Acne Jeans & Shirts -20%

_MG_2423
Suosikkiputiikkini Gaudete halusi tarjota teille pienen alen kevään kunniaksi! Saatte -20% kaikista T-paidoista ja farkuista alkuviikon ajan aina keskiviikkoon asti. Aleen kuuluu siis kaikki Gaudetesta löytyvät T-paidat, farkut ja Acnen uusi farkkutakki. Suurinosa Acnen tuotteista on esillä nettikaupassa, mutta tilaus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Alen saatte nettikaupasta ja liikkeestä koodilla ALEXA.

My favorite boutique Gaudete wanted to offer you -20% of all the jeans and T-shirts until Wednesday. Acne products can’t be purchased online, but you can place your order through email [email protected] The -20% discount code is ALEXA. Happy shopping!

_MG_2390
Acnen Skin5 -farkkuja olenkin useaan otteeseen hehkuttanut. Nämä kuvassa olevat farkut ovat olleet kovasssa käytössä jo toista vuotta, ja ne ovat silti pitäneet kutinsa. Nettikaupasta löytyy tätä farkkua muutamassa eri pesussa, mutta liikkeestä löytyy kaikki kevään uutuudet.  Harmaa T-paita on kevään mallistosta, ja se oli ehdoton suosikkini uutuuksista. Materiaali on ihanan pehmeää, mutta se laskeutuu silti todella nätisti. Nettikaupasta löytyy paita harmaana, mutta liikkeessä sitä on saatavilla myös mustana.

Acne Skin5 jeans are my absolute favorites. I have had this particular pair for almost two years now and they are still going strong. The grey T-shirt is from the new collection and it instantly became my favorite tee. It’s so soft and cozy! 
_MG_2408

Yhteistyössä Gaudeten kanssa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 comments

 1. Mirppi February 9, 2015

  Moi, mitä kokoa sulla on tosta valkoisesta t-paidasta? :) onko acnen koot yleeneäkkin normaalia pienempää/isompaa vai miten? :)

  Reply
  • Alexa February 9, 2015

   S eli tosi normaalia kokoa! :) xx

   Reply
 2. Aurora February 9, 2015

  I’m actually thinking about trying their simple tops like the white one in your photo! Hope they fit well!

  x Aurora
  http://www.aurorana.com

  Reply
  • Alexa February 9, 2015

   I love simple tees, they just never get out of fashion. My oldest Acne tee is over three years old and I’m still using it! :) xx

   Reply
 3. Marianne February 9, 2015

  Upee toi kuva susta ja tosi kivan näkösiä perus vaatekappaleita, joita kaikki tarvii. :) xx

  Reply
  • Alexa February 9, 2015

   Voi kiitos! Mä olen kouluttanut mun poikaystävästän ilmeisesti ihan kelvollisen kuvaajan ;) xx

   Reply
 4. Eeva February 9, 2015

  Hei!! Noi farkut näyttää tosi pilleiltä, just tollaset tarvisin! Onko tolla mallilla joku nimi? :)

  Reply
  • Alexa February 9, 2015

   Malli on Skin5 molemmissa kuvissa :) Mun päällä oleva pesu on “used black” ja marmoripöydällä olevat löytyy kevään uudesta valikoimasta (kantsii meilata / käydä Gaudetessa!). Ihan huikeet pökät! xx

   Reply
 5. Karolina February 9, 2015

  Simply the best! ;)

  Reply
 6. Sofia February 9, 2015

  Suunnitellaan täydellistä romanttista viikonloppua Helsinkiin mun tulevana 25-Vuotispäivänä ja mietin, että mikä hotelli mahtais olla paras, eli lähinnä missä on kaupunkin paras aamiainen tarjolla? :)

  Reply
  • Alexa February 9, 2015

   Hmm ehdotan Klaus K:ta, Kämpiä ja Hotel Havenia :) Viimeisessä on mielestäni upeimmat huoneet, mutta aamiaisesta ei ole kauheasti muistikuvia! Viettäkää ihana viikonloppu ja onnea etukäteen! xx

   Reply
 7. camilla February 9, 2015

  Nouu. Nainen, minkä teit. :D

  Reply
  • Alexa February 9, 2015

   Haha mä tiedän! :D xx

   Reply