Afternoon Tea at Mandarin Oriental

_MG_1447
Vietimme eilen ensimmäisen kokonaisen päivän Bangkokissa, ja se alkoi mitä parhaiten iltapäiväteellä Mandarin Oriental -hotellissa. Afternoon Tea at Author’s Lounge oli oikeastaan ainoa asia toivelistallani viikonlopuksi,  ja yllätyksekseni sain sinne meilitse kutsun hotellin puolesta. Bangkokin Mandarin Oriental -hotelli on uskomattoman tunnelmallinen ja täynnä historiaa. Istuttiin iltapäiväteellä pitkään kaunista arkkitehtuuria ihaillen, ja ihania pikkuleivoksia maistellen. Odotukset olivat korkealla, mutta ne myös täytettiin. Jos joku juttu on omasta mielestäni “must” Bangkokissa, niin se on kyllä tämä Afternoon Tea.

Illalla suunnattiin illalliselle samaiseen hotelliin, mutta muuta ei ehditykään (tai jaksetukaan…) tehdä. Bangkok on niin iso kaupunki,  ja tietämättömänä täällä on kieltämättä aika hukassa. Aikaa on niin vähän että ei oikein tiedä mistä aloittaisi! Eikä isot ostosparatiisit ketjuliikkeineen kauheasti houkuttele. No ehkä me nautitaan vaan hyvästä ruoasta ja tunnelmasta, ja tullaan tänne myöhemmin takaisin paremmalla ajalla! :)

P.S. Remppablogissa uutta!

What a lovely first day in Bangkok! I was invited to try the Afternoon Tea at the Author’s Lounge in Mandarin Oriental hotel. It was actually the only experience I wanted to try while in Bangkok, so I was really excited about going there. The Mandarin Oriental Bangkok is so beautiful and full of history behind it, I was really mesmerized by the atmosphere. As you all know, I’m all about white interiors so the Author’s Lounge was heaven on earth. 

The afternoon tea was really traditional and delicious, I really enjoyed the little pastries.  There was also a Thai inspired menu as an option, but we chose to go with the traditional one this time. You can find the menus and the prices from Mandarin Oriental’s website. Next time when you’re in Bangkok, be sure to try out the lovely afternoon tea experience! :)

P.S. New on the apartment blog!

_MG_1428
_MG_1416_MG_1435_MG_1492_MG_1466

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 comments

 1. Natali January 31, 2015

  Everything looks so beautiful! Definitely an experience that is worth the price!

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
 2. Sasha January 31, 2015

  What a beautiful place!
  xx
  SASHA

  Reply
 3. Michaela February 1, 2015

  Omg, this is a dream! Did they invite you or it is possible to visit it regularly?
  Hope you have a wonderful time!

  Reply
 4. Aurora February 4, 2015

  Wow this place is gorgeous!

  xo Aurora
  http://www.aurorana.com

  Reply