyppisiä, laadukkaita postauksia :-)

  Reply
  • Alexa April 29, 2016

   Ihana kuulla, kiitos paljon! :) xx

   Reply
 7. E April 29, 2016

  Wou! Näytätte super hyvältä!

  Reply
 8. Emilia April 29, 2016

  Ihania kuvia :) Hauskaa, kun näytätte niin samalta :D Voisitte olla sisaruksia!

  Reply
  • Alexa April 29, 2016

   Haha I wish, Sabi on joku kaunein mimmi ikinä! :D Mutta tosi makeet kuvat tuli kyllä, tykkään itsekin! xx

   Reply
 9. Minna April 29, 2016

  Ilmeisesti teidän kuvaaja (tai joku joka on kuullut sanottavan niin) pyytää rentouttamaan suun ensin avaamalla sen ja sitten jättämään vähän raolleen, koska teillä kahdella on asujen samankaltaisuuden lisäksi myös ihan identtiset ilmeet suun alueella. Ei siinä mitään, mutta vähän hymyilytti. Ihania kuvia!

  Reply
  • Alexa April 29, 2016

   Haha siis mä nauroin kans just tolle asialle kun katsoin näitä :D Ei kuvaaja ohjannut suun asentoja, mutta meillä on ilmeisen samanlaiset maneerit Sabin kanssa :D xx

   Reply
 10. souf April 29, 2016

  vautsi mitä kuvia, eniten omaan silmään iski toi missä kävelette arskat päässä, kunnon men in black eiku women in white agenttimeininkiä :D. haha hyvä lukea että joku muukin kommentoija kauhisteli samaa, eli apuaapua kokovalkoisella asulla istuminen ulkoportailla, en oo ainoa joka huolestuu siisteydestä. itehän en all whitea koskaan raaski pukea koska oon varma että just sinä päivänä sit löytäis kaikki maailma tahrat ja roiskeet asulle :D

  Reply
  • Alexa April 29, 2016

   Hahah just hyvä :D xx

   Reply
 11. Katta April 29, 2016

  Wow <3

  Reply
 12. Julia85 April 29, 2016

  Hienot kuvat! Mitä haitte editorial kuvilla? Mitä huulikiiltoa sinulla, näyttää kivalta :-)

  Reply
  • Alexa April 29, 2016

   Kiitos! :) Ei haettu mitään, kunhan vain kuvailtiin omaksi iloksemme :) Tässä mulla on MAC:in Hue -huulipunaa :) xx

   Reply
 13. Ninni April 29, 2016

  Todella kauniita kuvia ja erityisesti naisia! Valitettavasti nämä ei nappaa yhtään blogissa. Kauniita ovat, mutta mainosmainen keinotekoisuus vie pois juuri sen mitä blogeista haen. Keep it real! Ja jengi tykkää. Vähemmän (yritystä) on usein enemmän :)

  Reply
  • Alexa April 29, 2016

   Heippa! Kiitos palautteestasi ja ymmärrän kyllä pointtisi. Tämä oli kertaluontoinen juttu joka tehtiin ihan omaksi iloksemme, kun me kaikki kolme tykätään kuvata ja kehittää uusia juttuja. Mielestäni ns. normaali sisältöni isolla mittakaavalla on juurikin sellaista johon on helppo samaistua ja siitä saan yleensä kiitostakin. Hiukan ihmettelen tähän postaukseen tullutta palautetta, kun kerran vaan kokeilee huvikseen jotain erilaista ja uutta… Mielestäni siitä hyvä blogi onkin tehty, että uskaltaa kokeilla, tehdä ja kehittää. :) xx

   Reply
 14. Jonna April 29, 2016

  Kauniita kuvia! Olette ihan samannäköisiä, kuin siskoksia! :)

  Reply
  • Alexa April 29, 2016

   Eikä haha, voi kiitos! :) xx

   Reply
 15. Annn April 29, 2016

  Upeita kuvia ja kuvattavia :-) <3 Millä oot tehnyt kiharat muuten? Onko jo babyliss?

  Reply
  • Alexa April 29, 2016

   En oo vielä kerennyt ostamaan :) NuMen puikolla teen edelleen! xx

   Reply
 16. Linda April 29, 2016

  Alexa!!! Oon lueknut sun blogia monta vuotta mutta erityisesti viime kesän jälkeen oot mun mielestä saanut tän homman jotenkin ihan uudelle levelille! Oikeesti voisin lyödä vaikka vetoa että susta on kovaa vauhtia tulossa TODELLA iso nimi (eikä sillä ettet sä olis sitä jo!). :)

  Reply
  • Alexa April 29, 2016

   Eikää, voi kiitos ihana! Tulipa hyvä mieli! :) xx

   Reply
   • Oonis May 2, 2016

    Mä kommentoin kanssa siis todella, TODELLA harvoin, vaikka matkassa oonkin ollut pitkään. (Itseasiassa voitin joskus sun jossain arvonnassa kesäkortin Kappeliin ja oon siitä lähtien ollut vankkumaton fanisi. Lahjonta todellakin toimii, haha. ;))

    Nyt kun blogien lukeminen on jäänyt huomattavasti vähäisemmälle, on sun blogi edelleen se, johon palaan. Ja todellakin on levelit nousseet tässä osoitteessa ja HURJASTI! Ihan fiilareissa jään odottamaan mitä kaikkea vielä keksit ja saavutat! You go girl :)

    Reply
    • Alexa May 2, 2016

     Voi oot ihan huikea!! Kiitos hurjasti ihana :) xx

     Reply
 17. M April 30, 2016

  Hei Alexa :) Osaatko sanoa, mistä on Sabinan valkoinen paitapusero? Kiitos etukäteen :)

  Reply
  • Alexa April 30, 2016

   En osaa, pitää Sabilta kysyä :) xx

   Reply
 18. Vilma April 30, 2016

  Moi, pakko sanoa että nää kuvat on aivan upeita! Eikä mua haittaa ollenkaan, että nää on ns. editorial eikä perus asukuvameininkiä. Tällaisista just saa inspiraatiota ja niin kuin kommentoitkin, tuo kivaa vaihtelua! Susta näkee että nautit siitä mitä teet, ja mun mielestä uusia juttuja kannattaa aina kokeilla :)

  Reply
  • Alexa April 30, 2016

   Voi ihana kommentti, kiitos ihan hurjasti! :) xx

   Reply
 19. sini April 30, 2016

  Kauniina olette! Ihanan raikkaita ja erilaisia kuvia <3 Entäs noi sun hiukset, love them<3

  Reply
  • Alexa April 30, 2016

   Voi kiitos ihana! :) xx

   Reply
 20. Josku April 30, 2016

  Ihan supermakeita kuvia! Vaikka monet onki näissä kommenteissa vähän negatiivisesti suhtautuneet editorial tyylisiin kuviin ni mulla kyl nousee peukku näille! :)

  Reply
 21. Merja September 26, 2016

  Wau mitä kuvia! Pakko kysyä, että missä nämä kuvat on otettu ? Ihania! :)

  Reply
  • Alexa September 26, 2016

   Kiitos ihana! Finlandia-talolla :) xx

   Reply