All Black Fall Outfit

fall-outfit
Tässä tosi yksinkertainen asu viime viikolta. Oli kyllä vielä niin lämpimät säät että pystyisi helposti vielä olemaan paljain säärin. Ihan mahtavaa että syyskuu oli kaikinpuolin niin kaunis, ja täytyy myöntää että tuntuu ihan älyttömältä että huomenna on jo lokakuu! Lokakuuhan pitäisi olla se harmaa ja sateinen kuukausi, eikä vielä ole merkkejäkään siitä.

Täällä Pariisissa muuten kaikki hyvin! Ihana ilma ja mieletön tunnelma, kuten arvata saattaa. Hyvää ruokaa yllin kyllin, ja jännittäviä tilanteita muotiviikkojen ansiosta. Paljon kivaa materiaalia tulossa siis tänne bloginkin puolelle. Oli ihan fiksua säästää postauksia reissun ajaksi, nimittäin netti tuntuu olevan hitaanpuoleinen täällä hotellilla. Onneksi kuvat ovat olleet valmiiksi ladattuina, niin netin hitaus ei hirveästi haittaa. Eipä tule ainakaan surffailtua netissä, vaan sen sijaan nautittua Pariisista ja reissusta ihan täysillä. Ja hei muistakaa seurata Snapchatissa (alexadagmar), sillä täältä on saanut aika hauskaa materiaalia. Kuullaan taas pian!

This was one of my favorite outfits to wear at work during September. It was pretty warm most of the month and the outfit is so damn comfy that I chose to wear this a ton of times. Sometimes I paired the dress with black suede heels and during lazier days I chose to go with sneakers. That’s the magic about LBD’s, they are easily modified to different moods and occasions. 

I’m really happy I decided to prepare posts before heading to Paris, because the Wi-Fi connection is pretty slow here. We have enjoyed our days by people watching (fashion week, so you can only imagine!), eating well and wandering around. I have been carrying my camera every day with me, so I have tons of posts coming up when I get back home. 
biker-girl

Photos by: Maria Hästbacka / Edit by me
Céline Sunnies (similar here)
Acne Scarf
Allsaints Jacket
Twist&Tango Dress*
Adidas Sneakers*
Céline Bag

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 comments

 1. Nuppu October 1, 2015

  jos sulla on jotain hyviä Pariisi rafla vinkkejä niin tulisi tarpeeseen! :) have fun ja nauti Pariisista!

  Reply
  • Alexa October 1, 2015

   Joo! Mm. L’avenue, Costes, Ferdi ja sitten Ferdin kanssa samalla kadulla on yksi hyvä japanilainen, jonka nimeä en tähän hätään muista :D Toivottavasti näistä on apua! xx

   Reply
   • Nuppu October 1, 2015

    Kiitos näistä!! :)

    Reply
 2. Sofia Kontro October 1, 2015

  Ihana nähdä jo lehtiä maassa asukuvissa !<3 Simppeli ja syksyinen asu, tykkään!

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  Reply
 3. Lina October 1, 2015

  looking good! Nauti Pariisista!

  http://www.ohsolina.com

  Reply
  • Alexa October 1, 2015

   Kiitos kovasti :)! xx

   Reply
 4. Brigitte Hayley October 1, 2015

  Love this look, you can’t go wrong with an all-black outfit! x

  Brigitte | brigittehayley.com

  Reply
 5. Naomi October 1, 2015

  I love your dress :) I know that the LBD is a must but I never found “the” one yet. I always thought that it was too classy, not something that I can wear any days. But you styled it so well! Classy but with a sporty touch, I love it!

  I hope that you’re enjoying your trip in Paris!

  Love, Naomi

  Reply
  • Alexa October 1, 2015

   Thanks Naomi!! :) xx

   Reply
 6. P October 2, 2015

  Yesh! Vähän tuohon taannoiseen blogimaailma – postaukseen liittyen, nämä kuvat ovat mielestäni mukavan arkisia ja helposti samaistuttavia. Lisää tällaisia kuvia ja meininkiä, kiitos :)

  Reply
  • Alexa October 2, 2015

   Kiva kuulla, kiitos! :) xx

   Reply
 7. xod October 3, 2015

  Miten sä saat kaikkialta snapchatiin videoita ja kuvia? :D Tai siis, onko joka puolella muka just siellä ulkomailla wi-fi :o

  Reply
  • Alexa October 3, 2015

   Joko Wi-Fiä tai dataroamingia käyttäen. Snapchatissä voi tehdä myös niin että postaa ilman nettiä jolloin se ei mene läpi ja “tap to reload” sitten kun saat netin käyttöösi :) xx

   Reply