All Black Sunshine

alexa2_HRTässä Mikko Puttosen nappaama kuvasarja Lontoon reissulta. Tykkään tosi paljon tästä miljööstä, sekä fiilis että valo kuvissa on upea. Mikko tekee kyllä upeaa jälkeä, ja onkin varsin menestynyt alallaan 19-vuotiaaksi. Päälle valikoitui H&M Studion bleiseri Lindan matkalaukusta, Alice+Olivian nahkashortsit ja Louboutinin avokkaat.

Instassa vilahtaneet uudet Célinen aurinkolasit pääsivät Lontoossa heti tosi toimiin, ja täytyy sanoa että rakastuin Audrey -malliin ihan totaalisesti. Ihanan näyttävät ja naiselliset, ja malli sopii mielestäni kasvoilleni hyvin. Suomessa Célinen aurinkolaseja myy Keops, kannattaa sieltä käydä kurkkailemassa! :)

We took these outfit pictures last weekend in London with the talented Mikko Puttonen He is so talented and ambitious and only 19 years old! I bet he has a really successful career ahead, no doubt. I chose to wear all black outfit and it actually works pretty well with the white background. I’m wearing my new Céline sunnies, H&M Studio blazer and Alice+Olivia shorts, do you like the look? :)

Alexa4_HR

Kävin ennen reissua Peilissä laittamassa uudet kestolakat, ja valittiin sävyksi todella hillitty nude. Kynnet ovat pysyneet todella siistinä pitkään, ja neutraali sävy on ihanaa vaihtelua kirkkaiden värien rinnalle. Nudelakassa on myös se etu että se toimii varmasti jokaisen asun kautta. Käsissä näkyvät korut on tulossa nettiin tämän syksyn aikana. Infoan niistä paremmin kun se on ajankohtaista! :)

Alexa1_HR

Alexa3_HRPics: Mikko Puttonen

 Céline Sunnies (gifted from Keops)
H&M Studio Blazer
Alice+Olivia Shorts
Christian Louboutin Pumps

Leave a Reply

Your email address will not be published.

21 comments

 1. Natali October 5, 2014

  Outstanding photos!!

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
  • Alexa October 5, 2014

   Thank you Natali! Mikko is really talented! :) xx

   Reply
 2. Carian October 5, 2014

  Your hair always looks gorgeous, are those curls natural? Can you maybe do a post how you style your hair? Would be great! Have a lovely Sunday Alexa!

  xx Carian
  http://www.simplychicls.blogspot.com

  Reply
  • Alexa October 5, 2014

   Thank you Carian! :) Unfortunately not, they are pretty straight but I got some tips and tricks ;) I’ll definitely do a video tutorial during the fall! :) xx

   Reply
 3. Ida October 5, 2014

  Kauniita kuvia.
  Tämä ei nyt liity postaukseesi, mutta sillon Madridin reissullasi, millä tulitte lentokentältä hotellille? Jos taxilla, niin muistatko suurin piirtein mitä matka maksoi?

  Reply
  • Alexa October 5, 2014

   Kiitos, ja kiitos kuvaajalle! :) Olen aina tullut taksilla Madridin kentältä, ja muistaakseni se on maksanut n. 30€ luokkaa. Luulisi Googlestakin löytyvän tarkka vastaus :) Mutta Madridissa taksi on suht halpa, joten ei hätää! :) xx

   Reply
 4. Michaela October 5, 2014

  You look awesome girl! Btw I love your make up!

  Reply
 5. Anna October 5, 2014

  I love the location and atmosphere of these pics. So professional! You look stunning dearest Alexa!

  Reply
  • Alexa October 5, 2014

   Thank you so much Anna! :) xx

   Reply
 6. Lauren October 5, 2014

  I really like this look! You always look good in black ^^

  Reply
  • Alexa October 5, 2014

   Thank you Lauren! :) Hahah yeah black is my favorite ‘color’! :D xx

   Reply
 7. Stefany October 5, 2014

  Great all black look. Love the shorts :)

  Reply
 8. Klaudia October 5, 2014

  You look gorgeous! x

  Reply
 9. Emppu October 5, 2014

  Wau kuinka upea oot! Ja hei, onnea uudesta blogista, upeaa työtä oot tehnyt!! :-) jos saan yhdestä asiasta mainita, niin kommenttiboksin puolella (varsinkin noissa arvontapostauksissa) kaikki kommentit pitää rullata alas että pääsisi kirjoittamaan itse kommenttia.., mutta muuten todella hieno blogi sulla!

  Reply
 10. Hannah October 5, 2014

  Moikka Alexa, yksi vähän epäkäytännöllinen juttu nousi esiin kun osallistuin tuon ihanaakin ihanamman huivin arvontaan. Olisiko parempi jos tämä kommentinjättöboxi olisi ennen jo julkaistuja kommentteja? Jouduin selaanaan sivua lähes tuhannen kommentin verran alas ennen kuin löysin tämän “lomakkeen”. Ihan normipostauksiakin ajatellen olisi kiva jos ei tartteis selata koko kommenttikenttää läpi jättääkseen kommentin :) en tiedä miten muut tämän kokee mutta ainakin kun kommentteja on noin reilusti, oli se vähän epäkäytännöllistä :) toisaalta itse usein luen kommentteja ennen kuin jätän oman niin onko tämä kuitenkin parempi.. Kääk :D

  Reply
  • Hannah October 5, 2014

   Ai joku muu olikin jo huomannut saman, en näköjään luekaan aina kommentteja ennen kuin jätän oman xD

   Reply
   • Alexa October 5, 2014

    Heippa! Huomisessa updatessa pitäis olla korjattuna! :) xx

    Reply
 11. K October 5, 2014

  Hei Alexa! Mulla on ongelmia uuden blogisi kanssa, sillä Bloggerissa blogisi ei jostain syystä näy mulle? :/

  Reply
  • Alexa October 5, 2014

   Asiaa tutkitaan! :) xx

   Reply
 12. Linda October 6, 2014

  Upeat kuvat!

  Reply