Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Acne Cardigan

june 30, 2015, Fashion

raya-acnetriwa-watchacne-raya2acne-raya4instagramming
Olen useampaankin kertaan hehkuttanut Acnen Raya -neuletakkia, joka on ehdottomasti yksi oman vaatekaappini peruspilareita. Se käy kesäiltaisin päällystakkina ja talvella se lämmittää takin alla. Omasta kaapistani löytyy lyhyempi Raya harmaana ja nyt uutena myöskin tuo lyhyempi musta. Lyhyt versio on mielestäni todella käytännöllinen, sillä talvella sen saa näppärästi piiloon takin alle. Myös pidempi versio on ollut haavelistallani jo pitkään, sillä se on ihanan näyttävän näköinen “päällystakki” vähän lämpimimmillä säillä.

Gaudete sai muutama viikko sitten erän sekä harmaita että mustia Raya -neuletakkeja ja ne meni kesästä huolimatta samantien loppuun. Eilisessä kuormassa niitä tuli hiukan lisää, joten ajattelin että vinkkaan niistä teille kun osa teistä on niistä aikaisemmin kysellytkin. Kyseessä on sellainen Acnen kulttituote, joka tosiaan myy loppuun joka sesonki. Sain Gaudetesta myös sellaisia terkkuja että Canada -huivit saapuvat tällä viikolla. Tulossa on vanhoja suosikkisävyjä ja myös yksi uusi uudempi tulokas. Kannattaa siis olla kuulolla! Muistattehan että Acnea ei voi tilata suoraan nettikaupasta, mutta sähköpostitse tilaus kuitenkin onnistuu. 

I have been raving about Acne’s Raya -cardigan for a year now and no wonder, it’s one of my all time favorite pieces from my wardrobe. I have the shorter model in grey and I just got the same one in black. It’s a perfect coat during summertime and it goes underneath my winter jacket during the colder seasons. 

My favorite boutique Gaudete just received a delivery from Acne, including the Raya Cardigan in both black and grey. I just wanted to let you know, because they usually sell out pretty quickly. They also told me that they are getting the infamous Canada Scarfs in stock this week, in case you are interested! Acne can’t be purchased from Gaudete’s webstore, but the order can be made through e-mail info(a)gaudete.com.

yhteistyössä gaudeten kanssa / photos by: linda juhola

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *