Alkukesän univormu

Mulla on joka sesonki joku luottoasu, johon turvaudun useasti kiireen keskellä – eli vähän liiankin tiuhaan. Viimeisen kuukauden asu on ehdottomasti ollut armytakki yhdistettynä suoriin housuihin ja loafereihin, mitä nyt pusero on vähän ilmojen mukaan vaihdellut. Välillä on ollut poolokauluksinen kasmirneule  ja toisinaan taas kevyt silkkitoppi. Kaverit on varmaan ajattelut että olen kadottanut muut vaatteeni, heh. Mutta kun sen toimivan (ja ennen kaikkea mukavan!) setin keksii, niin se kyllä pelastaa useat kiireiset aamut ja turhat asukriisit. Ihme muuten että olen n. kymmenen vuotta kestäneestä pillifarkku-kaudesta irtautunut kokonaan, nykyään nimenomaan pukuhousut ovat korvanneet mustat farkut tilanteessa kun tilanteessa. Ne on aina siistit, mutta samalla sopivan rennot.

This outfit has been my go-to outfit for the past month. I always (accidentally) create outfits that I use over and over again and this one is definitely one of those. It’s easy to throw on during the busy mornings and it looks proper regardless of I’m going into a meeting or just a casual brunch with friends – and most importantly it’s super comfy! 

Ray-Ban Sunnies from Zalando*
& Other Stories Jacket*
Mango Blouse
Gucci Bag
Filippa K Trousers from Zalando*
Gucci Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 comments

 1. Marianne June 6, 2017

  Casual chic :) <3
  Armytakki toimii aina!
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
 2. Kivalta näyttää. Asussa on useampi kiva yksityiskohta, josta tykkään. Minä keskityn edelleen löytämään niitä muutamia käytännöllisiä äitiysvaatteita, jotka pelastaisivat tämän raskausajan pukeutumisongelmat.

  Reply
  • Alexa June 6, 2017

   Kiitos! ? Tsemppiä sinne! Onneksi nykyään on keksitty vaikka mitä ? xx

   Reply
 3. Natali June 6, 2017

  I can see why this is your go to outfit! Perfectly styled, elegant, masculine and trendy combo!

  https://lartoffashion.com/sun-kissed/

  Reply
 4. Linda June 6, 2017

  Love the length of your hair right now! It’s perfect and frames your face really well.

  xoxo,
  Linda
  boohoolindalieu.wordpress.com
  instagram: boohoolindalieu

  Reply
  • Alexa June 6, 2017

   Thanks so much! I totally agree, I think this length is perfect. ? xx

   Reply
 5. Anniina June 6, 2017

  Kielioppipoliisista päivää! uniform on suomeksi univormu ;)

  Reply
  • Alexa June 6, 2017

   Hahaa, totta muuten! Olen viime päivinä sekoillut sanoissani ihan kunnolla ? xx

   Reply
 6. Maija Viola June 6, 2017

  Ns pukuhousut on olleet täälläkin käytössä farkkujen tilalla ja itse asiassa jo muutaman vuoden. Ne vaan toimii aina ja monien yläosien kanssa. Oon myös oppinut rokkaamaan niitä tennarien kanssa! Aivan ihana rento ja siisti asu! <3

  Reply
  • Alexa June 7, 2017

   No oon kyllä ihan samaa mieltä! Niin oudolta kun tuntuukin, niin pillifarkut ei jotenkin nappaa enää ollenkaan. Ehkä mä olen tulossa vanhaksi. ? xx

   Reply
 7. Anna June 7, 2017

  Ihanaa, että jollakin muulla on sama “ongelma”. Huomaa kyllä, että hyvän kombon löydettyään, pukee sen jatkuvasti päälle. Mielestäni se on kuitenkin positiivinen ongelma, jos niin voi sanoa. :D Monipuolista, kestävää ja käytännöllistä vaatekaappia rakentaessa, olen huomannut, että nämä lempparivaatteet kertovat jotakin. Huomaan, että eniten käytetyimmät vaatteeni ovat suhteellisen neutraalin värisiä ja laadukkaista materiaaleista. Vaikka ylimääräistä rahaa ei älyttömästi opiskelijana ole, haluan satsata vaatteideni materiaaleihin, sillä luonnonkuituiset vaatteet eivät hiosta tai ole epämiellyttäviä pitkänkään päivän jälkeen. Loppuen lopuksi sillä tavalla säästää sekä rahaa että luontoa.

  Reply
 8. Jo June 8, 2017

  Im so loving your haircut and the new lenght im feeling like my hair also

  Reply
  • Alexa June 8, 2017

   I totally agree, the length is now perfect! ?? xx

   Reply