ALL BROWN EVERYTHING

Tämä viikko on mennyt kyllä ihan älyttömän nopeasti!  Saavuin maanantai-iltana takaisin Helsinkiin, tiistaina olin yli 12h kuvauksissa ja loppuviikko on mennyt kotia järjestellessä ja sähköposteja läpikäydessä. Aika ihanaa että on taas viikonloppu! Tänään hoidan pitkälti työhommia, käyn lapsuudenystävien kanssa Hokussa syömässä ja illalla menen yhden asiakkaan kanssa Sannin keikalle. Huomenna lupasin mennä jeesailemaan Zarroon, kun meillä on yhden päivän poistomyynti takapihalla (täältä löytyy FB-event). Eli paljon kaikkea hauskaa ohjelmaa tiedossa!

Linda tulee onneksi ensi viikolla taas Helsinkiin, niin päästään studioon höpöttelemään lisää podijaksoja plakkariin. Huvittaa että vaikka asutaan Lindan kanssa eri maissa, niin näen Lindaa varmaan enemmän kun ketään muuta ystävää – kiitos kaikkien hauskojen työprojektien. Eilen tuli muuten taas uusi podijakso ulos, jossa puhutaan kaikista meille sattuneista kiusallisista hetkistä. Jakson nimi on Yllätys pöntössä ja raskaustestejä Ruotsissa, se kertonee jälleen juttujen tasosta. Jakson löydät Soundcloudista, iPhonen podcast-appista ja nykyään myös Spotifysta – olipa coolia että meidän ohjelmaa pyydettiin sinne!

This week has gone by so fast! I arrived in Helsinki late on Monday evening and on Tuesday I was filming a commercial with my client for over 12 hours. Wednesday and Thursday was all about organising home and work stuff and now weekend is already here! So nice. I’m going to meet some friends today and help my mom out tomorrow at our boutique, and Sunday will be all about resting. Hope you have a great weekend!

Tämä asu sopii erityisen hyvin tämän päivän sadesäähän, tosin vaihtaisin kengät tälle kelille ehkä tennareihin tai nilkkureihin. Trenssin löysin mun Marks & Spencerin kampanjan yhteydessä ja siitä olen tykännyt hurjasti. Jotenkin se ruskea vaan osuu ja uppoaa tällä hetkellä. Jos muuten haluatte nähdä tästä asusta myös sen vähemmän onnistuneen otoksen, niin kurkataa @nonsensepodi toiseksi uusin instakuva.

Exo Eyewear Sunnies*
Marks & Spencer Coat*
Asos Dress
Chanel Shoes
Chanel Bag

 *tuotteet saatu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. gabrielakre October 5, 2018

  Super nice combo!!

  Reply
 2. T October 5, 2018

  Hei pakko minunkin ilmottautua teidän podin kuuntelijaksi! Ihaninta siinä mun mielestä on teidän välinen, lämmin ystävyys, joka jotenkin erityisellä tavalla paistaa jokaisesta jaksosta läpi <3 Teidän välillä ei selvästi ole minkäänlaista kilpailua, mikä on mielettömän ihanaa. Mulle se tunnelma ehkä on tekijä, minkä takia teidän podi on ainut, jota jaksan kuunnella.

  On teidän jututkin hyviä :D Osaatte hienosti puhua vaikeista ja syvällisemmistä jutuista kunnioituksella, mutta myös höpöttää naisten elämään kuuluvia kommelluksia keveästi. Mulla ei ole itselläni ystävää, jonka kanssa tuolla tavalla voisi puhua, enkä ole edes aiemmin osannut sellaista kaivata elämääni. Teidän keskusteluja on ollut kuitenkin ihanaa seurata ja moneen juttuun on voinut samaistua.

  Ainut kriittinen palaute koskisi mainoksia, en niistä oikein pidä, mutta ymmärrän kyllä, miksi niitä on oltava. Toivottavasti jatkatte pitkään <3

  Reply
  • Alexa October 5, 2018

   Voi kuinka ihana kuulla, kiitos! 😍 Jatketaan pitkään! Ja mitä mainoksiin tulee, niin niitä on tehtävä jotta voidaan rahoittaa meidän tuotanto. Podien tuottaminen ei ole tosiaan ihan ilmaista, mutta siitä puhutaankin ensi jaksossa enemmän! xx

   Reply
 3. Annie October 5, 2018

  Sun asut on kyllä toinen toistaan upeampia ja tyylikkäänpiä! Muutenkin tykkään sun sisällöstä eri somekanavissa tällä hetkellä ihan valtavasti. Täydellinen mix ammattimaisuutta ja aitoa, henkilökohtaista otetta. Olet vakavasti otettava ammattilainen, joka ei ota itseään liian vakavasti :) Sulta saa ihan valtavasti inspiraatiota niin tyyliin kuin elämänasenteeseenkin.

  Reply
  • Alexa October 5, 2018

   Hei ihana kuulla, kiitos paljon! 😍🙏 xx

   Reply
 4. Petra October 5, 2018

  Ihana asu ja huippua saada podcast Spotifyhin! Ois kiva lukea näin talven tullen lisää kosmetiikasta ja täsmähankinnoista, kun sun look on sen verran freesi aina!

  Reply
  • Alexa October 5, 2018

   Jee! 😘 Kiitos toiveesta, pitää tehdä! 😍 xx

   Reply
 5. Mirru October 5, 2018

  Todella kaunis klassinen asu!

  Reply
 6. Sofia October 5, 2018

  Jes jes jes mahtavaa, että saan kuunnella Nonsenseä jatkossa myös Spotifyn kautta! Mun mielestä Spotify toimii kaikista sovelluksista parhaiten just podcastien kuunteluun :)

  Reply
 7. SusannaN October 5, 2018

  Tää on eka ruskeansävyinen asu, josta olen innostunut. Tähän asti olen sujuvasti sivuuttanut trendin, ruskea vain ei oon mun juttu, mutta tän asun haluunhaluun kopioida! Ihana!

  Reply
  • Alexa October 6, 2018

   Jee, hei ihana kuulla! 😍 xx

   Reply