Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ALL BROWN EVERYTHING

october 5, 2018, outfit

Tämä viikko on mennyt kyllä ihan älyttömän nopeasti!  Saavuin maanantai-iltana takaisin Helsinkiin, tiistaina olin yli 12h kuvauksissa ja loppuviikko on mennyt kotia järjestellessä ja sähköposteja läpikäydessä. Aika ihanaa että on taas viikonloppu! Tänään hoidan pitkälti työhommia, käyn lapsuudenystävien kanssa Hokussa syömässä ja illalla menen yhden asiakkaan kanssa Sannin keikalle. Huomenna lupasin mennä jeesailemaan Zarroon, kun meillä on yhden päivän poistomyynti takapihalla (täältä löytyy FB-event). Eli paljon kaikkea hauskaa ohjelmaa tiedossa!

Linda tulee onneksi ensi viikolla taas Helsinkiin, niin päästään studioon höpöttelemään lisää podijaksoja plakkariin. Huvittaa että vaikka asutaan Lindan kanssa eri maissa, niin näen Lindaa varmaan enemmän kun ketään muuta ystävää – kiitos kaikkien hauskojen työprojektien. Eilen tuli muuten taas uusi podijakso ulos, jossa puhutaan kaikista meille sattuneista kiusallisista hetkistä. Jakson nimi on Yllätys pöntössä ja raskaustestejä Ruotsissa, se kertonee jälleen juttujen tasosta. Jakson löydät Soundcloudista, iPhonen podcast-appista ja nykyään myös Spotifysta – olipa coolia että meidän ohjelmaa pyydettiin sinne!

This week has gone by so fast! I arrived in Helsinki late on Monday evening and on Tuesday I was filming a commercial with my client for over 12 hours. Wednesday and Thursday was all about organising home and work stuff and now weekend is already here! So nice. I’m going to meet some friends today and help my mom out tomorrow at our boutique, and Sunday will be all about resting. Hope you have a great weekend!

Tämä asu sopii erityisen hyvin tämän päivän sadesäähän, tosin vaihtaisin kengät tälle kelille ehkä tennareihin tai nilkkureihin. Trenssin löysin mun Marks & Spencerin kampanjan yhteydessä ja siitä olen tykännyt hurjasti. Jotenkin se ruskea vaan osuu ja uppoaa tällä hetkellä. Jos muuten haluatte nähdä tästä asusta myös sen vähemmän onnistuneen otoksen, niin kurkataa @nonsensepodi toiseksi uusin instakuva.

Exo Eyewear Sunnies*
Marks & Spencer Coat*
Asos Dress
Chanel Shoes
Chanel Bag

 *tuotteet saatu

Photos by Janita Autio

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *