Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

#adidasheimo

february 26, 2015, Fitness

_MG_4783
Joku teistä on saattanut kuulla Adidasheimosta aikaisemmin, sillä juoksuheimo on järjestetty nyt muutamana vuonna putkeen. Tämän vuoden juoksuheimoon on valittu 28 juoksijan porukka, joista osa on juossut maratonin ja osa hiukan vähemmän. Itse olen enemmän salikissoja, ja juokseminen on ollut enemmän sellaista satunnaista hauskanpitoa. Pidän enemmän lyhyistä intenssiivisistä treeneistä sekä lenkeistä, ja olen aina halunnut kehittää enemmän kestävyyskuntoani. Ongelmana on ollut enemmän kärsivällisyys kuin kunto, sillä mielestäni pitkän matkan lenkit on puuduttavan tylsiä. Nyt adidasheimon myötä tulee kehitettyä tuotakin puolta, kun porukassa juostessa ei voi ottaa oikotietä kotiin.

Hakijoita heimoon tuli tänä vuonna yli 500, joten aika mahtavaan jengiin olen päässsyt. Treenejä meillä on joka toinen viikko, ja sen lisäksi saamme henkilökohtaiset juoksuohjelmat. Tuntuu jännältä vaihtaa sali (osittain) vaan juoksutreeneihin, mutta vaihtelu virkistää. Eilen oli ensimmäiset treenit ja fiilis oli kyllä aika kaukana näistä asukuvista! Juostiin lenkki, tehtiin erilaisia tekniikkaharjoituksia, vähän porrasjuoksua ja loppulenkki. Siinä oli kyllä meikäläisenkin syke koetuksilla. Mahtavaa, erilaista ja haastavaa harjoittelua. Nähtäväksi jää että kehittyykö musta kevään mittaa lenkkipirkko, ja mitä käy puolmaratonilla… Löytyykö sieltä ahkeria lenkkeilijöitä?

P.S. Remppablogiin tuli eilen kattava ennen ja jälkeen -postaus!

I’m a part of a Adidas running team called “adidasheimo” this spring and I’m so excited about it. 500 people applied to join the team and only 28 got the place. We are training with coaches twice a month and we also get personalized exercises to improve our skills on our own. The idea is to train this spring and run a half marathon in June. I’m still a bit hesitant about the half marathon, but we will see!  

I have always liked gym exercises more than running, so this is definitely a personal challenge for me. We had the first practice yesterday and gosh it was tough! We tried several techniques for over an hour and I can barely walk today…  Hope you like my outfit pictures with my Adidas’ gear.

_MG_4789 _MG_4824_MG_4802

Photos by: Kata Lilius

Clothing from Adidas


treenihousut & kengät saatu adidasheimon kautta & postaus sisältää mainoslinkkejä

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *