ALKUSYKSYN SUOSIKKIASU JA MISSÄ SISUSTUSPOSTAUKSET?

september 28, 2017, NYC, outfit

Tässä on ehdottomasti alkusyksyn suosikkiasu. NYC:issä ja Pariisissa pärjäsi vielä kepeästi paljain säärin ja kuulemma täällä Helsingissäkin on ollut viime päivinä mukavat säät. Huomaa vaan että syksyn tullen värien käyttö jää vähemmälle ja palaan takaisin tutun ja turvallisen mustan pariin. Nyt reissujen jälkeen olen niin innoissani syksyn tulosta ja inspiraatiota riittää vaikka kuinka. Tosin nyt suurinosa vaatteista on muuttolaatikoissa, mutta en malta odottaa että pääsen järjestelemään tavarat paikoilleen. Viime viikot ovat olleet aikamoista matkalaukkuelämää ja paikat kotona ovat olleet todella hujan hajan. Muutto on ollut koko ajan alitajunnassa ja toinen jalka jo pois kotoa. Nyt siis kaipaa sellaista asettumista ja niitä rentoja leffailtoja poikaystävän kanssa, eli syksy tuli kuin tilauksesta.

Odotan syksyltä myös innolla sitä että pääsen fiilistelemään teidän kanssa asuntojuttuja! Pahoittelen sitä että blogi on ollut viime aikoina aika muotipainotteinen, mutta lupaan että asuntojuttuja tulee heti kun voin tulevasta projektista kirjoittaa. Välillä aiheesta on tullut kritiikkiäkin (miksi ei ole sisustusjuttuja?), mutta varmaan suurinosa siellä ymmärtää tilanteen – en täällä kiusallaan mitään sisältöä panttaa. Tuleva projekti on aika pitkäjänteinen homma, enkä tästä vanhasta asunnostakaan myynnin jälkeen rohjennut enää kirjoittaa.  Pian päästään kuitenkin vuokra-asunnon kimppuun ja sinnekin on tulossa uusia sisustusjuttuja, kun paljon vanhoja huonekaluja jää tänne nykyiseen asuntoon. Eli odotus kyllä palkitaan, täällä ollaan oltu vähintään yhtä malttamattomia kun siellä ruudun toisella puolen! ?

This is my favorite outfit of this fall so far. I can feel the fall vibes already, I’m starting to wear less colors and moving towards black comfy clothes again. I’m full of inspiration after fashion week, can’t wait to wear all the cool fall coats and boots again. Currently most of my stuff is stuffed in boxes, but next week we are already in our new (temporary) apartment. I’m so ready to settle down for a while and just enjoy the cozy fall time with my boyfriend. I also promise to post more interior design -related stuff after moving, so stay tuned for that! 

Tässä päällä on yksi ainoista NYC:in ostoksista, eli Allsaintsista ostettu neuleen ja mekon kombo. Täydellinen setti jota voi käyttää sekä yhdessä että erikseen. Tämäkin asu toimii ihan super hyvin sukkahousujen tai suorien housujen kera talvella. Alkuun oli tarkoitus tehdä video NYC:in ostoksista, mutta lopulta ei tullut juuri (tätä asua lukuunottamatta) edes shoppailtua joten video jää tällä kertaa tekemättä. Ensi kerralla ehkä sitten!

I bought this sweater + dress combo from Allsaints and I totally love it! They sold it as a set, but they can be used separately as well. It’s perfect for fall, it looks cool with straight trousers or stockings as well. 

Gina Tricot Hat* (similar here!)
Ray-Ban Sunnies
Rebecca Minkoff Jacket
Allsaints Sweater & Dress combo
Chloe Bag
Gucci Shoes


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Janita Autio

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *