Alekoodi viikonlopulle! (Ray-Ban, Guess jne.)

Yleisön pyynnöstä sain puhuttua teille uuden kamppiksen Fashionstoreen! Tämän viikonlopun ajan saatte siis kaikista yli 100€ ostoksista -20€ alennusta. Valikoimasta löytyy niin Ray-Banin aurinkolaseja kun Liu Jo:n ja Guessinkin tuotteitakin. Alekoodi on GT9ASQQ2 ja se on voimassa tämän viikon loppuun saakka. Koodin pääsette käyttämään täällä!
Pitäkää hei mielessä myös se Fashionklubi, nimittäin jäsenenä saatte aina sen extra -5% ostoksista.
Liittymään pääset täältä!

Pitkään mun blogia lukeneet tietävät mun vannovan Liu Jo:n farkkujen nimeen. Mulla on tosiaan sellainen kroppa, että harvemmin täydellisesti istuvia farkkuja löytyy. Jossain vaiheessa luovutinkin, kun kyllästyin siihen sovituskopissa ravaamiseen ja jatkuvaan pettymiseen. Farkut on kuitenkin sellainen vaate, jossa kompromisseja ei kannata tehdä.
Liu Jo -merkkiin tutustuin reilu vuosi sitten lukijoideni suosituksesta ja ihastuin kertalaakista! Ne todella istuvat mulle joka paikasta loistavasti, ei ole ylimääräistä tilaa lantiolla mutta ei kiristä yhtään reisistäkään. Valehtelematta ensimmäiset farkut sitten lapsuuden, jotka näyttävät päälläni hyvältä. Ja mikä musta on hienoa, Liu:n farkut on suunniteltu kaikille vartalotyypeille, se jos jokin on harvinaista. Itselläni on melkein poikkeuksetta ollut koko 27 ja se on ollut oikein passeli. Liu Jo:n valikoiman löydätte täältä! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. caro May 24, 2013

  Ainakaan tällain aamusta tuolla koodilla ei saanut sitä alea vaikka kahdesti yritin :-(

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 24, 2013

   Heippa! Siinä saattoi silloin olla joku bugi tms. mutta nyt ainakin toimii:)

   xx

   Reply
 2. Anonymous May 24, 2013

  Pidän itsekin kovasti liu jo:n farkuista. Onko sulla vinkkiä siihen, miten niissä saisi värin pysymään? Syksyllä ostamani tummansiniset liut ovat jääneet vähälle käytölle, koska ne vielä viiden pesun jälkeen värjäävät valkoisten puseroiden helmat yms, apua?

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 24, 2013

   Hmm mulla on vähän riippunut mallista! Joistain on tosiaan lähtenyt herkimmin kun toisista. Pesun jälkeen ei ole pahemmin päästänyt:) Ei tule oikein muuta vinkkiä mieleen!

   xx

   Reply
 3. Kelli May 27, 2013

  Eiiii voi olla totta, unohdin tän täysin ja mun piti eilen mennä tilaamaan tällä koodilla vihdoin pitkään haaveilemani raybanit, mutta unohdin eilen kokonaan :( Onko mitään hajua millonkahan uutta koodia olis tulossa?

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 27, 2013

   Äh no voi :( Ei varmaan ihan lähiaikoina, sillä alet alkaa juhannuksen jälkeen… Veikkailempa että ehkä joskus heinä-elokuussa saattaisi tulla…

   xx

   Reply