Alexan vapputervehdys!

Kuvailin ton tosiaan tossa salin jälkeen väsyneenä, niin en ole ehkä ihan energisimmillään. Mutta pointti on tärkein eli hyvää vappua kaikille :) Take care!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Elisabeth May 1, 2012

  Ensimmäistä kertaa näin videon missä esiinnyit :) Pakko sanoa et sen kautta sai ihan uudenlaisen kuvan susta, sanotaanko pintaa syvemmän kuvan! Kotivappu kunniaan! Itsekin vietin eilisen kotona rakkaan kanssa ja tänään sitten tuolla ulkona auringonpaisteessa kaverin kanssa! Pakko sanoa et parempaa vappua saa etsiä joten ymmärrän sinua täysin!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 1, 2012

   Haha oon mä videoita muutaman tehnyt, mm viime viikolla ;) Voi eii katoit just järkyttävimmän ikinä, suoraan salilta tulleena ihan räjähtäneenä höpöttelin!
   Mutta täytyy sanoa että oli ihanan rentouttava vappu, ilmeisesti myös siellkin!:)

   xx

   Reply
 2. Jonna May 1, 2012

  Olet varmasti ihana tyyppi :) Saat iloiselle mielelle videoilla, olet niin aito ja upean oloinen persoona! Kiitos :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 1, 2012

   Voi kiitos ihanasta kommentistasi! Voi että olin jotenkin niin väsynyt tässä videossa että ajattelin juuri että toivottavasti se ei tartu muihin:D Mutta kiitos ihanainen, nyt näen takuulla kauniita unia :)♥

   xx

   Reply
 3. Noora May 2, 2012

  Mun mielestä vappu on ihan yliarvostettu juhla! Mulle vappu anto vaan kauheen flunssan kun kekkuloi kaupungilla ohuessa takissa :( Ei oo kivaa! Mutta saitkos ollenkaan laitettua sitä yo-lakkia päähän vaikka kotona olitkin? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 2, 2012

   Jep samaa mieltä :D Kävin salilla ma ja ti, jos olisin ollut ulkona niin olisi kaksi hyvää treenipäivää mennyt hukkaan! Haha en laittanut lakkia päähän, se on äitillä… Ehkä ensi vuonna sitten :D

   xx

   Reply