All That Glitters

_mg_0305

Yhteistyössä Glitter

Tässä muutamia suosikki statement-koruja, mitkä löysin Glitterin valikoimasta. Itse käytän koruja aika hillitysti, yleensä yksi tai maksimissaan muutama kerrallaan. Pidän erityisesti hennoista ja yksinkertaisista koruista, sekä näyttävistä korvakoruista. Erityisesti nyt lyhyemmän tukan kanssa tulee korvikset paremmin oikeuteen, pitäisi ehdottomasti käyttää niitä useamminkin!

P.S. Glitter tarjoaa teille torstaihin asti -30% koko valikoimasta. Koodilla alexa30 saatte alen torstai-iltaan saakka sekä netissä että putiikissa. ♥

Here are my favorite jewelry from Glitter’s current selection. I really love minimal bracelets and necklaces, but I also like statement earrings. Especially now with the shorter hair, earrings look super cool. Hope you like the pieces I picked! If so, Glitter offers -30% from the entire collection (in store and online) with the code alexa30 until Thursday midnight. Enjoy! ♥

_mg_0231

Earrings here

_mg_0364

Bracelets here and here 

_mg_0331

Bracelets here and here 

_mg_0448

_mg_0321
Earrings here

Eikö ollutkin kivoja? :) 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Jenni / big mamas home December 20, 2016

  Onpas kivoja. Mä panostan yleensä myös isoihin, näyttäviin korvakoruihin ja yksinkertaisiin pitkiin riipuksiin. Jotka tällä hetkellä ovat kummatkin pannassa, koska meidän tyttö on varsinainen harakka. Tai nainen. Hän kun innostuu koruista, käsilaukuista, kengistä ja peileistä.

  Reply
  • Alexa December 20, 2016

   No eikö vaan :) Haha voin kuvitella :) xx

   Reply
 2. nani December 20, 2016

  Heips, kysyisin et toimiiko kaikissa liikkeissä ympäri Suomen?:)

  Reply
  • Alexa December 20, 2016

   Heips, kyllä toimii! :) xx

   Reply
 3. Heidi December 23, 2016

  Ekan kuvan korvikset oli mulla hääkorviksina syksyllä! Niin nätit, ja saivat kyllä kehuja :) Nutturakampauksen kanssa just täydelliset!

  Reply
  • Alexa December 23, 2016

   Ah kuulostaapa ihanalta :) xx

   Reply