Wearing Acne Studios Essentials

20150322-DSC_5648
Heippa! Eilisen jälkeen on hyvä jatkaa teidän hemmottelu teemalla. Gaudete haluaa nimittäin tarjota teille -20% yhdestä valitsemastanne tuotteesta tällä viikolla, joka on kyllä ihan huikea ale esimerkiksi Acnen legendaarisista nilkkureista. Tykkään itse panostaa laadukkaisiin perusvaatteisiin ja hankin suurimman osan niistä aina Gaudetesta. Ne kestävät aikaa ja käyttöä, joten satsaaminen oikeesti kannattaa. En enää ostaisi huonosta materiaalista tehtyä T-paitaa vain edullisen hinnan takia, sillä hyvälaatuinen pellavateeppari kestää käytössä vuosia. Niistä oma suosikkini on Acnen Copy Linen -paita, joita on Gaudetessa tällä hetkellä hyvä valikoima. Netistä löytyy paita mustana ja harmaana, mutta liikkeestä löytyy myös kuvassa oleva valkoinen paita.

Etukoodi teille on ALEXA20 ja se on voimassa sekä nettikaupassa että liikkeessä. Muistattehan että Acnea ei voi tilata suoraan nettikaupasta, mutta sähköpostitse tilaus kuitenkin onnistuu. Kannattaa myös kurkata Gaudeten uudet tulokkaat; Swildens ja englantilainen Chinti and Parker. Todella kivoja uutuuksia!

My favorite boutique Gaudete wanted to offer you -20% of one product from today until Saturday. Acne products can’t be purchased online, but you can place your order through email [email protected] The -20% discount code is ALEXA20. Happy shopping!
20150322-DSC_570020150322-DSC_5666 20150322-DSC_5703

Photos by: Matti Keski-Kohtamäki
Acne Studios – All clothes from Gaudete’s current collection. (collaboration post)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 comments

 1. papukaisa March 25, 2015

  Aijai, pahoja tällaset houkutukset! Täytyy varmaan käydä Gaudetessa “ihan vaan katsomassa” :)

  Muuten toi sun biker; täydellisyyttä!

  http://mminimalisticss.com

  Reply
  • Alexa March 25, 2015

   Haha joo siellä vaikka mitä ihania juttuja just nyt! :) Toi on biker on kyllä mielettömän ihana. Tosi kevyt ja mukava päällä. Kengät ja takki tosin oli mulla vaan kuvauslainassa, mutta voi olla että joudun tässä itsekin ostoksille :D xx

   Reply
 2. JereVii March 25, 2015

  Eksyin vasta ensimmäisen kerran blogiisi ja nyt olen selaillut tätä viimeiset puoli tuntia. Ei voi muuta sanoa, kuin että upeita kuvia ja innolla jään odottelemaan tulevaa!

  Jere / Oman Elämäni Kuningas

  Reply
  • Alexa March 25, 2015

   Voi kuinka kiva kuulla, kiitos! :) xx

   Reply
 3. Ansku March 25, 2015

  Auts! Niin mielelläni käyttäisin edun hyväkseni, mutta nyt ei anna rahatilanne myöden. Toivottavasti vastaava kamppis tulee toistekin :) Ja pakko sanoa, sulla on upeat hiukset! Onks oma väri?

  http://www.peaceandstyle.fi

  Reply
  • Alexa March 25, 2015

   Eiköhän jossain vaiheessa taas! :) Kiitos! Kyllä ne on värjätyt, mutta ollaan pysytelty luonnollisessa lopputuloksessa :) xx

   Reply
 4. Linda March 25, 2015

  Such a lovely outfit! I recently scored a pair of Acne jeans at a fleamarket and am so happy with it.

  Xoxo
  Linda

  http://lapetitebetise.blogspot.de/

  Reply
  • Alexa March 25, 2015

   Thank you! What a nice catch! :o xx

   Reply