The Coolest Airbnb in Cape Town

En malttanut olla kirjoittamatta tästä AirBnb-asunnosta, sillä se oli varmaankin upein asunto jossa olen koskaan asunut. Asuttiin viime reissulla saman omistajan viereisessä kämpässä, mutta nyt kun kaivattiin enemmän makkareita niin päädyttiin tähän suurempaan “päätaloon”. Vietettiin täällä loman viimeiset päivät ja olisin kieltämättä voinut jäädä tähän taloon asustelemaan pidemmäksikin aikaan. Tehtiin jo pientä ajatusleikkiä siitä jos joskus tultaisiin tänne kuukaudeksi, en pistäisi hanttiin ollenkaan! Löydettiin nimittäin lähistöltä myös Virgin Active -kuntosali, joka oli ihan mieletön. Siellä oli mahdollisuuksia aina salitreenistä nyrkkeilyyn, tennikseen ja uimiseen – eli ei huono! Sen lisäksi tietysti Lion’s Head on ihan lähellä ja olisi mieletöntä käydä siellä aina reippailemassa auringonnousun aikaan. Ehkä siis joskus vielä!

This Airbnb in Cape Town is probably the coolest apartment I have ever stayed at. We started dreaming about staying here for a month, it would be so cool! Just to have more time to chill, to have BBQ nights at the patio, go hiking and enjoy the Cape Town life for a while longer – maybe in the future!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. Tiina March 7, 2018

  Huh, miten mieletön asunto! Ihan järjettömän ihana vaikka huomasin sieltä monta asiaa, jotka eivät ole ominta sisustustyyliäni, mutta tuossa kokonaisuus toimii ja jotenkin tuolla kaiken valon ja lämmön keskellä kaikki tuo valkoisuus ja vaaleus näyttää tosi hyvältä.
  Kai se on vähän sama kuin vaatteissa. Lomareissuilla sitä jotenkin pukeutuu aina vähän eri tavalla kuin kotimaassa, ehkä se on se lämpö ja valo.

  Reply
  • Alexa March 7, 2018

   Joo ja toi tyyli sopii tonne Etelä-Afrikkaan tosi hyvin just! 😍 xx

   Reply
 2. vierailija March 7, 2018

  Ihana! Kiva kun sun koko perhe on niin saman henkinen, että voitte matkustaa yhdessä.

  Reply
 3. Arkeni estetiikkaa March 7, 2018

  Onko noi minkä hintaisia jos saa kysyä? Toi kylpyhuone ja isot ikkunat on kyl niin upeat!!! Vaikka itse en hirveän usein matkustelekaan (noin 1-2krt vuodessa maks) niin tykkään, että asunto tai hotelli on mieleinen. Monet pitävät sitä ehkä snobeiluna tai turhamaisuutena, mutta kuitenkin siellä tulee vietettyä jonkin verran aikaa ja on ihana tuntea olonsa kodikkaaksi ja viettää aikaa kauniissa asunnossa, nukkua mukavalla sängyllä ja nauttia olosta altaalla.

  Reply
  • Alexa March 7, 2018

   Riippuu sesongista, mutta ei tosiaan ihan halvimmasta päästä. N. 700€ / yö oli nyt, mutta toki kustannukset jakautuivat kaikkien kesken. Makuuhuoneita oli yhteensä 4, eli sinne mahtuu useampi. 😍 xx

   Reply
 4. Marianne March 7, 2018

  Dreamy <3 Ihan mielettömät näkymät!!
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
 5. papukaisa March 7, 2018

  Voi video mitkä maisemat!! <3

  Reply
  • Alexa March 7, 2018

   No eikö vaan! 😍 xx

   Reply
 6. Anna-Maari March 7, 2018

  Hei wau mikä kämppä. Ollaan suunnittelemassa häämatkaa vielä tälle keväälle mahdollisesti Kapkaupunkiin ja kiva majoitus etsinnässä. Saanko udella minkä hintainen oli saman omistajan pienempi asunto per vuorokausi, ja olisiko sinulla antaa vuokraajan yhteystietoja/kuinka löytää ko. asunnon airbnb:stä? Olisin tosi kiitollinen infosta :)

  Reply
  • Alexa March 7, 2018

   Heippa! Linkki on postauksessa, sieltä löytyyy majoittajan tiedot. Hinta on sesongista riippuvainen, mutta sieltä kalenterin kautta selviää. Suosittelen! 😍 xx

   Reply
 7. Muuttuva kotini Päivi S March 7, 2018

  Vauh, mikä kämppä ja mitkä maisemat <3 tuolla varmasti viihtyis pitempäänki, kun vain on lompsa kunnossa :)

  Varmasti ihana kokemus !

  Reply
 8. Kiia-Maria March 7, 2018

  Wow! Aiva mielettömän upea asunto! 😍

  Reply
  • Alexa March 8, 2018

   No on kyllä! 😍🙏 xx

   Reply
 9. Maria March 8, 2018

  Majapaikalla on niin iso merkitys lomaan ja näin kuvien välityksellä tuosta paikasta ei voi enää paremmaksi mennä. Ihan uskomaton talo! Ja nuo maisemat. Kyllähän tuolla se kuukausi menisi.

  Reply