Unelmaduuni

november 11, 2016, Personal

Kaupallinen yhteistyö Picnicin kanssa

Saan viimein paljastaa teille yhden urani upeimmista projekteista! Nimittäin Picnic-kahvilaketju on palkannut minut vastaamaan heidän kivijalkakahviloiden ilmeestä. Tämä projekti startataan jo tänä vuonna suunnitteluiden puitteissa ja ensi vuonna aukeaa ensimmäinen suunnittelemani Picnic. Vielä en saa paljastaa tämän “demo-Picnicin” sijantia, mutta täytyy sanoa että kovin mieluisa sijainti on omasta mielestäni.
alexa-dagmar-picnic

En voi tarpeeksi hehkuttaa tämän projektin merkitystä minulle, sillä tämä on jotain sellaista jota olen haaveillut tekeväni “isona”. Eli visuaalisen puolen suunnitelmia (oli kyseessä sitten sisustus, pakkausmateriaali tai kokonaisilme) yrityksille. Erityisen otettu olen siitä että Picnicin kaltainen suuri yritys luottaa visiooni niin täysin että he olivat valmiita antamaan minulle vapaat kädet projektin suhteen. Inspiraatiokuvissa näette hieman että mitä tulevan pitää, mutta päästään myöhemmin käsiksi suunnitelmiin tarkemmin. Tämä ensimmäinen “demo-Picnic” aukeaa näillä näkymin alkuvuodesta 2017 ja tulemme tietty järjestämään sen tiimoilta avajaisetkin. Eli kaikkea hauskaa ja jännittävää on tuloillaan! Toivottavasti jäätte seuraamaan rempan ja projektin etenemistä täällä blogin puolella.

Tähän loppuun haluaisin vielä nöyrästi pyytää apuanne. Jos teillä on muutama minuutti aikaa, niin olisin kiitollinen jos täyttäisitte tämän pienen kyselyn. Kyselystä on minulle suuri apu suunnitelmia jatkaessa. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Picnicin lahjakortteja.

I need to reveal a little secret! Finland’s biggest coffeehouse company Picnic asked me to recreate their look. At first I’m going plan one café for them and the renovation is taking place next January-February.  So quite soon indeed! I’m so excited about this, because it’s something I have been dreaming about for so long. I hope I can make more projects like this for different companies in the future!

Photos by

Tumblr, Pinterest

95 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *