Acne Cardigan

raya-acnetriwa-watchacne-raya2acne-raya4instagramming
Olen useampaankin kertaan hehkuttanut Acnen Raya -neuletakkia, joka on ehdottomasti yksi oman vaatekaappini peruspilareita. Se käy kesäiltaisin päällystakkina ja talvella se lämmittää takin alla. Omasta kaapistani löytyy lyhyempi Raya harmaana ja nyt uutena myöskin tuo lyhyempi musta. Lyhyt versio on mielestäni todella käytännöllinen, sillä talvella sen saa näppärästi piiloon takin alle. Myös pidempi versio on ollut haavelistallani jo pitkään, sillä se on ihanan näyttävän näköinen “päällystakki” vähän lämpimimmillä säillä.

Gaudete sai muutama viikko sitten erän sekä harmaita että mustia Raya -neuletakkeja ja ne meni kesästä huolimatta samantien loppuun. Eilisessä kuormassa niitä tuli hiukan lisää, joten ajattelin että vinkkaan niistä teille kun osa teistä on niistä aikaisemmin kysellytkin. Kyseessä on sellainen Acnen kulttituote, joka tosiaan myy loppuun joka sesonki. Sain Gaudetesta myös sellaisia terkkuja että Canada -huivit saapuvat tällä viikolla. Tulossa on vanhoja suosikkisävyjä ja myös yksi uusi uudempi tulokas. Kannattaa siis olla kuulolla! Muistattehan että Acnea ei voi tilata suoraan nettikaupasta, mutta sähköpostitse tilaus kuitenkin onnistuu. 

I have been raving about Acne’s Raya -cardigan for a year now and no wonder, it’s one of my all time favorite pieces from my wardrobe. I have the shorter model in grey and I just got the same one in black. It’s a perfect coat during summertime and it goes underneath my winter jacket during the colder seasons. 

My favorite boutique Gaudete just received a delivery from Acne, including the Raya Cardigan in both black and grey. I just wanted to let you know, because they usually sell out pretty quickly. They also told me that they are getting the infamous Canada Scarfs in stock this week, in case you are interested! Acne can’t be purchased from Gaudete’s webstore, but the order can be made through e-mail info(a)gaudete.com.

yhteistyössä gaudeten kanssa / photos by: linda juhola

Leave a Reply

Your email address will not be published.

22 comments

 1. Natali June 30, 2015

  Love long, chunky cardigans like this one and Acne def. do know how to make ’em! You look gorgeous Alexa!

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa June 30, 2015

   Thank you Natali! :) xx

   Reply
 2. Emilia June 30, 2015

  Olen jo pitkään etsinyt täydellistä neuletta ja tämä vaikuttaa lupaavalta! Ehkä pakko mennä hypistelemään paikan päälle..

  http://etheblondie.blogspot.fi/?m=1

  Reply
  • Alexa June 30, 2015

   Joo todellakin!! :) xx

   Reply
 3. Lauraa June 30, 2015

  Ostin tossa muutama viikko sitten ton Acnen Canada -huivin ja kiitos suomen kesän kerkesin sitä jo muutaman kerran käyttämäänkin niiin ei voi muuta sanoo ku et siinä on aikas täydellinen huivi!

  Reply
  • Alexa June 30, 2015

   Haha joo perus Suomen kesä :D Se on! xx

   Reply
 4. nanette June 30, 2015

  Ihanaa, kiitos kun muistutit mua Canadahuiveista! Pistin samantien sähköpostia Gaudeteen. Oon joka syksy jäänyt huivia vaille ja tänä vuonna sen nyt vihdoinkin nappaan itselleni. :D

  Hassua tosiaan pohtia syksyn ja talven pukeutumista jo nyt, mutta nopeat syö hitaat ja ostetaan nyt sitten syksyvaatteet jo näin heinäkuun alkuun. :D

  Kiitos siis muistutuksesta! Kohta saan sitten huivin kotiin, vihdoinkin. :)

  Reply
  • Alexa June 30, 2015

   Haha noniin loistavaa! Tiesin että mun lukijoiden joukosta löytyy Canada -nälkäisiä! Ei kestä kiittää :) xx

   Reply
 5. m June 30, 2015

  Mikä koko sulla on?:)

  Reply
  • Alexa June 30, 2015

   Mulla on XS, kun toi malli on aika “oversized” ja mulla on lyhyet raajat :) xx

   Reply
 6. Lilli June 30, 2015

  Moi! Mietin, että sulta voisin kysästä laukuista, kun melko muotipainoista blogia kirjoitat ja olet varmasti kiinnostunut laukuista. Kovasti myös tyylistäsi olen pitänyt :) olen jo pidemmän aikaa etsinyt piempää crossbody laukkua mutta vielä täysin mieleistä ei ole tullut vastaan. Osaatko vinkata jotain merkkiä tai mallia hintaluokassa 400-600e?

  Reply
 7. meri June 30, 2015

  Osaisitko kertoa, mitä värejä Canadasta on tulossa Gaudeteen?

  Reply
  • Alexa June 30, 2015

   On tulossa grey melange, light grey melange, black, navy, dark wine ja uusi väri multi melange :) xx

   Reply
 8. ida June 30, 2015

  olen kuullut, että ko neule on tosi oversized, neuvoisitko ottamaan yhden vai kahden koon pienemmän? :) ja onko sun mielestä hinnan väärti, nukkaantuuko nopeasti tms? haluaisin itsekin tämän mutta hinta vähän pelottaa haha :D

  Reply
  • Alexa June 30, 2015

   Ehdottomasti pienemmän ottaisin! Mohair aina vähän nyppyyntyy, mutta ne saa nyppimällä pois. Mun mielestä on kyllä hintansa väärti ja tunnen myös monia muita Raya -faneja! ;) xx

   Reply
 9. Karolina June 30, 2015

  Perfect look! :) Love this shoes :)

  Reply
 10. kristiina June 30, 2015

  toi neuletakki näyttää aivan ihanalta! onko tossa mitään huonoja puolia esim lähteekö siitä semmosta karvaa alla olevaan paitaan tai farkkuihin?

  Reply
  • Alexa June 30, 2015

   Alussa kyllä lähtee vähän, mutta riippuu paidasta. Jos on polyesteria tai silkkiä niin ei tartu, mutta johonkin puuvillateeppariin saattaa tarttua. Se on ehkä ainut huono puoli mitä keksin! xx

   Reply
 11. Elin July 2, 2015

  I love the shoes.. Where are they from?

  Br Elin

  Reply